![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Mda, poate e doar parerea ta. La majoritatea de pe forumul asta (heroes) le place. La inceput multora nu le-a placut nici in ruptu' capului. Mai joaca si poate iti schimbi parerea. Daca nu,asta e.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
nu pot sa incep sa-mi imaginez cum poti sa zici asa ceva de h2...sunt uluit.....nu stiu de altii da' pe mine mai dat gata cu chestia asta...din cate inteleg zici ca h2 e varza (din logica ca zici h4-slab...h4=h2+3D) hhhmmmmmmmm...stii macar ce e HMM? sau dac nu iti place de ce te mai bagi in seama
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Garfield...sau placerea de a fi lenes 365 de zile pe an. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Din comparatia mea dintre Heroes 2 si Heroes 4 nu am vrut sa se inteleaga ca Heroes 2 e un joc slab..dar dupa ce au scos Heroes 3 aveam niste pretentii de la 3do.Ce am vrut sa zic ca n-au reusit decat poate sa dea pe piata un Heroes 4 care nu va ajunge niciodata la valoarea Heroes-ului 3 ai nici macar 2 :P.Are cateva inovatii nu pot sa zic ca nu are dar interfata jocului e cel putin grotesca(era mai buna aia din h2 si chiar bestiala cea din h3) + o grafica facuta parca pt copii mici si miopi pe deasupra .Nu vreau sa zic decat ca este decat o continuare facuta doar de dragul de a fi( ca dealtfel si unele jocuri "asteptate" cum ar fi W3) si care este "cred eu" si cea mai slaba din serie.
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Salut
Treaba sta cam asa DUPA PAREREA MEA : heroes 4 e muci, nici pe departe cum ne asteptam cam toti "eroii" din GL. La inceput mi-au placut unitatile........, ar cand am vazut jocul m-am linistit. Pacat...... eu il asteptam cu nerabdare (nu mai am ce juca , eventual Disciples 2). Unltima mea speranta raman RPG-urile ce sunt anuntate sa apara (Morrowind, Neverwinter Nights), cel putin trailer-ele sunt super!
__________________ MICROSOFT: Most Intelligent Customers Realize Our Software is Only for Fools and Teenagers | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: Pe antena lu' Connex gsm |
Mai intai uita-te bine la ce ai scris ! de ce ai facut tocmai diferenta dintre H2 si H4 ??? Mai bine faceai intre H2 si H3, dai si in ac. caz, nu cred ca se potriveste !
__________________ By gsm by T.G.F. vs. HELL La Haleala addicted® | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Nu zic ca m-am omorat foarte mult cu H2 si H3, intradevar, mi-am pierdut si eu nopti destule cu astea doua. Dar H4 a fost intradevar o revelatie, pt mine ca jucat de Brood si in consecinta adept al echilibrarii. Daca in H2 ma bateam sa iau castelul cu Dragoni Negri sau Titani, aici nu mai e vorba de asa ceva. Chiar daca Aici Black Dragon rulez (400 HP), totusi, la 8000 gold, parca e destul de greu de luat. E singurul H care e cat de cat mai echilibrat. E super. singurul Heroes care imi place.
__________________ Out there I am a simple geologist, but in here, I am | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucharest,Romania |
Eu am zis bine ce am zis...acuma nu stiu cine a inteles...am vrut sa zic ca: am jucat heroes2 prima oara si mi-a placut la nebunie....am vazut 3 si nu mi-a placut deloc...dupa cateva zile mi-am schimbat parerea si mi se parea great (mult mai complex)...acum a aparut 4 si multi l-au injurat..si totusi il joaca....va deveni si el great. Nu stiu cat de bine m-am exprimat dar asta am vrut sa zic. Ack!
__________________ Are you willing to flirt with Death ? | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Heroes 1 si mai ales 2 le-am jucat la vremea lor zi si noapte ceea ce nu s-a intamplat cu 3 si nici n-o sa se intample cu 4. Daca stau bine sa ma gandesc cred c-am sa-l sterg... mda, chiar asta am sa fac in curand (ca nici in retea nu merge). Sta pe hard si ocupa spatiu degeaba ca oricum campania nici n-am sa ma obosesc s-o termin. (asa cum am facut si cu Heroes 3)
__________________ WIN32_LEAN_AND_MEAN | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
. ahh...ce vremuri...ce joc....ce feeling aveau. They don't do that anymore.
__________________ put a stake thru my heart and drag me into sunlight | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|