![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Care e mai bun? | |||
| Disciples2 | | 10 | 29.41% |
| Heroes4 | | 24 | 70.59% |
| Voters: 34. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2 (permalink) | ||
|
cand a aparut d2(si dupa jucat) era cel mai tare...a trecut ceva timp si vine h4....nu stiu de altii da h4 e mult mai bun , multe chestii sunt grozave ...tind mai mult spre h4..clar
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
h4 ruleZ
__________________ When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Eu am votat cu Disciples 2. Mi se pare mai serios, are o poveste bestiala (fata de H4 care nu are poveste), trupele castiga experientza, vrajile arata mai puternice, se misca mai bine (nu are scrollingul tampit de la H4 si nu manca memoria pe paine)
__________________ Remember Tukayyid! | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
da sunt de acord..asta am zis si io in alta parte....e genial..si povestea da parca in lupta spatiu e prea mic intre inamici..grafica ,cladiri,optiuni de evolutie...era bine daca luau din D2 upgradarea unit dupa experienta...da' asta e....tot tre' sa zic h4 rulzz
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ put a stake thru my heart and drag me into sunlight | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucharest,Romania |
Le-am jucat pe amandoua...am jucat si Disciples1...so ...nu pot da un vot pt ca difera foarte mult. Imi place mai mult muzica si povestea in disciples2. Problema e ca h4 e facut pt multiplayer iar disciplesul e pt single (asa cred eu). De ce? Din cauza ca in disciples2 sunt putini monstrii care intr-un hot seat se duc foarte repede. Nu vei apuca sa faci niciodata un erou puternic. De aici rezulta ca lupta se va da in managementul resurselor (bani si mana). Toti vor avea partyuri mici cu eroi slabuti si se vor spellui pe harta in draci si isi vor fura resursele intruna. So pt multiplayer recomand h4, iar pt singleplayer disciples2. Disciples2 are o grafica super...spellurile sunt dementiale. See ya!
__________________ Are you willing to flirt with Death ? | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucharest,Romania |
Bun! Inseamna ca nu mai e nimic de spus Btw, nu am jucat decat cu speller sau knight, niciodata cu thief. Am auzit ca e misto de tot. O sa incerc pretty soon!
__________________ Are you willing to flirt with Death ? | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|