![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Vad ca il tot criticati pe mr. dracoola din H4 ca e imbracat nu stiu cum .. bai nene ce spirit de observatie la unii ... am jucat ceva timp H4 dar uite ca pantofii lui dracula nu i-am studiat cu atentie ... Asa, acum cu ideea : pe mine oricum nu ma dau pe spate toate vrajelile astea cu monstruleti, povesti si creaturi fantastice . Din Heroes4 imi place doar tzaranul . Dar rau de tot .. mai ales cum se scarmana el dupa ureche. Dupa cum vedeti multe creaturi au fost facute la misto sau cel putin mie asa mi se pare ... - gagiul ala verde care cand moare intra in palarie .. vai mama lui cum merge - ciclopul, privit din anumite poztii are o moaca de idiot N-am apucat inca sa vad toate creaturile dar e promitator .. Ideea se refera la un 'Heroes' dar cu personaje din lumea reala .. cred ca ar fi fun mult mai mare.. pocneala clara si nu vraji super bazate ... chestii pamantene . Si aici imaginatia fiecaruia o poate lua razna... Ca rase ar merge .. dunno, sa zicem oraseni, tarani , alte natii, animale, pasari & co. Daca avem si game developeri pe aici poate s-o materializa in ceva... Pareri? | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Da ar fi o idee grozava.................NOT! Cred ca ai putea face tu un joc......... "Nu te supara frate" se cheama si e cu personaje real-life.........frate(i). Ce spui ?
__________________ MICROSOFT: Most Intelligent Customers Realize Our Software is Only for Fools and Teenagers | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Guppy, cand o sa ai un avatar cu fata umana, atunci sa vb de h5 cu oameni in loc de monstrii .. btw, monstru ala (care nu e deloc peste ) seamana f.f. mult cu un behemont Guess there's a creature in all of us
__________________ Life's a stick. Hold on tight... KaryllCH hastetepe://veveve.celestialhevahnz.com | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Cred ca acest thread ar trebiu mutat la "Scandal" . Guppy, cine-i cici ? (c-a murit de mii de ori)........ Ar trebui schimbata expresia...... Do you hear that ? It's the wheel of change.....
__________________ MICROSOFT: Most Intelligent Customers Realize Our Software is Only for Fools and Teenagers | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Sugestii pentru Heroes of Might and Magic
Ubi Soft asteapta propuneri privind al cincilea joc al seriei - http://dynamic3.gamespy.com/~homm/in...ecambounet.htm. Postati-le aici ca sa le pot sintetiza si trimite.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Ascending the Planes | Deci
Sa revina la stilul grafic din Heroes III. Nu trebuie neaparat grafica 3D, doar sa fie desenat bine, si stilul sa se potriveasca jocului. Sa nu mai faca 3 castele intr-unul. Animatii ceva mai detaliate. Muzica gen H3, nu 4. Da, deci cred ca Pablos a spus bine. Oricum, ma mai gandesc.
__________________ Twisted and perverse are the ways of the human mind. Speaker for the Dead, Orson Scott Card | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 Location: asd | Quote:
P.S H4 dezastru
__________________ strcraft rulez | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|