![]() |
| | #23 (permalink) | ||
|
am o propunere pt forumu de heroes: sa facem si noi cum e la strategy planet cu rangurile in functie de cate posturi ai: pikeman, rogue, etc., da sa facem si mai misto, sa fie o optiune care ne lasa sa alegem rasa si in functie de rasa sa avem rangu.de ex: sa zicem asylum, intre 1 si 20 posturi sa fii bandit, intre 21 si 40 sa fii orc samd., la necropolis, imp, skeleton,....chiar daca sunt creaturi de acelasi nivel e clar ca una e mai tare ca cealalta (dwarf e mai tare ca halfling). si sa avem avatari numai cu eroii de heroes4, ca sunt destui eroi. | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Sorry ca dau atatea de reply-uri , da imi vin ideile pe rand...... Probabil ca mai stiti multi de chestia asta , dar cred ca ar fi interesanta....Pe 3DO , erau 2 guilde(acum mai multe parca) , Guild of Dark shi Guild of Light......am vrut intr-o vreme sa intru shi eu in Dark , dar o vreme n-am mai frecventat forumul asa ca am renuntat.....Oricum , fiecare avea site-ul ei , cu povestioare , desene , forum shi tot felul de chestii ( pacat ca am uitat adresa ) si se purta permanent un razboi intre cele doua guilde ( bineinteles in limitele bunului simt , nu ca in Romania cu trimiteri la origini shi alte alea.....aici ar putea fi Might shi Magic , ca oricum vad ca se duce o disputa apriga pe tema asta la alte topicuri...
__________________ Wanted dead or alive for being a bad.......... | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
e misto chestia cu toheroes pt romani , dar asta ce ar insemna, ca sa fie valid site-ul si sa aiba succes in exterior? Sa jucam cu cd-uri originale... poate asta nu-i o chestie chiar nasoala ca la cata foame am in mine pt heroes poate o sa-mi cumpar si eu primul cd original.. Tocai aici exista 2 variante- un site ,,clasic", unde sa se desfasoare tournamente legale, sau un site mai neortodox, cu un server care sa accepste si serial numebere generate sau, intr-un cuvant, cd-uri piratate.(dar care probabil n-ar fi recunoscut)
| |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Normal ca acest site va servi drept "server" si va fi gazda turneurilor romanesti. Suntem in tratative cu 3DO pentru suportu' lor oficial. Legat de remarca lui Occulus, am zis eu undeva ca noi nu vom conta pe ajutoru' vostru?
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| We need your HEEEEEEEEELP !
Se cauta un om cu destul timp shi destul de addicted care sa ne ajute cu niste traduceri din engleza in romana pentru heroes.ro (ca sa shtiti la ce sa va asteptati: de la 11 pagini cu scris de 10 in sus Doar asa putem sa avem shi noi saitu gata pan ape 28. Amatorii de senzatii tari sunt rugati sa dea un mail la karyll@strategyplanet.com Va ramanem profund indatorati! Mersi
__________________ Life's a stick. Hold on tight... KaryllCH hastetepe://veveve.celestialhevahnz.com | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
da nu pot sa apreciez eu cat de bine stiu engleza da cred ca ma descurc cu ce-ti trebuie tie.Addicted sunt... da-mi un mail si baga material unq_flipmo@yahoo.com P.S. Mersi pt crk
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|