![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Votati un castel | |||
| Necropolis | | 16 | 24.62% |
| Asylum | | 10 | 15.38% |
| Academy | | 9 | 13.85% |
| Preserve | | 7 | 10.77% |
| Haven | | 10 | 15.38% |
| Stronghold | | 12 | 18.46% |
| Toate suck! | | 1 | 1.54% |
| Voters: 65. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #61 (permalink) | ||
| HAVEN pt. ca cu astfel de castel joc in h3 si vad ca si in H4 e ca lumea, dar am observat ca s-au schimbat cladirile(sau mi se pare)...numele si mi-a fost foarte greu sa ajung la Crusaderz... am cucerit tot un Haven cu Monks ...ce m-am bucurat ! eeh! ce pot sa zic , decat n00b ? | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
parerea mea e ca necropolis e cel mai tare (sunt subiectiv ), da totusi poti sa faci vampiri in ziua a doua, si avand in vedere cat de tari sunt pai te vei dezvolta destul de repede + bone dragons si cateva vraji super'tari: vampiric touch si sacrifice, si sa nu uitam necromantia...
| |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
overlord: -nu e o parere definitivata, ci una "provizorie", dupa cat am jucat. Doar nu crezi ca mi-au facut astie de la 3DO cadou de ziua mea Patch-ul in premiera mondiala ?Ktav; -joc de 2 zile numai cu necro si o sa mai joc inca vreo 2 sa-mi dau seama mai bine de ce poate necro; intr-adevar vampirii sunt printre cele mai tari unitati din joc
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 |
Monks si Crusaders au Death Ward din oficiu. Deasemenea un erou cu Order poate da si el Mass Death Ward, asa ca vrajile necromancerilor vor deveni un lux. Interesant ca Life-ul fiind orientat in genere catre unitatile proprii, atributele de Life Ward la trupele necromancerilor vor parea inutile per ansamblu. Votez erou Tactics/Life/Order + Haven pe o linie de dezvoltare Pikemen / Monks / Angels (resurrect pe propriul stack e destul de util).
| ||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Stiatica castelul ORDERULUI este cel mai tare??? De ce??? Paiii...sa va explic... Giniile fac iluzii aproape la orice unitate.Deci.. 1. au viteza maricica. 2.iluziile nu mor dupa ce moare unitatea copiata. 3.poti sa faci iluzii dupa iluzii...aha.. 4.au magi destul de puternice. Ex.. Intr-o lupta am avut 55 de ginitzi si 2 titani si am creat inca 7 titani intr-un tur apoi inca 7 si tot asa. ce ziceti???? mi se par cam tari cu faza asta... parca, parca academy(asta o fi cu order?) e invincibil...hhmmm??
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
he ... invatata pe spatele unui co-jucator human care venise la castel -in care se alfa doar armata asta...cumparata la acel atac invitabil- cu erou lui principal de rampart/(whatever ii zice acu') de nivel ~20 . a vazut pe pielea lui ca faerie aia nu prea sunt cine stie ce MAI ALES CAND DAU ATAC MELEE...hehehe...erou principal aliat era departe si era grandmaster nobility....1 titan la ~1zi asta da productie de titani....
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Io as vota cu Asylum, cred ca am si votat. Nu pentru ca ar fi cel mai tare alignment, dar pentru ca imi place mie (vezi STEALTH, vezi alte posturi) Pe cinstite cred ca e totusi ORDER........... Pe bune vorbind, depinde de resursele existente. Might tre sa fie superfast daca vrea sa bata (own oppinion) adica asteptativa la rush........ Obiectiv vorbind nu exista un castel mai tare........ exista doar strong parts and weak parts....... Acuma om mai trai si om mai vedea.........
__________________ Better to be a lame hacker than a hacked lamer. | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
might pe rush???..pai de ce le-a mai pus cladire speciala breeding pens?!?!?!...tocmai , io zic ca might mizeaza pe jocuri foarte lungi in care ca singura sansa contra magicienilor sa vina cu erou cu magic resistance (+items) si trupe care sa outnumbereasca clar oponentu...altfel niste bersekuri si hinotizeuri si alte asemenea si nu mai are armata baiatu'... stealth din cate am inteles e destul de bun , mai ales la luat mine fara lupta...nu am incercat inca pe pielea mea.....banuiesc ca erou lasa armata jos...tiptil ia mina si se intoarce la trupe
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Post dupa 12 ore de H4 in 2vs2 (hotseat game) Bataia decisiva - Order vs Might (s-a nimerit) Mightu avea cam de doua ori mai multe trupe decat orderu (around 100 behemoti vs 47 titans, precum si alte alea) Treaba e ca s-a demonstrat empiric ca: Mightu se bate singur (cu el insusi) contra la Order Cei mai nocivi au fost EROII de might (au omorat singuri o carca de trupe) Oricum might si-a luat-o (am impresia ca luasera si shrine (!!!!!! nu stiu cum ii zice) de-ala de 20% damage) Pentru unq flipmo man, ai dreptate, ultimu post a fost cam haotic scris ......... am circumstante atenuante ........ nu prea dorm (H$ bata-l vina)
|
| | #79 (permalink) | ||
|
Asa, deci eroii erau cam 27-30 (nu mai stiu clar, oricum pe-acolo) Dezavantajul might-ului a fost ca chiar n-a reusit sa ia nici un erou cu ceva vraji (nothing, nada.. etc) Might avea 2 eroi (damage grupa mare - a tras unu cu arcu si s-au dus fro 9 titani) Iar Order avea 3 eroi (numa pe vraji - nu exista tactics decat very low - basic, advanced, ceva, nu mai mult, am impresia). treaba e ca sunt artefactele alea nesimtzite cu all troops gain 50% def si tot asa ........ Oricum Berserk rulz ....... si a ridicat geniile la titani (iluzii) de m-am plictisit io (e vraja aia de zice ca all friendly troops spells cost is reduced by 2 parca) De mentionat: nu s-au folosit potiuni.
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Mai pe lung: Barbaru #1 a tras cu arcu: 4 titans+5 titans died barbaru #2 a tras cu arcu: un erou order died Eroul 1 de la order a dat mass slow Eroul 2 de la order a dat Divine intrvention Eroul 3 de la order a dat forgetfulness (pe cicloape parca) Dupa care in runda 2 inca 2 forgetfulness pe eroii de might Dupa care berserk en gross Geniile au ridicat titani tot timpu........... End of game.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|