![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Votati un castel | |||
| Necropolis | | 16 | 24.62% |
| Asylum | | 10 | 15.38% |
| Academy | | 9 | 13.85% |
| Preserve | | 7 | 10.77% |
| Haven | | 10 | 15.38% |
| Stronghold | | 12 | 18.46% |
| Toate suck! | | 1 | 1.54% |
| Voters: 65. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #83 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Bucharest | hm...
cine a zis ca daca joci cu might ....mai ales pe harti mari nu poti sa-ti faci si eu erou magician........nu trebuie sa reziste multe...si o vraja e de ajuns.....de exemplu pt bataia de mai sus un teleport la cei 100 de behe... .=>End of game
__________________ NO DESCRIPTION AVAILABLE | ||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
Oricum astea de la order de control sunt incredibil de porcoase .Ar trebui sa poti controla un anumit nr de hp.nu asa sa-ti dea o mermaid hipno pe 100 de titani. + altele.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
Overlord, tocma ti-am zis, coane: 1. s-a jucat random (fiecare a picat cu ce s-a nimerit) 2. harta e de asa maniera incat se joaca 2-2, fara ca sa poti sa iei castel de altceva (se poate, dar e foarte greu); nu exista external tavern. 3. evident daca aia de la might aveau un magician (orice magician) se imputea treaba rau de tot..... pentru order vreau sa zic...
__________________ Better to be a lame hacker than a hacked lamer. | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
E bun si Might dar numai pe hartzile mari. Odata ce "se simte" creature growth-ul de la Breeding Pens si gasesti ceva artifacte folositoare (cum ar fi cel cu 30% magic resistance pt. toate trupele si cred ca mai sunt si altele), Might are sanse egale cu celelalte castele (mai putin Order cred )Ceea ce e fascinant la Might este diferenta fata de celelalte 5 castele. | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
Pentru Overlord[ro]: man, scuze daca ti s-a parut exprimarea nu stiu cum. n-am vrut sa fac pe desteptul sau alte alea........ Despre might: tocma s-au aflat niste chestii noi: (acuma poate unii stie si io ma bag in seama aiurea) Pe orice harta cu allies: 1. daca eroul fuge la mai putin de 10 spaces from your castle poate sa ti-l dea la aliat in castel. 2. daca intri cu eroul in castelul aliatului si il urci in castel, e ca si cum i-ai face donatie aliatului eroul respectiv (aviz amatorilor de might care n-au spellcasteri) Pe orice harta: Desintegrate rulz: eroul care si-a luat vraja asta micuta da coltul DEFINITIV.
__________________ Better to be a lame hacker than a hacked lamer. | |||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
pt ochi ...aaa te referi la cloaca aia de iti da rezistenta la magie....nu m-am uitat prea atent da' parca iti ofera doar la erou rezistanta aia...
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
Echilibrat da asa e. Dar cum fac sa bat un necromancer care ajunge sa scoata vampiri pe harta medie sa nu mai vorbesc pe L. Cu Nature.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
| Quote:
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|