Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 30-12-2003, 11:50   #21 (permalink)
Registered User

Unhappy

Eu am jucat si joc mult Heroes , intradevar cu Heroes 4 au dat buff, sprer ca la urmatorul sa aduca ceva nou si sa modifice la multipleer (retea) .
Pentru o vesnicie tanya .

tanya01 is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2004, 00:44   #22 (permalink)
Registered User

locdog's Avatar

Nu o fo asa de mare "buff-u" cu h4 ca este un joc de n-shpe ori mai complex decat predecesorii lui , drept ,are cateva bugguri da orice joc ce trece de la o grafica 3d la una 2d le are. I h5 a fi bine sa rezolve acele buguri , de ex : artifecturile puse in spatele castelelor sau a m-tiilor nu se vad ,sau (ati incercat vreodat sa ajungeti la un level mare (peste 70)) bugu de level up - de multe ori la level up iti da doar un anumit lucru ori de cate ori ai da load chiar daca ai sapatiu si pt altceva ...nu inteleg...oricum abia ashtept h5

locdog is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2004, 19:53   #23 (permalink)
Registered User

Big Bad Voodoo's Avatar

unitatzi mai noi parerea mea nu stiu sa se gandeasca ei la ceva si presupun k faza cu upg la unitatzi din 3 diversifica un pic jocu si sa nu mai zic de buguri k sa zis deja

Big Bad Voodoo is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2004, 04:50   #24 (permalink)
Registered User

drdy's Avatar

Sa faca rasele mai egale pt ca in H4 cu mortii ii rupi pe toti si sa faca din nou chestia aia care iti genera singur o harta ca sa nu mai stam sa cautam pe net dupa harti !

drdy is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2004, 19:37   #25 (permalink)
Registered User

heroes 4 a fost atat deprost incat a bagat 3DO in faliment.....nu credca se v-a mai putea face ceva ca Heroes V sa semene macar cat de cat cu Heroes II sau III.....oricum cel mai tare ramane H3 Shadow of death

Satan666 is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2004, 16:41   #26 (permalink)
Chrystal Vision

GrimGringo's Avatar

idei Satane..idei asta era ideea
nu a fost heroesu prost de nu s-a vandut..
chiar, l-o fi cumparat cineva de pe aici original?! )
..de-aia a dat faliment..

GrimGringo is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2004, 15:29   #27 (permalink)
Registered User

cash's Avatar

Sincer, cred ca au "aglomerat" prea mult jocul in Heroes IV. Pana la urma it's just a game, isn't it? Trebuie sa fie relativ simplu. Cel putzin cu vrajile alea ...le-au facut varza;... jdemii de eroi...
Eu le recomand cu cea mai mare caldura sistemul cu zoom map pe care il implementeaza cei de la Creative Assembly in Rome: Total War.

cash is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2004, 15:46   #28 (permalink)
Dog 4 Life

jiggy's Avatar

sa invete de la blizzard sa faca betatest si sa incurajeze jocul in multiplayer (ladder oficial, etc)

jiggy is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2004, 19:15   #29 (permalink)
Oka
R3sp3kT

Oka's Avatar

daca ar mai face inca 5 castele noi la H3 + units & artifacts & spels ar fii mult mai bine...adica inca un addon ceva
H3 SOD RULZZZ

Oka is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2004, 18:34   #30 (permalink)
Registered User

nttsagat's Avatar

1: random mapurile mai controlabile un pic la generare.
2: diplomatia daca poate sa nu o mai bage sau macar sa nu mai fie asa usor cu ia... (ma gandesc la niste penalitati drastice pentru ala care o detine).
3: eroi cu toate specialitatile posibile din joc (ma gandesc aici la fiecare castel sa aibe eroi cu specialitate tuturor creaturilor din el).
4: servare pe care sa se poata juca on line.

nttsagat is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2004, 20:50   #31 (permalink)
wvx
Registered User

