![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Dupa cum ati putut vedea, acest site este in constructie momentan, insa visu' meu (si al vostru cre'ca) de a avea un site numai si numai despre toata seria Heroes of the Might and Magic este pe cale sa se implineasca Speram sa ii putem da drumu' pana pe 29 martie![]() Pe scurt, astept de la voi sugestii privind viitoarea structura a site-ului. Deja m-am gandit la unele sectiuni cum ar fi: - Map of the week (cu harti de la voi, premiate in cadrul unui juriu) - Bugs report - Wishes list (pt. viitoarele addonuri ce vor aparea) - Readers Section (impresiile voastre despre orice aspect al seriei vor fi bagate aici) - Graphics Competition (cea mai reusita imagine facuta de voi despre Homm) - Save contest (normal )Va multumesc anticipat
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
mah da care e faza de la strategyplanet? shot of the day am vazut ca au si linku de la computergames.ro | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Occulus- nu crezi ca exista deja mai multe decat trebuie site-uri facute in engleza? oamenii oricum se chinuie sa-l faca, si daca tot are in coada extensia ro, sa fie in romana, pentru gamerii din romania. Si daca o sa poata ei si o sa aiba atata timp la dispozitie, sa faca si o versiune in englea (desi nu cred ca are cineva timp de asa ceva), sa o faca, pentru a fi un site international. Mult succes assasin si sper sa ai si de castigat de pe urma muncii tale(in afara de renume), nu numai de pierdut (si timp si bani)! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Eu zic sa fie in romana shi abia apoi daca are cineva timp sa fie tradus shi in engleza....din ce am citit eu se vrea o contributie si din partea viitorilor vizitatori si nu cred ca toti se pricep perfect la engleza ...si atunci oricum ar trebui sa fie cineva care sa corecteze ce se trimite....nu zic de mine , ca eu am mai scris in engleza ( am un articol de heroes la jucaushii.ro ) , dar sunt sigur ca sunt destui care nu se descurca si ar fi pacat , pentru ca e totusi un site romanesc....
__________________ Wanted dead or alive for being a bad.......... | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Bai oameni buni, da nu v-ati saturat de atatea site-uri in engleza???? Nu exista prea multe? eu nu inteleg de ce site-ul asta, facut de un roman, pentru gamerii romani, sa fie in engleza? Profesorii vostri de romana de la liceu chiar asa nu v-au explicat ca in romania este frumos si normal sa se vorbeasca romana? Chiar nu sunteti si voi putin nationalisti, macar cand vine vorba de o chestie din-asta? Mie mi-e scarba de atatea site-uri in engleza, cu toate ca fara sa ma laud nu am nici o problema cand e vorba sa citesc ceva in engleza sau sa scriu. Dar m-am saturat! Gata! si de ce un efort in plus? Doar ca sa mai intre 10 straini si sa vada ca fac si romanii un site dedicat heroes-ului?? Hai sa vorbim si pe compuetrgames in engleza, ca poate mai intra si niste straini pe forum.. ce prostie
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Io sunt complet de acord cu Unconected mai putin cu partea "mie mi-e scarba de atatea site-uri in engleza" ![]() Oricum , un site de heroes numai pentru romani in romana este recomandat caci un site in engleza nu isi are rost, fiind destule de astfel saituri care acopera "piata" si, dupa cate vad, sunt multi romani care merita un site propriu de heroes.
__________________ Life's a stick. Hold on tight... KaryllCH hastetepe://veveve.celestialhevahnz.com | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Speram ca site-u' sa fie gata pe 27-28 martie cel tarziu. Zilele astea o sa scriu un e-mail celor de 3DO pentru a ne trimite niste media files sa le punem pe site ![]() Asteptam in continuare propuneri privind infatisarea site-ului.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Propun un TOH (www.toheroes.com) pentru romani.
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|