![]() |
| | #23 (permalink) | ||
| http://www.forumplanet.com/strategyp...653&tid=647344 aurelian cred ca vei gasi aceste informatii f utile | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Multumesc, K'tav. Se pare ca intradevar existau destui fani&maniaci (no offense intended) care sa calculeze formulele. Asa ca ideea sa-l public pe celestial, unde fanii sunt de talie mondiala, a fost foarte buna. Astfel, acum am destule informatii sa incep lungul drum al spellbook-ului catre versiunea 2.0 non-beta. Ufff. | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Ar fi super daca ai face chestia de care ziceai: sa vad cat damage sau ce efect are magia in functie de erou si de skill-urile pe care le are (level). Si intr-o faza mai evoluata si o fereastra care sa simuleze campul de lupta si sa folosesc cartea de magie pe adversari sau pe unitatile mele. Inainte de asta, sa pot da eroului de exemplu 200 000 de puncte de experienta si sa-i aleg ce skill-uri vreau eu iar dupa-aceea sa vad efectiv puterea magiilor si eventual a eroului. Dar este prea complicat ce vreau eu si cred ca ti-ar lua foarte mult sa faci asa ceva. Oricum, o chestie ca asta, pusa pe un site gen celestialheavens ar face senzatie si ti-ar aduce un renume mare. Bafta in continuare! | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
aurelian daca reusesti sa faci tot ce a cerut UNCONNECT3D atunci chiar esti tare go go go
__________________ When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
pai nu ar fi fost decat un fel de trainer cu care orice jucator sa vada ce efecte au diferitele magii in diferite stadii de dezvoltare ale unui erou. Aia de la 3do cred ca ar fi foarte incantati sa vada fanii la lucur. Daca ar fi ceva free nu ar avea nimeni ce sa comenteze la adresa muncii tale.
| |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
aurelian, ceva pt tine:spell calculator daca nu aveti vb6 run time dll intalati'l de aici: http://mitglied.lycos.de/ruruhp/Down/SC-Install.zip | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
GATA. AM TERMINAT VERSIUNEA 2.0. FIR-AR EL DE FLICKER CA M-AM CHINUIT SA-L SCOT PANA MI-AU IESIT OCHII DIN CAP. ...dar l-am scos Va propun urmatoarele: si asa nu cred ca ati citit voi povestea fiecarei vraji. Incercati acum. Unele sunt foarte amuzante. Yours truly, Aurelain. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|