![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
OTSEGO UD : nu jtiu daca prietena ta are dreptate deoarece ar face foarte previzibil jocu , mie cel putzin incepuse sa ma plictisesca h3 cand aveam totzi super eroii cu tot ce vroiam pe ei si ... era mult mai mijto cand imi dadea de ales intre ballistics si first aid (na alege ) si nu dadea artefacte si era chiar greu sa castigi , aja cu super erou care mai e faza si inplus o sa apara retzete pe net dai cu aia faci cu aia itzi da aia si rullezi , nu e frumos
__________________ Si daca avataru e elf si pe mine ma cheama Big Bad VooDoo avetzi vreo problema? | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
Io de la homm5 vreau sa fie de fapt 3-ul cu unele baguri rezolvate, mai ales la cele de generare a harilor rando. 4 a fost un bullshit ordinar, daca se merge pe linia lui...no comment. Poa sa scoata astia homm 49, nimic nu se compara cu Shadow of Death. Dupa ce am cumparat 4 si m-am scarbit de el in 3 zile desi il asteptasem ca pe gizas, nu o sa mai dau banii pe alte porcarii ulterioare. SOD | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 Location: Bucuresti |
pai frate atunci de ce nu faci cerere de un nou add-on pt Heroes 3.Sau ramai si joaca SOD daca vrei... Din start H5 se vrea ALTCEVA... Nu vrei sa descoperi si tu o chestie noua?? o noua viziune asupra universului Might & Magic? Am jucat mult si seria RPG pentru a avea un feeling si mai puternic. Feeling-ul si tot ce contribuie la acest aspect (strategie,muzica,grafica) tine seria asta in picioare...altfel au fost o groaza de alte strategii turn based care s-au pierdut pe parcurs. Sunt foarte curios ce va avea de oferit H5 ... mi-a placut mult si H4, de fapt toata seria mi-a placut foarte mult. In afara de Might & Magic 9...a fost totusi prea aiurea in comparatie cu seria.
__________________ FUJITSU-SIEMENS Amilo M3438G Intel Centrino(Dothan) M 730 (1.60 GHz, 2 MB L2, 533 MHz FSB) HD 80 GB - RAM 512 MB Display LCD TFT 17" WXGA+ - DVD R/RW Double Layer - video: Nvidia GeForce Go 6800, 256 MB 256 bit | ||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
Oricum jocul va fi diferit si de Heroes 3 si de Heroes 4 doar ca majoritatea fanilor se asteapta la feeling'ul si gameplay'ul din Heroes 3. Daca va contine aceste doua lucruri atunci va fi un succes. Cum ai zis si tu szebah Heroes 4 e plictisitor rau de tot, eu inca mai joc Heroes 3 deci e ceva ce ma atrage la el..ceva ce Heroes 4 nu are. | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 | Quote:
Din pacate cine a facut heroes 5 nu stie ca a existat vreodata heroes4 (cel mai bun din serie!). Jenant ! | ||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
HOMM 3 SOD a fost pentru TBS ce a fost Starcraft pentru RTS, un exemplu de urmat. Ambele jocuri sunt extrem de populare si inca jucate dupa atatia ani. Sunt jocuri care au rezistat timpului. Nu cred ca nu le gasesti la vreo sala de net, unde vezi gameri care mai baga o harta mica in 4... Heroes V ma astept sa fie bun, insa nu stiu cat de... N-am pus mana pe un demo/beta inca.
__________________ ©MYSTIK 2005-2008 | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
| Nick anterior: razielbv Join Date: Jan 2004 |
Eu zic ca heroes 4 a avut si ceva imbunatatiri fata de heroes 3(a mai echilibrat niste chestii), dar per ansablu it sucks. Feelingul nici nu se compara si daca e vorba de grafica, tot 3-ul bate 4-le. Nu m-as supara daca 5-ul ar fi diferit de cele de dinainte numai sa aiba feelingul ala de heroes.
__________________ There is no knowledge There is no power MK3 | ||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
Am jucat beta (da, abia acum ) mi-a lasat o impresie placuta. aspect ingrijit si foarte "mistic" , castelul e realizat de nota 10 (miscarea copacilor in vant, pasarile, cerul... natura nu mai e moarta ca in H3, ci vie, cu sunete specifice etc). ii lipseste o gramada de functionalitati (options nici nu merge ), mananca tot ramul + swapul, dar beta e pe placul meu. este un Heroes 3 cu aspect 3D. batalia e un pic ciudata, in sensul ca nu sunt inca obisnuit cu "tabla de sah" ![]() Beta 2 n-am gasit, o sa caut. Jocul merita sa asteptam. N-o sa fie un "big bang" pe lumea LAN, dar in single player va face ravagii... ma si vad pierzand noptile pe el, cum faceam de demult... gameplay de H3 cu grafica de nota 10, this one is a winner... ![]() beta2 unde se gaseste?
__________________ ©MYSTIK 2005-2008 Last edited by MYSTIK; 31-10-2005 at 21:20.. Reason: corectat niste greseli... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|