![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Quote:
ok tu esti fan h4 sa inteleg... cred ca pot sa respect chestia asta dar deja ce spui tu nu poate decat sa duca la faliment (vezi h4) si pentru cei carora nu le place sa le ia castelul un erou mai bazat intodeauna exista single player si coduri. ps: un jucator bazat nu pierde castelul | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 | Sugestiile mele pt H5
revin cu un post mai detaliat. sper sa nu va plictisesca. Eroul: -asa cum s-a mai zis, as vrea ca eroii sa fie cumva unici: fie prin creearea unei specializari(H3 like) sau printr-un bonus mai semnificativ la alegerea unei clase (Ex: cand ajungi la level 10, de ex sa ai optiuni care sa dea un bonus de clasa FOARTE semnificativ. Un necromancer sa poata alege un +20% necromancy, un mage sa invete o vraja unica, un barbar sa aiba un speed +30%, etc etc. Sa fie vreo 10 posibile optiuni pentru FIECARE clasa. Eroul devine unic, personalizat prin alegerea jucatorului, RPG-style.) Cred ca totusi trebuie atent echilibrate aceste caracteristici. Parerea mea este ca in H4 s-a renuntat la unicitatea eroilor tocmai pentru ca jocul sa fie echilibrat. Echilibrul este mai important decat orice intr-un tbs. -eroul trebuie sa ramana in lupta si sa poata fi omorat. Castelul: este perfect asa cum e in H4. Sistemul de magii: imi place asa cum e. N-ar fi rau sa apara si niste vraji noi. As vrea ca barbarul sa aiba si el posibilitatea sa dea ceva asemanator unei vraji: fie ceva de gen war cry (creste moral, speed, whatever) sau o aura ceva care sa dea un bonus la trupe. Eroul barbarian mi se pare dezavantajat in H4. Macar un bonus ca lumea la magic rezistance; in H4, daca ai un mag level 3 cu teleport iti bati joc de un lvl 15 barbar. E aiurea. Perspectiva 2d/3d: nu prea conteaza. sa fie fara bug-uri, fara cerinte de sistem prea mari. Sa arate bine, atent desenate unitatile. Creaturi: -e bine asa cum sunt, fara upgrade. Mai putin micromanagement fara rost: mai multa atentie concentrata pe lupta si pe erou. -echilibrare mai buna la creaturile de acelasi lvl. Am observat la h4 patru diferente majore: ciclopi >>> ogre; genies >>>> nagas; vampires > venom, elf>tiger. Restul optiunilor sunt cred valabile. apropo bog eu joc destul de mult cu knight, faza cu first strike e grazava, cine stie cunoaste wyx![]() -artefacte: seturile de artefacte ar fi faina: de bagat in campanii eventual. Eventual introducerea de artefacte noi si foarte tari, gen armageddon's blade sau orb of inhibition. -Campanii: lungi- visez o campanie cu 30 de harti si finaluri alternative. Eventual sa poti alege ce harta vrei sa joci, ce teritoriu sa ataci ca in Emperror-dune. Eroi de lvl 150 si mii de monstri. Mai multa aventura, questuri mai inteligente, sfincsi, ghicitori si intriga. -Sa bage hexurile si infobarul ala a la h3. Nu neaparat pentru mine personal dar pt nostalgicii de H3. -Sa fie o ordine CLARA de miscare: niste criterii mai simple sau oricum mai usor de calculat, mai obiective. Aici ii dau dreptate 100% lui bog. ma'nnerveaza chestia si pe mine. -aranjarea trupelor in lupta e buna, cu rangerii si eroii in spate iar restul in fata. -sa scoata skillurile estates sau mining. Sunt complet idioate. -caravana: sa se poata programa venirile de trupe: o data pe saptamana, la fiecare spawn de creatura; pe fiecare dwelling in parte. -as vrea ca sa poti cumpara creaturi cu un singur click. In dreptul fiecarui tip de creatura disponibila sa fie un buton de quickbuy care sa nu mai deschida dialogul de buy ci sa cumpere direct max de trupe disponibile si sa le bage in armata. Ex: vreau sa iau doar titani, genies si magi. Din 3 clickuri sa fie gata. -sa nu fie scos prematur. Decat repede si prost mai bine mai tarziu si mai bine. Poate mai scot intre timp niste add-onuri la H4. Sau doar campanii noi. -sa aiba random map si multiplayer de la lansare. PS: pt cei care au de comentat: stick to the bloody topic. luv ya!
