![]() |
| | #63 (permalink) | ||
|
aha... stetoscop.... sedativ.... triceps, biceps... er..... defibrilator... drujba... ace.. forafeca.... tastatura... shell.... Shlossgold.... bere.... maus... boxe....
__________________ Life's a stick. Hold on tight... KaryllCH hastetepe://veveve.celestialhevahnz.com | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
Te-am intrebat pentru ca eu doar hot-seat mai joc. Cu calculatorul e prostie totala sa joci. Nici teste nu mai fac atat de plictisit sunt. Deci intrebarea era daca joci cu calculatorul sau hot-seat. Acum am inteles: joci hot-seat cu maica-ta . Joaca bine ? ![]() Daca vrei sa dam un hot-seat da un mail.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
mda...acum nici adresa nu mai merge. Nu are rost sa tot faceti "siteuri" www.heroes.ro ... www.warcraft.ro
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
deci, trebuia sa va fi dat deja seama ca succesul saitului depinde de sucesul jocului heroes4... shi cum heroes4 nu are success, nu are rost creearea lui heroes.ro doar pentru cativa h4 maniaci locali parerea mea.... :P
__________________ Life's a stick. Hold on tight... KaryllCH hastetepe://veveve.celestialhevahnz.com | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Pai Karyll trebuia sa zici asa de la inceput ca cei Quote:
![]() Succes in viitoarele proiecte
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Quote:
10x de succes
|
| | #77 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
![]() Silent©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2001 Location: Cluj - Napoca |
Ce se mai aude de heroes.ro ? Nu ar trebui ca aceasta pagina sa depinda da succesul lui heroes 4...parerea mea....care ca ar trebui sa fie o comunitate unde sa se discute si sa se faca schimb de harti pentru toate versiunile de heroes...sa stim si noi unde sa ne adunam....aici pe forum la sectiunea asta de heroes 4 nu mai e nici o activitate...si aparut acum inca un addon la h4...sunt deja dezvaluite unele aspecte din heroes 5...a aparut o vesiune noua pentru wake of gods... Imi pare rau ca nu se face acest site...nu inteleg ce e atat de greu...sunt zeci de site-uri rusesti de heroes care ara ca draqu de rau dar au mii de useri si vizitatori... Nu cred ca ar fi esential ca pagina romaneasca sa aiba o grafica beton...doar sa fie!...sa aiba un mic forum...si o sectiune de upload pentru harti...un search....si o structurare pe versiunile de heroes...stiti voi mai bine ce trebuie sa aiba.... Any way...sper sa mai intre cineva pe aici sa citeasca chestia asta...ca am vazut ca din august nu s-a mai postat la acest threat Shalau iz my favorite dish! | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|