![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| OFFTOPIC Quote:
__________________ It is said that with every cigarette you smoke,you lose 5 minutes from your life and each time you fuck you gain 15 minutes. So smokers,FUCK for your life! | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
Nu mi se pare proasta. Singura problema este ca e Creative Live la indigo..la un pret mult mai bun... E plin netu' de articole pe tema asta.
__________________ It is said that with every cigarette you smoke,you lose 5 minutes from your life and each time you fuck you gain 15 minutes. So smokers,FUCK for your life! | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Ia vedeti daca problemele voastre isi au rezolvarea aici: http://www.computergames.ro/modules....ticle&sid=1082
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Mi-am pus o placa de sunet normala (offboard daca pot sa zic asa si nu mai sunt probleme de sunet). A ramas bineinteles memory-leak-ul.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
Pe 98se pe langa erorile voastre imi iesea direct in win cand incepea batalia si restartu nu ma ajuta,o mai dadea si pe-aia cu virtual memory pe 196mb+512 swap si se mai bloca la sfarsitul bataliei. Acu am pus xp si merge fara eroare si pe langa asta am descoperit portiuni noi de melodii. | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Problema in H4 Help!
Am si eu o mica problema cu H4. Niste blocari de tot (adica nu merge alt-ctrl-delete) ale sistemului in momentul in care ies dintr-o lupta. Cam in 50% din cazuri. Adica imi apare screen-ul cu "victory" si cand apas pe ok... pa pa. Am mai avut cateva blocari si in momente aleatoare in timpul jocului, dar asta de la iesirea din lupta persista. Sistemul are cam urmatoarea config: video riva tnt2 32 ram 10gb hdd motherboard mercury sound onboard Are cineva vre-o idee care ar putea fi problema? Please ajutati-ma careva!!!!
__________________ You can't run forever..... | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Va rog ajutor
Am si eu o nevoie disperata de registri din windows XP sau 98 de la Heroes of Might and Magic 4 ... In caz ca nu stiti cum se face asta va inspir nitel : 1) deschizi StartMenu si selectezi functia RUN 2)tastezi "regedit" 3)dai la Edit comanda Find sau CTRL+F 4)tastezi "3DO" 5)dai export la tot directorul + ce mai gasesti la Find din cate stiu eu sunt cam 2 bucati de registri ... 2 directoare Intrucat nu consider ca cer ceva ilegal am postat acest anunt pe propria-mi raspundere . | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2001 Location: Romania |
Am Si eu o problema cu Heroes 4 eu am si addonul instalat Gathering Storm si nu imi merge dupa cel mult o jumate de ora se blocheaza. Mentionez ca si originalul mergea la fel. Unii mi-au spus ca ar fi vina sistemului mi-am facut upgrade intre timp de la celeron 1100, 256 sdr, geforce 2 mx400 32mb, hdd 6,4 la Xp1700+ 128 ddr geforce 4 mx 440 64 ddr, hdd 30 gb. Care ar fi problema ca asta ii singurul joc care nu-mi merge din toate pe care le am si pacat ca yo sunt fan heroes. ????????????
| ||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Eu il joc pe un p2 350 MHz si 128 ram si merge OK (in 1024). Fara animatii si pe harti medii. Daca sint multi jucatori, dureaza intr-adevar mult sa le proceseze tura, asa ca nu bag mai multi de 5. Apropo de buguri, am am vazut la cineva si mi-a confirmat o a doua persoana ca se blocheaza in lupta cind unul din oponenti e nature (mai ales white tiger). Daca asta e si la tine, nu stiu ce sa zic. Eu nu m-am intilnit cu prob asta pe compul mai sus amintit.
| |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2002 Location: far beyond your imagination |
Ultimele patchuri aparute rezolva problema swapului mare pe care il face jocul original.Incearca sa le instalezi!Le gasesti pe situl celor de la 3DO , dar grabeste-te sa le iei de acolo ca se inchide pravalia.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|