Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

Reply

Thread Tools
Old 19-05-2002, 19:05   #101
Registered User

Blackout's Avatar

Wink

Baieti, adevaru-i ca m-am distrat teribil cu Shaft asta (si nu uitati ca estates e cel mai tare skill posibil!!!!!!!!!), cred ca la numele thread-ului ar fi trebuit adaugat: NO MORONS

Blackout is offline    Reply With Quote
Old 29-05-2002, 00:56   #102
Registered User

Immortal's Avatar

Unconnected , din ce spui p-aici pe forum imi dau seama ca stii multe chestii la jocu asta, dar cu atat mai mult nu ar trebui sa afirmi chestii de genu asta, ca bati tot cu un anumit castel(erou), cand stii foarte bine ca orice strategie poate fi contracarata si poti pierde de nu te vezi daca adversarul se prinde ce urmaresti....nu zic ca nu ai si dreptate intr-un fel, dar nu impotriva unui jucator vechi...ca asa am batut si eu pe unii si m-am jucat cu Sylvia si alti marinari, da sunt jucatori de-aia care joaca in safe mode( se bat cu un singur erou si numai ce sunt siguri ca nu pierd) ...
Sper sa-mi permit anu asta sa vin la mare, poate ne intalnim la o bere sa ne mai certam, ca-mi face placere...

Immortal is offline    Reply With Quote
Old 29-05-2002, 16:26   #103
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

Te astept cu cea mai mare placere! Nu am zis ca (,) cu un anumit erou ai toate sansele, ci ca ai sanse mult mai mari sa bati fata de alti eroi din joc (de exemplu tazzar e foarte greu de invins pentru ca are un bonus foarte mare - armorer - iar, ca fapt divers, tazzar este doar unul din eroii super tari din heroes, cu care ai sanse reale de castig, si nu e preferatul meu). Sunt de acord cu tine.

UNCONNECT3D is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2006, 12:53   #104
Registered User

cipiamon's Avatar

Heroes of Might and Magic III - Castles

Am observat ca Stronghold-ul se dezvolta usor, cu usurinta ajungi sa faci cladirea pentru cea mai puteric personaj (gorila aia gheare), eroii vin din oficiu cu skilu mare la atac (4!) , ii resping pe atacatori de fiecaredata
De ex cu Rampart foarte greu te dezvolti, e oare alt avantaj asa de mare sa echilibreze situatia pe care nu l-am gasit eu?

cipiamon is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2006, 13:01   #105
Registered User

axterix's Avatar

Necropolis
cel mai mult imi place Necropolis, imi strang relativ repede zounds of skeletons care ma ajuta mult
Tower
daca ai skill expert la range attack e chiar ok pt. (gremlin, mage, titan) insa + naga care sunt bestiale
Towerul e scump
de obicei aleg un erou cu specializare Black knight sau Naga

referitor la avantajele Rampart
dupa mine ar fi:
elfii au double shot si dwarf are rezistenta destul de buna la spell, eventual daca ai noroc unicornul da un blind
MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N

axterix is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2006, 13:09   #106
Registered User

cipiamon's Avatar

Intradevar la Tower sunt multi care arunca cu cate ceva... asta e un avantaj mare.

Dar la necropolis ce faci cu skeletonii? din cate stiu daca iti da una vre-unu mai tare ii decimeaza repede, cel putin eu asa am patit
La necropolis sunt buni cavalerii aia negri, in rest cam slabut... Bone dragon-ul ala e un varzaune, imediat si-o ia... cel mai slab dintre dragoni

Old 25-01-2006, 13:49   #107
pustnic

crys41's Avatar

Prefer Rampart. La inceput te dezvolti repede (centaurii au health, damage si speed bun, plus elfii ), iar mai tarziu stii ca dragonii au un speed care iti permite sa ai primul initiativa, in multe batalii. In plus imi place la nebunie sa gestionez treasory sa-mi creasca banu', cat timp eroul de baza se bate cu strictul necesar de armata (evident e vorba de XL-uri in care inamicu nu vine pe tine imediat).
Apoi Castle. Ai marksmenii si grifinii usor si de asemenea te dezvolti usor la inceput. A, ca faci ingerii si apoi arhanghelii cu mari sacrificii financiare asta e altceva. Dar e clar ca in lupta clone + arhangheli .

crys41 is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2006, 13:57   #108
Registered User

axterix's Avatar

daca reusesti un erou cat de cat puternic si ai cateva mii de skeleton poti sa distrugi arhangheli si dragoni destul de simplu
in schimb, intradevar bone dragon e slabut, ma bucuram de el doar cand dadea un ageing din muscatura iar celalalt avea -50% la hit points
MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N

Old 25-01-2006, 14:27   #109
Registered User

Immortal's Avatar

iar incepeti? De cate ori mai trebuie deschis subiectul asta ?

