![]() |
| | #42 (permalink) | ||
|
what the heck... I'll do it anytime (i guess) ![]() Anyway, eu am livrat graphics+html+css ieri... probabil mai dureaza putin pana va fi implementat (php bla bla's) Oricum, cred ca eu sunt cel care ar trebui sa-mi cer scuze and stuff ca din cauza mea a fost intarziata lansarea site-ului... dar degeaba n-am dormit eu x nopti, ca design-ul nu se facea mai repede :-/ So... sper sa va placa and stuff. Hartistu' revine™
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2001 Location: Bucharest or Maramures |
BAhhh de ce primesc asta cand accesez www.heroes.ro??? Forbidden You don't have permission to access / on this server. ????? | ||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Check www.heroes.ro . Versiunea finala gata in citeva zile, max o saptamina.
| |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Anyway, Silviu maine la ora 18.45 expira saptamana ![]() hihi™
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by OCHI Trece timpul, nu se intampla nimic... Sunteti neseriosi -------------------------------------------------------------------------------- Man, nu sari cu afirmatii pripite; lucrurile bune se fac in mult timp. Nu crede ca se face un site cat ai bate din palme. Cateva informatii desprese stadiul "lucrarilor" din partea realizatorilor ar fi insa bine venite. Semnat: Asteptarea moarte n-are
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Deci, informatiile despre heroes4 sunt toate gata, mai trebe scrise paginile cu "Concursuri", facuta baza de date pentru harti (lucruri care nu rapesc mai mult de o zi) dar mai trebuie implementat designu lui Slayer (ceea ce tine mai multe zile dupa spusele lui Silviu, care a shi declarat ca nu are timp )Ingioui.
__________________ Life's a stick. Hold on tight... KaryllCH hastetepe://veveve.celestialhevahnz.com | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Mda...
Offtopic: Pe moment stormnet.ro e mai mult un site personal/de grup, de-aia nu prea e "nimic" pe-acolo si forumul e mai mult pentru a pastra legatura dintre niste prieteni si fosti/actuali colegi acum raspanditzi prin multe parti ale tarii/lumii... Oricum, 10x...Ontopic: nu ma deranjeaza faptul ca site-ul nu e gata, ci faptul ca nu e gata dupa ce l-ati anuntat la o anumita data (ba chiar nici mult dupa aceea). Si chiar eram curios about slayer/cubulets... ![]() stormnet.ro webmaster | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 Location: Bucharest | Coming so soon you won't even have time to blink...
BOALA LUNGA MOARTE SIGURA. AM IMPRESIA CA SITE-UL E BLOCAT UNDEVA PE TZEAVA DEOARECE EU AM CLIPIT DE UN MILION DE ORI. fuk
__________________ ![]() HEROES FOREVER !!! | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|