H5

Ar trebui ca sa faca ca in heroes 3, fiecare erou sa aiba specialitatea lui, AI-ul sa fie mult imbunatatit, ca in H4 daca luai o harta la imposible calc nici nu reusea sa iasa din baza, daca dadeai quick combat, oricat de bazata era armata ta, calc era idiot si tot reusea sa piarda unitati cand tu chiar daca te chinuiai tot nu reusheai sa pierzi nici o unitate din alea bazate.In afara de fazele astea de s***t, strategia in heroes 4 era super, cel putin in timpul bataliilor (lucrul asta il realizeaza cei care l-au jucat destul de mult, inclusiv add-onurile), trebuie sa te gandesti cu adevarat, ca sa nu ti-o iei in goarna, cel putin la unele lupte la imposible.
Deci
AI-imbunatatit
Quick combat-imbuntatit(sa mai dea si calc. wait in timpul luptelor )
Eroii-specializari asta era beton in H3
Vraji-merge si cum e acum, dar pentru unii e cam complicat
Random maps-la fel ca in H3 generator de RM
Artefacte-ar merge niste seturi ca in H3 Shadow of Death

wvx is offline    Reply With Quote
Old 29-02-2004, 09:00   #32 (permalink)
Chrystal Vision

GrimGringo's Avatar

Thumbs down

I wish..I wish...sa iasa draq mai repede si sa aiba harti misto nu ca Heroes4 cu 3little pigs sau ce prostii mai are pe acolo

GrimGringo is offline    Reply With Quote
Old 01-03-2004, 11:04   #33 (permalink)

caudu's Avatar

eu as vrea la caravana sa poti sa comanzi minele de creaturi sa-ti trimita zilnic(sau ori de cate ori produc) animalele in castel, iar daca drumul e blocat sa te anunte.

caudu is offline    Send Message via Google Talk to caudu Reply With Quote
Old 22-03-2004, 09:53   #34 (permalink)
Registered User

daca va intereseaza o discutie serioasa despre Heroes V si despre ce se vrea cu adevarat de la Ubisoft, dati un click pe
http://heroescommunity.com/viewthrea...ID=5&TID=11072

Darth_Paul is offline    Reply With Quote
Old 06-04-2004, 14:52   #35 (permalink)
bog
Registered User

1 random map cat mai customizabil-asta e ceea ce a tzinut jocu "valabil" si in ziua de azi - daca vor sa faca un joc care se va juca inca 5-6 ani de acum inainte asta e solutzia..
2 eroi cu specialitatzi(h3 like)
3 upgrade la unitatzi
4 armata sa creasca o data pe saptamana(h3 like)
5 sa pastreze 2 tipuri de eroi la fiecare castel(might and magic)
6 o mult mai clara definire a ordinii de miscare...am avut mai multe situatzii cand doi eroi cu exact aceleasi armate, in functie de diferite aranjamente de armate(adica dragoni intra in loc la x si invers), atacau mai intai unu si porma celalalt... si cine da primu conteaza ff mult la fel ca in h3
7 sa se gaseasca o solutzi la problema asta.. cine da haste si e primul(si are si eventual tactics- la h3) are mari sanse sa castige daca armatele sunt aproximativ egale.
8 sa se revina la cele 4 tipuri de calitatzi definitorii attack defence power si knowledge..
9 speedul(ordinea de atac) sa fie a(l) unitatzii
10 dupa parerea mea arata mai bine o grafica pt h facuta 2d decat 3d... 3d nu prea e bun la detalii si in h sunt ff multe detalii + ca puterea de calcul e suficienta in zilele de astazi... rezolutzii mai mari...
11 lupta sa revina la stilul h3/2 ... e foarte enervant sa fii atacat si sa luptzi de sus... + ca mi se pare ca aranjaza altfel creaturile decat daca ai sta jos.. putzin decalat..
12 lupta in castel h3 like
13 castelul in interior e ok la h4 dar si la h3.. aici e o chestie de gust
14 daca va ramane de ales intre 2 tipuri de creaturi la nivelele mai mari cum e acum la h4 sa fie mult mai echilibrate
nu cred ca a jucat nimeni cu knightzi la life in h4
15 eroul sa aiba de ales daca participa la lupta...daca imi bazel un erou ca sa-mi aduca beneficii trupelor si mi-l omoara cu o vraja din primul atac toate trupele mele pierd avantajul adus de erou imediat... e ff naspa
15 daca eroul are de ales daca participa la lupta alegerea sa fie ff echilibrata ... adica daca o pun ca "optiune" sa nu aleaga toata lumea sa nu lupte cu eroul pt ca e naspa... sa aleaga ce e mai bine in functie de situatzie
16 sa nu mai combine atat creaturile ... sa se hotarasca pastram aligniamentul din h2 sau din h3 si ramanem "pacolo" sa nu vad iar elfi si phoenixi in acelasi loc... sau draci si undeads... e cam aiurea...
17 sa iasa cat mai repede

bog is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2004, 22:19   #36 (permalink)
wvx
Registered User

Knights-life

Tu nu ai jucat cu knights'ii asa ca nu spune ca nu sunt buni de nimic , sunt mai buni decat ingerii(mult mai buni), pune sa se bata 200 championi (2:1 asta parca e raportul cum cresc) cu 100 de ingeri, rezultatul e ca ingerii si-o iau de nu si-o vad, faza ai cu first strike e ultra bazata .

