![]() |
| | #101 | ||
| Baieti, adevaru-i ca m-am distrat teribil cu Shaft asta (si nu uitati ca estates e cel mai tare skill posibil!!!!!!!!!), cred ca la numele thread-ului ar fi trebuit adaugat: NO MORONS
__________________ MICROSOFT: Most Intelligent Customers Realize Our Software is Only for Fools and Teenagers | |||
|
| | #102 | ||
| Unconnected , din ce spui p-aici pe forum imi dau seama ca stii multe chestii la jocu asta, dar cu atat mai mult nu ar trebui sa afirmi chestii de genu asta, ca bati tot cu un anumit castel(erou), cand stii foarte bine ca orice strategie poate fi contracarata si poti pierde de nu te vezi daca adversarul se prinde ce urmaresti....nu zic ca nu ai si dreptate intr-un fel, dar nu impotriva unui jucator vechi...ca asa am batut si eu pe unii si m-am jucat cu Sylvia si alti marinari, da sunt jucatori de-aia care joaca in safe mode( se bat cu un singur erou si numai ce sunt siguri ca nu pierd) ... Sper sa-mi permit anu asta sa vin la mare, poate ne intalnim la o bere sa ne mai certam, ca-mi face placere... ![]()
__________________ Wanted dead or alive for being a bad.......... | |||
|
| | #103 | ||
| Te astept cu cea mai mare placere! Nu am zis ca (,) cu un anumit erou ai toate sansele, ci ca ai sanse mult mai mari sa bati fata de alti eroi din joc (de exemplu tazzar e foarte greu de invins pentru ca are un bonus foarte mare - armorer - iar, ca fapt divers, tazzar este doar unul din eroii super tari din heroes, cu care ai sanse reale de castig, si nu e preferatul meu). Sunt de acord cu tine. | |||
|
| | #104 | ||
| Heroes of Might and Magic III - Castles Am observat ca Stronghold-ul se dezvolta usor, cu usurinta ajungi sa faci cladirea pentru cea mai puteric personaj (gorila aia gheare), eroii vin din oficiu cu skilu mare la atac (4!) , ii resping pe atacatori de fiecaredata De ex cu Rampart foarte greu te dezvolti, e oare alt avantaj asa de mare sa echilibreze situatia pe care nu l-am gasit eu? | |||
|
| | #105 | ||
| Necropolis cel mai mult imi place Necropolis, imi strang relativ repede zounds of skeletons care ma ajuta mult Tower daca ai skill expert la range attack e chiar ok pt. (gremlin, mage, titan) insa + naga care sunt bestiale Towerul e scump de obicei aleg un erou cu specializare Black knight sau Naga referitor la avantajele Rampart dupa mine ar fi: elfii au double shot si dwarf are rezistenta destul de buna la spell, eventual daca ai noroc unicornul da un blind
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
| | #106 | ||
| Intradevar la Tower sunt multi care arunca cu cate ceva... asta e un avantaj mare. Dar la necropolis ce faci cu skeletonii? din cate stiu daca iti da una vre-unu mai tare ii decimeaza repede, cel putin eu asa am patit ![]() La necropolis sunt buni cavalerii aia negri, in rest cam slabut... Bone dragon-ul ala e un varzaune, imediat si-o ia... cel mai slab dintre dragoni | |||
|
| | #107 | ||
| Prefer Rampart. La inceput te dezvolti repede (centaurii au health, damage si speed bun, plus elfii ), iar mai tarziu stii ca dragonii au un speed care iti permite sa ai primul initiativa, in multe batalii. In plus imi place la nebunie sa gestionez treasory sa-mi creasca banu', cat timp eroul de baza se bate cu strictul necesar de armata (evident e vorba de XL-uri in care inamicu nu vine pe tine imediat).Apoi Castle. Ai marksmenii si grifinii usor si de asemenea te dezvolti usor la inceput. A, ca faci ingerii si apoi arhanghelii cu mari sacrificii financiare asta e altceva. Dar e clar ca in lupta clone + arhangheli . | |||
|
| | #108 | ||
| daca reusesti un erou cat de cat puternic si ai cateva mii de skeleton poti sa distrugi arhangheli si dragoni destul de simplu in schimb, intradevar bone dragon e slabut, ma bucuram de el doar cand dadea un ageing din muscatura iar celalalt avea -50% la hit points
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
| | #109 | ||
iar incepeti? De cate ori mai trebuie deschis subiectul asta ?
|
| | #110 | ||
| Mai invata omu cate ceva ![]() Am si eu o intrebare, cand dai speed unei creaturi ii mareste si puterea sau doar viteza cu care se misca pe camp, am vazut computerul dadea speed unei unitati care era foarte aproape de mine si ar fi ajuns oricum si fara speed... | |||
|
| | #111 | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 | cipiamon, data viitoare când calculatorul dă "speed" pe o unitate să te uiţi dacă nu cumva mută prima în runda următoare. Legat de castele, vedeţi că s-a mai discutat. | ||
|
| | #112 | ||
| Up... ca vad noi curiosi in ceea ce priveste preferintele... ![]()
|
| | #114 | ||
| Quote:
![]()
|
| | #115 | ||
| Cam asa ceva ![]() Dar sincer, nu astept asa mult V-ul, nu de alta, dar am asteptat IV si ati vazut si voi ce a iesit.
__________________ Tots units fem força! | |||
|
| | #116 | ||
| Intr-adevar si eu sper ca petitia aia sa aiba efect daca va ajunge la ei si sa nu mai scoata iar un joc neterminat.....oricum personal nu mai am foarte mult timp liber si mai sunt jocuri de jucat pe lista de asteptare, unele chiar vechi si destul de lungi....
|
| | #117 | ||
| Quote:
Mai ales daca are si shield Numai de black night sa te feresti se la unded..... sau de vre-un zilion de scheleti ![]() | |||
|
| | #118 | ||
| Quote:
|
| | #119 | ||
| logic, drain life from enemy...asta daca nu te bati cu cine stie ce elementali sau golemi si parca undead
|
| | #120 | ||
| Quote:
__________________ Tots units fem força! | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|