| ||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Quote:
daca in h3 tu ma atacai in castel tu aveai erou bazat si aceeasi armata ca a mea, eu pierdeam in h4 mai erau sanse pentru cel din castel
__________________ Jesus He knows me, and He knows I'm right! | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
prefer perspectiva 2D/izonometrica 3D decit un 3D real in care sa te poti misca printre diversele creaturi/obiecte; cel mult o vedere 'rotibila' gen Caesar/etc. si eu vreau campanii cit mai lungi, harti cit mai mari, f. rar ajungi lvl40+ cu mai mult de jumate' din skill-uri si cu macar 2 tipuri de vraji lvl4+ btw, NWC nu a dat faliment din cauza H4 | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: ? |
nttsagat faptul ca am spus ca nu vreau sa pierd castelul cand ma ataca un erou mai bazat inseamna ca nu vreau ca un erou secundar (sunt bazati majoritate),nu principal de-al calc cu armata de 2-3 ori mai slaba sa ma faca larza. Si mai SCUTESTE-MA cu codurile tale ca nu am folosit niciodata si nici nu o sa folosesc, nu sunt lamer ca tine. Incearca sa asculti si tu ce se spune, tu cred ca nu prea ai jucat h4 ca sa lupti din castel sau contra unui castel (tu nu esti calculatorul, stii ce sa faci in timpul unui asediu -cel putin vb. in numele meu, nu stiu cat de bun esti tu).SI inca ceva daca h5 ar avea ceea ce am spus eu ar fi un super joc asa ca vino cu idei sau nu mai comenta. Faza cu hartile cat mai mari e binevenita, niciodata nu ajungi sa faci nivel mare in h4. O noua marime la harti: Ultra large. | ||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
eu spuneam ca jocu nu mai are rost daca nu iei un castel pt ca trebue sa te intalnesti la sfarsit sa te bati cu eroul advers si te plictisesti dupa cateva partide... credema ca stiu ce vorbesc... si apropo te doare gura sa pui regula sa nu ne luam castelele? eu zic ca daca il lasa asa e mai bine pt dinamism... sau poate tie nu ti place dinamismul. | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: ? |
Ntsagat nu spuneam ca nu are voie sa iti ia castelul, spuneam ca orice wagger de erou care are frost bolt ,lightning bolt sau o vraja bazata si mana indeajuns iti ia castelul, nu eroul principal al calc (ala e normal sa-ti ia castelul).
| ||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Eu am vrut sa spun strict atacul si difensul eroului care il acumuleaza cu fiecare level sa se puna si la unitatile de pe el si nu am facut nici o referire la magii. nici mie nu imi place sa vina sa iti ia un erou dintrala castelul... m am referit strict la eroul principal si atat. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Eu joc si age of wonders, nu numai heroes, iar, dupa parera mea, bataliile in h4 aduc tare a aow. A ajuns sa imi fie indiferent lucrul asta. Ce as vrea sa vad este un sistem de vrajii mai dezvoltat. Ma gandeam chiar la 6 tipuri de magie, in aow mi se pare f bun setul: foc/apa/aer/pamant/viata/moarte. Mai multe tipuri de creaturi la fiecare castel!!!! -> asta neaparat. In h4 aproape ca nici nu aveam ce alegeri sa fac (indiferent daca se merge pe sistemul alegerilor sau nu, trebuie sa pot recruta 5-6 tipuri de creaturi. De fapt ar fi o chestie daca doar ultima unitate e pe baza de alegere. Parca si tower-urile imi lipsesc, se pot dovedi (foarte) bune in aparare. Eventual in orasele cu mage guild garnizoana sa poata face vraji simple (ori la alegere ori automat-desi probabil ca e de preferat la alegere). Ma gandesc ca in cazul in care e si un erou in castel sa poata face vraji atat el cat si garnizoana (ceva simplist pe aliniamentul respectiv l1-l2 eventual; sau asta numai de la anumite niveluri ale mage guildului). Parca nu prea imi place sistemul prin care creaturile se pot deplasa si fara erou. Pot impanzi o harta cu unitati l1 cu care sa vad tot. Estates si mining mi se par bune (poti avea eroi acasa care sa "produca"). In orice caz, nu imi place ideea cu guvernatorul orasului si cresterea productiei de creaturi, poate ar trebui sa ramana la nivel de artifact lucrul asta. PS: Cred ca deja s-au cam hotarat ![]() NEAPARAT eroi cu specializari! Cel mai important lucru probabil ca ar fi sa nu scoata jocul in graba. | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Trebuie sa NU arate ca H4 ci mai degraba cu AoW 2. Lupta acolo este super realizata. Un motor 3d destul de simplu dar poti sa profiti de teren, copaci, case, garduri. Trebuie neaparat implementata asta si in heroes 4. Apropo zona de lupta este mare ceea ce este bine. Mai multe castele cu chestii unice fiecare, eroi unici fiecarui castel si multi, creaturi cu duiumul si bine gandite + harti mai mari si AI mai bun.
__________________ Bogy the Great Druid | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
am avut o perioada cand nu am jucat h4.. cateva luni.. acum 2 seri am facut un mic lan.. si am jucat un joc.. acelasi sentiment de joc .. aiurea... de ex a intrat adversarul cu niste vampiri intr-un loc pe harta intre niste pietre (ma atacase la castelul lui care tocmai il luasem) si am dat cu vial of binding .. pe care il luasem la nimereala.. rezultat nu a mai putut sa-i miste de acolo tot jocul... nici prin gand nu mi-a trecut ca nu o sa poata sa se mai miste de acolo... astea mi se par mai degraba buguri... ordinea de actiune e aiurea rau de tot... mai mult de atat... vraja data de ACELASI numar de farey dragons.. da damage diferit in doua turnuri diferite.... ff ciudat... la h3 puteai sa calculezi exact ce damage urmeaza sa dai.. scria jos clar.. puteai sa vezi ce merita si ce nu..
__________________ Y: alexebog Ambitia este cea mai proasta scuza pentru a nu avea bunul simt de a fi lenes. Y. Tumblebugs | ||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
Un motor 3d destul de simplu dar poti sa profiti de teren, copaci, case, garduri. Trebuie neaparat implementata asta si in heroes 4. nu neaparat.. de exemplu ataci pe pod in loc sa ataci la baza podului .. si surpriza...ti-a mutat ordinea creaturilor... si ti-o iei aiurea.. daca tot se chinuie sa implementeze lupta pe pod asemenea luptei dintre barci in h3 macar sa lase armatele cum le pune omul...
__________________ Y: alexebog Ambitia este cea mai proasta scuza pentru a nu avea bunul simt de a fi lenes. Y. Tumblebugs | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|