Old 06-05-2004, 16:46   #37 (permalink)
Fyl

Fyl's Avatar

eu cu 17. as fi de acord , in rest nu prea, prefer ca eroii sa participe la lupta, la castel e mai realist in H4, trecerea de la 4 atribute principale la mai multe e un progres imo, creaturile neupgradate le cumparai in h2/3 numai in caz de forta majora, as prefera si unele dezechilibre anume un castel sa aiba creaturi mai slabe overall dar vraji mai bune a.i. cu niste eroi bazati pe magie sa faci fata altora 'cu maciuca'

Fyl is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2004, 09:52   #38 (permalink)
Ra2
Registered User

Ei Assassin, te-ai lamurit ce sa trimiti la Ubisoft?
Cred ca ar trebui sa stabilim niste puncte esentiale pe marginea carora sa ne dam cu parerea, de ex: eroul, castelele, sistemul de magii, perspectiva 3d/2d, sistemul de upgrade la creaturi, artefacte, campanii, caravana etc etc. Si dupa ce am stabilit criteriile sa ne spunem parerea punct cu punct. Asa cred ca s-ar putea face o mica statistica si ar ajuta mai mult pe cei care fac jocul sa inteleaga ce parere au fanii. Poate faci tu Assassin treaba asta.
Mai astept sa vad ce parere aveti voi si dupa asta o sa dau sugestiile mele pt H5.

Ra2 is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2004, 18:59   #39 (permalink)
Registered User

nttsagat's Avatar

suna bine varianta cu eroul sa se bata si el (vezi h4) dar pe de alta parte restul unitatilor... parca ar trebui sa faca ceva si cu ele... sa fie protejate de erou(vezi h3)

nttsagat is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2004, 15:08   #40 (permalink)
wvx
Registered User

Lightbulb Dorinte pt Heroes V

Ce vrei sa spui tu nttsagat cred ca este ca creaturile sa fie protejate de eroi si daca nu au tactics.
1.eroul-sa participe la lupte si sa aiba specializari (Exfensive-Crag Hack; haste-Cyra; chain lightning-Solmyr), ca la H3 (in h4 toti eroii sunt la fel-faza de kkt) si sa pastreze doua tipuri de eroi la fiecare castel.
2.castelele-sunt bune ca in h4, la capitolul aparare(puteai sa le aperi daca aveai armata la fel de bazata ca eroul care te ataca, de obicei.In h3 ti-o luai in goarna chiar daca aveai armata de 2-3 ori mai bazata decat ala care te ataca, daca avea eroul bazat).In h4 aveai sa supravietuiesti unui asediu daca eroul tau principal era plecat de acasa, in h3 nu reuseai asta niciodata daca te ataca un erou mult mai bazat.
3.sistemul de magii-in mare sunt bune ca in h4, ar mai merge niste vraji noi-sau clase de vraji noi (era buna faza ca nu puteai sa dai vraji pe unitatile din interiorul castelului-in spatele zidului, in spatele altor unitati).
4.perspectiva 2d/3d-as prefera o perspectiva 3d, dar sa fie cu adevarat 3d, nu ca in h4.
5.upgrade creaturi-ca in h3 ar trebui sa fie, creaturi upgradate si creaturi neupgradae, si ca in heroes 4 sa poti sa iti alegi tipurile de creaturi la un anumit nivel. (Ex: behemonts-thunderbirds,Angels-Champions)
6.Artefacte-gasesc ei ce artefacte noi sa bage, in schimb in h4 nu am regasit "seturile" din h3SoD, ceea ce era naspa, si parca nu mai erau artefacte care sa influenteze cresterea unitatilor din castel.
7.Caravanele-sa ai o optiune sa o bifezi sa iti trimita in fiecare saptamana unitatile la castel, sau sa te anunte daca drumul e blocat.
8.Campaniile-bune in h3 si in h4, si mai bune in h5, sa speram
9.Sa reintroduca war machines:baliste, corturi de prim ajutor, carucior cu munitie si poate altele noi.
10.Reintroducere optiunii random maps mai customizabile ca in h3

O sa mai postez dupa ce mai vad ce ziceti si voi.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Thread Tools

Posting Rules