![]() |
| | #83 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2002 Location: far beyond your imagination |
De mult nu mai este nici un raspuns cu privire la site-ul asta.Asteptam si asteptam , si daca asteptam nu facem nimic , ca vrem sa vedem ce iese.Ca daca n-am fi pusi in asteptare de aproape 2 ani , poate am fi pus mana de la mana sa facem cu totii ceva frumos. Dar nu , stam cuminti si nu zicem nimic , intram din cand in cand pe www.heroes.ro si ne bosumflam ca de obicei.Lasa , ca incet incet invatam rusa si il scoatem din favorites. Pacat , ca sunt multi care asteapta ceva k-lumea.Apare in curand H5 si nu suntem in stare sa avem un site de Heroes in Romania. Spor la lucru daca se lucreaza sau "Spuneti ceva , nu lasati oamenii cu ochii in ceata!" daca nu. | ||
|
| | #84 (permalink) | ||
|
Pana in prezent a avut prioritate www.counterstrike.ro care a fost total schimbat. Nu am uitat de site-u' de Heroes.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
| true man Quote:
p.s. de ce tot spui de rusa... ca nu intzeleg | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
se mai aude ceva cu www.heroes.ro ?
Last edited by Zyrael; 18-03-2004 at 12:07.. | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
|
Am o intrebare ca acum am vazut thread-ul asta. Cat de repede credeti ca se face un site de la 0 mah fratilor? Cred ca si de unu singur incearca Assasin. Parerea mea este sa se faca un site despre heroes romanesc foarte simplu si foarte informativ. Ca sa stiti ca nu look-ul site-ului conteaza ci continutul lui. Io as dori sa fac un site romanesc in Php-nuke despre heroes ca se face repede si este usor de prelucrat. Dar nu am timp daca ma apuc de unul singur. Totusi io doresc sa fac o pagina web pt. heroes ca doar il joc de cand a aparut heroes 3. Este cel mai super joc de strategie.
__________________ Bogy the Great Druid | |||
|
| | #99 (permalink) | ||
|
Pei dupa cum observi toti asteptam site-ul ala de 2 ani de zile...orice initiativa e bine venita. Te-as ajuta cu cea mai mare plecere, dar habar nu am despre web design and shit. In schimb cunosc jocul ca pe tatal nostru.... daca ai nevoie de ajutor in domeniul asta just send word.
__________________ A Life? Cool! Where can I download one of those from? | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Si io cunosc jocul ca pe tatal nostru deci nu prea a nevoie acolo de ajutor. Am nevoie de cineva cu conexiune relativ rapida si care sa ii dau adresa de ftp si sql ca sa uploadeze el chestii pe care am sa le pun io p-acolo pe site. Io am sa incep de azi sau maine sa lucrez pe la el sa uploadez ceva si dupaia va chem si pe voi. Apropo tot www.heroes.ro sa se cheme? SI faza este ca o sa-l hostez pe la cineva adica o sa fie www.heroes.as.ro cred... Dar asta nu o sa fie nici o problema sper. I'll begin right now.
__________________ Bogy the Great Druid | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|