Old 25-01-2006, 15:01   #110
Registered User

cipiamon's Avatar

Mai invata omu cate ceva
Am si eu o intrebare, cand dai speed unei creaturi ii mareste si puterea sau doar viteza cu care se misca pe camp, am vazut computerul dadea speed unei unitati care era foarte aproape de mine si ar fi ajuns oricum si fara speed...

Old 25-01-2006, 15:05   #111
standalone

cipiamon, data viitoare când calculatorul dă "speed" pe o unitate să te uiţi dacă nu cumva mută prima în runda următoare.

Legat de castele, vedeţi că s-a mai discutat.

Matrix is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2006, 10:50   #112
Registered User

Immortal's Avatar

Up... ca vad noi curiosi in ceea ce priveste preferintele...

Old 26-01-2006, 11:08   #113
pustnic

crys41's Avatar

Da, ai dreptate .
Eu am scris aici preferinta mea.

Offtopic: mi se pare mie sau e un aflux neasteptat de mare de posturi pe topicul de Heroes in ultima vreme?

crys41 is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2006, 11:19   #114
Registered User

Immortal's Avatar

Quote:
Originally Posted by r3buss
Da, ai dreptate .
Eu am scris aici preferinta mea.

Offtopic: mi se pare mie sau e un aflux neasteptat de mare de posturi pe topicul de Heroes in ultima vreme?
E nerabdatoare lumea sa incerce 5-ul si pana apare , revitalizeaza muribunzii

Old 26-01-2006, 11:33   #115
Nick anterior: Radiera

Doişpe's Avatar

Cam asa ceva
Dar sincer, nu astept asa mult V-ul, nu de alta, dar am asteptat IV si ati vazut si voi ce a iesit.

Doişpe is online now    Send Message via Google Talk to Doişpe Reply With Quote
Old 26-01-2006, 12:59   #116
Registered User

Immortal's Avatar

Intr-adevar si eu sper ca petitia aia sa aiba efect daca va ajunge la ei si sa nu mai scoata iar un joc neterminat.....oricum personal nu mai am foarte mult timp liber si mai sunt jocuri de jucat pe lista de asteptare, unele chiar vechi si destul de lungi....

Old 27-01-2006, 21:33   #117
Registered User

cipiamon's Avatar

Quote:
Originally Posted by Immortal
Ca fapt divers , am vazut eu pe doi care au jucat vreo 8 luni amandoi cu diplomatie , pana au curatat toata harta de creaturi shi de AI....asta fara sa ia unul de la celalalt nimic...o singura batuta la sfarsit.....cu population doubles shi alte alea...s-a lasat nasol de tot...21000 ogri contra 14000 vampire lords...nu mai zic care a castigat ca e de inteles...
My money on the ogre Mai ales daca are si shield
Numai de black night sa te feresti se la unded.....
sau de vre-un zilion de scheleti

Old 30-01-2006, 12:55   #118
Registered User

Immortal's Avatar

Quote:
Originally Posted by cipiamon
Imi pare rau sa te dezamagesc , dar vampirii chiar au ramas toti....

Old 30-01-2006, 13:02   #119
Registered User

axterix's Avatar

logic, drain life from enemy...asta daca nu te bati cu cine stie ce elementali sau golemi si parca undead

Old 30-01-2006, 19:12   #120
Nick anterior: Radiera

Doişpe's Avatar

Quote:
Originally Posted by cipiamon
Contra la 14000 de vampiri nu cred ca fac fata nici 30K de ogri. Vampirii aia sunt ai draq rau daca sunt in cantitati industriale, ai sanse numai cu elemente sau cu undead

Doişpe is online now    Send Message via Google Talk to Doişpe Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Thread Tools

Posting Rules