![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
eu am renuntat sa mai joc h4.. pur si simplu refuz.. nu am chef sa invatz un joc nou.. asa mi se pare.. prea multe schimbari.. care nu sunt in bine.... singurul luru bun din tot h4 e ca poti sa-ti iei armata toata odata...joc cu vampirii... rupi unitati mult mai bune.. ingeri.. etc.. si dai peste water elemental... si te fac aia... aiurea... macar in h3 nu te duceai numai cu vampirii.. si te ajutau si ceilalti.. folosesc vampirii la undead ca ma misc "acceptabil" ma enerveaza la culme sa ma misc incet... in h3 joc destul de serios cu cineva.. campionate.. etc nu am castigat nici un joc in care mergeam putin.. cateodata dai de o combinatie de eroi/armata/artefacte(lipsa) care te fac sa te misti incet.. nu ai nici o sansa...celalalt se deplaseaza mai repede si pe termen lung te face... la fel in h4 nu imi place sa explorez cu unitatiile.. adversarii exploreaza cu unitatile mici si descopera toata harta..normal ca au avantaje.. daca ar fi random map poate as explora si eu de curiozitate.. da asa stiu ca harta e facuta de cineva.. si ceam si io are si el... foarte enervanta si chestia asta...raman la setul de mai sus...alea le-ash propune...
__________________ Y: alexebog Ambitia este cea mai proasta scuza pentru a nu avea bunul simt de a fi lenes. Y. Tumblebugs | ||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
e parerea ta ca schimbarile de la H3 la H4 nu sint in bine, pe mine multe din aceste schimbari m-au facut sa trec la H4 ... ca te misti mai mult sau mai putin pe harta e relativ, si ceilalti se misca la fel daca n-au skill-uri/artifacte (si daca te-ai misca mai mult altii cu artifacte tot ar fi peste tine), mai bine asa decit ca in H2 unde faceai toata harta intr-o zi cu DD (asta e parerea mea personala, eu joc in general doar harti XL unde ai timp si loc sa dezvolti eroii cit mai mult, chiar daca iti ia cu lunile pina descoperi toata harta) ca nu iti place sa explorezi cu unitatile e iar problema ta ... mai jucam si eu la H3 random maps cit nu mai aveam ce harti juca, dar la H4 sint destule harti facute f. bine de diversi pasionati si (proportional cu timpul meu liber) de abia fac fata ... e adevarat ca vampirii sint cam tari si ca pe harti L sau XL un necromant care stie cum sa joace e f. greu de invins dar prefer totusi harti echilibrate dpdv, altfel degeaba se chinuie cei care au facut jocul sa faca rasele echilibrate daca joci random maps dezechilibrate | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
poate cel mai mult mi-ar placea sa se revina la sistemul de lupta din HOMM3, cu hexgrid etc.. daca il vor face 3D probabil ca va semana oarecum cu Total Annihilation... ce sa zic, UbiSoft a scos recent multe titluri foarte bune (beyond good and evil, prince of persia) dar eu nu i-am vazut niciodata facand strategii... Doamne ajuta!!! | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Mie imi place si mi-a placut de cand ma stiu seria heroes...si 1, si 2,si 3,si 4 ..logic ca cel mai interesant a fost 3 dar imi plac toate si le-am terminat si rasjucat pe toate ...asa ca cel mai bine. Inainte sa aruncam cu noroi mai bine asteptam si vedem dupa aia ( oricum mie o sa-mi placa sigur)
__________________ O zi buna! Matache Mihai | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| Quote:
Argumente ?Pentru afirmatia ta ! Nu H4 a bagat in faliment 3DO cauza find cu totul alta H4 trebuia sa scoata din groapa compania Dc nu s-a vandut H4 pt ca el a fost un pas facut (inainte zic eu) necceptat de doata lumea .Au fost multe lucruri noi care au displacut la inceput gamer-ului Cat despre 5 din ce am auzit la partea de lupta se va reveni la origini eroul nemai participa-nd la lupta.
