![]() |
| | #1 | ||
| L3 Artist Join Date: Nov 1999 | Heroes of Might and Magic III - Ce castele/eroi/skilluri preferati? Eu necro cu aislinn/meteor shower.... p.s. nu am pretins ca sunt un bun jucator ![]()
__________________ Geology rocks | ||
|
| | #2 | ||
| Rampart Gelu/Deemer skill sau spell? skill : Logistics spell : Prayer PS. Cam multe threaduri despre Heroes pe forum. | |||
|
| | #3 | ||
| my name sais it all... necropolis/sandro,moandor,tamika/necromancy ,offense, earth, air, wisdom , armorer, logistics, inteligence/slow, curse, blind | |||
|
| | #4 | ||
| Elementals and Ciele rulez spell (magic arrow lol )
__________________ I must not fear.Fear is the mind-killer.I will face my fear.I will permit it to pass over me and through me.Where the fear has gone there will be nothing.Only I will remain | |||
|
| | #5 | ||
| Registered User Join Date: May 2001 Location: Constanta | Necropolis /thant /animate undead sau Castle/ Orrion / archery depinde impotriva cui joc
__________________ Fear is the path to the Dark Side Fear leads to anger,anger leads to hate ,hate leads to suffering...... | ||
|
| | #6 | ||
| Tower + Solmyr + EarthMagic (ofc +Wisdom) + Slow | |||
|
| | #7 | ||
| mda deshie cam tarziu... deshi a cam trecut timpul h3 cum am mai spus vrajitorii nu prea au comentat exceptand cei cu diplomacy isra era mama eroilorca era shi knight pe deasupra shi rupea capu la tot cu miile de skeletzi in rest castelu rupea capu cam la tot daca nu cumva celelalt avea atack shji defense dublu )))) | |||
|
| | #8 | ||
| Mephisto, ai o viziune cam limitata asupra jocului. ![]() | |||
|
| | #9 | ||
| mai sa fie, cita lume le are cu necromantia ![]() ce apreciez eu din castelul ala sint calaretii, mi se par cei mai tari monstrii dintre cei de level 6 dar de aici si pina la mii de scheleti sau alte SF-uri mai e mult ... cine va lasa intr-un multiplayer sa faceti mii de scheleti e un jucator prost ... daca v-ati obisnuit sa terminati hartile in multe luni (peste 3 luni, ma refer la hartile XL), atunci cred si eu ca ajungeti sa aveti asemenea armate ... s-a mai vazut si din alte thread-uri cita lume stie sa joace heroes de fapt | |||
|
| | #10 | ||
| L3 Artist Join Date: Nov 1999 | Cred ca am reord la Solmir. L-am facut lev 43...dupa 1 an.Are careva mai tare
|
| | #11 | ||
| pe harta mea Astrogonia poti ajunge cu eroul principal la nivelul 66 cu skilluri in jurul a 80 la toate , dupa 1 si jumatate | |||
|
| | #12 | ||
| But, then again... Daca intri in editoru de harti, si-ti pui event sa-ti dea 100 mil exp si +100 la skiluri... In alta ordine de idei: Nu va place sa jucati cu eroii aia care au specialitate Logistics? Exista unul la rampart, si cu ala joc. In privinta skilurilor: evidement, Earth Magic + Town Portal. | |||
|
| | #13 | ||
| Re: think again Quote:
![]()
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #14 | ||
| am mai terminat-o pina la urma, Assassin ? | |||
|
| | #15 | ||
| Stronghold Crag Hack Castle Tyris Dungeon Gunnar Fortress Tazar Cel mai tare erou mi se pare Sir Mulich | |||
|
| | #16 | ||
| ce nu va place mai la Tower ? toata lumea prefera sa dea cu bita ? s-ar putea sa va scoateti la H4 totusi ... ![]() | |||
|
| | #17 | ||
| L3 Artist Join Date: Nov 1999 | Tower e cam scump...Prefer necro...Am jucat si eu cu isra...e tare.. Harta pe care jucasem eu cu solmyr era normala, nemodificata, din hartile cu care vine ab
|
| | #18 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2001 Location: Brasov | Rampart / Ivor / water magic / earth magic ( pentru exp. bless si prayer si pentru exp. town portal ) ![]() ati jucat ultimu' add-on ? cel de pe cd-ul level ![]()
__________________ oh, boy ... i did it again... | ||
|
| | #19 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: PlanetQuaKe | Necro - Thant (animate dead+earth magic eventual si intelligence ) Barbari (dessa)-inconvenient ca daca joci pe imposible nu mai faci cyclopi decat peste vro 6-7 saptamani Dungeon ( Jeddite , Alamar + resurrection+earthmagic--pastrez dragonii rosii) ================================= Dark nature clasp my soul | ||
|
| | #20 | ||
| Ca fapt divers , am vazut eu pe doi care au jucat vreo 8 luni amandoi cu diplomatie , pana au curatat toata harta de creaturi shi de AI....asta fara sa ia unul de la celalalt nimic...o singura batuta la sfarsit.....cu population doubles shi alte alea...s-a lasat nasol de tot...21000 ogri contra 14000 vampire lords...nu mai zic care a castigat ca e de inteles... ![]() Oricum p-aici cam asa se joaca , cu o singura bataie la sfarsit , doar ca dureaza vreo 3 luni. La aia chiar nu shtiu ce le-a trebuit atata timp... Pe harta random XL , in vreo 4-5 luni am strans 16000 de magogs....normal dupa ce s-au dublat ..
__________________ Wanted dead or alive for being a bad.......... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|