__________________ ... pixelat -> | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Sa se uite bine de tot la Heroes2. Dar bine de tot. Sa se gandeasca ce sa adauge fara sa complice prea mult jocul (atat grafic cat si in features). Sa pastreze muzica daca nu sunt in stare sa faca ceva mai bun. Inca o data sa se uite la Heroes2. Ma joc si acum ca nebunul dupa vreo 6-7 ani de cand a aparut. Heroes3 nu mi-a placut deloc, de Heroes 4 nu mai zic. Uite, de exemplu trecerea de la H1 la H2 a fost superba. Au pastrat cateva elemente si au venit cu idei geniale. Nu trebuie schimbat radical tot. Nobody cares about 3d. Si nu ar strica sa se inspire si din Disciples 2. A, si inca odata - sa se uite BINE DE TOT la Heroes2.
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Hai sa ma bag si eu in seama: 1. la multiplayer - sa permita mutarea simultan in cadrul unui turn a tuturor playerilor....pe mine asteptarea aia ca celalalt sa mute ma omoara. 2. sistemul de vraji la eroi sa fie cel din h3.....in h4 mi se par cam imbalanced...ex. teleport la Order sau town portal in timpul bataliei. 3. numarul de unitati pe plansa de razboi sa fie mai mare....ca in 4 mai toata lumea juca mai mult cu eroii si fara unitati...ceva mai multa viata la eroi si sa coste mult mai mult un erou ca doar e unitate de elita. 4. problema banilor si a mineralelor - in h4 un joc de multiplayer pe imposibil dura o vesnicie...unitatile erau mult prea scumpe. 5. sa echilibreze rasele ceva mai bine si in special anumite skilluri de la eroi...ex. necromantia de la undead.....sa incepi sa ridici cate 2 vampiri dupa o bataie in a 2 a saptamana e putin spus nesimtire. 6. un AI ridicat pentru calculator ca in h3. 7. unitati noi, uber heroes, uber units like in SOD, set items 8. eroi sa participe in bataie ca in h4...si daca imi mai aduc aminte cate ceva o sa mai postez.
__________________ That's my mecanic...:P[b] | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
pai cu riscul de a repeta ceea ce au spus altii naintea mea ,facem una bucata rezumat : 1.Eroi cu specialitati individuale ca in H4 toti death knights faceau acelasi lucru difera doar poza si povestea eroului. 2.Random Map Generator. 3.Castele individuale, ia rma refer la h4 carea avea cate 2 ramuri de constructie(nashpa) sa ai si draci si dragons in acelasi castel 4.Faza cu puscaria din h4 sucks iar ca nu puteai sa omori eroiul permanent doar il bagai la mititica si venea alt erou si-l scapa din dungeon si te pomeneai iar cu 5 eroi de lvl 20 misunand pe harta. 5.Magii prea complicate,prea multe, ala nu poate sa foloseasca aia ala nu poate sa foloseasca ailalta, unele magii inutile 6.Seturi noi de artifacte si posibilitatea de formare de set cand le gasesti pa toate. 7.Posibilitatea de level-up la creaturi adica dragonul meu veteran de lvl 15 cu atata experienta ii sparge pe cei 3 dragoni ai tai cu nici o batalie la activ. 8.Grafica nu neaparat 3d dar sa fie bine desenata gen Disciples,adica eyecandy asa ne mai gandim noi :P
__________________ [b]"All men hate the wretched, how, then, must I be hated, who am miserable beyond all living things" Mary Shelley's "Frankenstein" | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
una buna via gagica-mea : Skilurile sa-ti vina ca urmare a ceea ce folosesti mai mult, adica daca dai cateva magii in bataliile de la inceput si magiile sunt slow si magic arrow sa-ti vina automat skilul basic earth magic...and so on...nu sa-ti dea basic navigation sau eagle eye...sau mai stiu eu ce
__________________ [b]"All men hate the wretched, how, then, must I be hated, who am miserable beyond all living things" Mary Shelley's "Frankenstein" | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Ce propun eu sa faca cei de la 3DO e sa schimbe modul de alocare al memoriei, pt ca dupa cateva load-uri succesive ale unor salvari jocul incepe sa se taraie, apoi zice ca Windows-ul e "low in virtual memory", etc, samd ... pana se blocheaza de tot.
__________________ I am your father... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|