![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
haideti sa facem o comparatie de homm-uri....toata lumea presupun ca a jucat toate seriile....parerea mea...heroes1..tata..heroes2..cel mai tare si toate...cel mai jucat,cel mai cu feeling...heroes3...un fel de heroes2 mai frumos dar nu mai jucat..bunutz pt ca a fost foarte asteptat...heroes4..cel mai asteptat..si parerea mea...cel mai nasol din toate...s-au grabit...au scos ceva...nu foarte nasol...si a fost tolerat pt ca se cheam heroes....nimik altceva...
| |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Heroes 4 cand o sa se poata juca macar ca H3 in MP pe theroes. Adica harti echilibrate si un patch acceptabil. Pe 1. Pe 2 H3 Pe 3 H2 H1 n am jucat king's bounty il am pe calc dar nu l-am dezarhivat Are un partener de suferinta serios Semnat: Warcraft 3
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia Last edited by unq_flipmo; 14-07-2002 at 02:37.. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucharest,Romania |
LA capitolul complexitate Heroes 1<2<3<4 La grafica 4>2>3>1 (sorry my opinion) In general H4 se apropie mult de H2 Desi nu imi place sa recunosc H3 mi se pare cel mai reusit. Urmeaza H2 si H4. H4 are si o gramada de idei tampite. Per total votez H3 cel mai bun!
__________________ Are you willing to flirt with Death ? | ||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucharest,Romania |
pai eu am zis 4>2>3>1. Cu alte cuvinte Heroes 4 are cea mai buna grafica urmat de 2 si apoi 3. La mine grafica buna inseamna grafica detaliata. Si imi cer scuze dar grafica din Heroes 3 este o grafica difuza, incetosata. Am mai spus-o si cu alte ocazii, in Heroes 2 daca te uiti la un dwarf vezi foarte clar ochii, barba, daca te uiti mai atent ii vezi si paduchii In H3 daca te uiti la capul vampirilor e doar o pata alba cu ceva puncte pe acolo. Nu vreau sa mai vorbesc de unele efecte la moartea monstrilor (vezi cum mureau vampirii, phoenicsii in H2). Oricum e o opinie personala, agreez mai mult grafica viu colorata si H3 se departase mult de ce imi placea mie. Asta nu il impiedica sa ramana cel mai bazat Heroes!
__________________ Are you willing to flirt with Death ? | ||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2002 |
Cine e sincer cu el insusi nu va putea spune niciodata ca a avut feelingul din H3 in acest Heroes0(denumire care , zic eu, o merita din plin heroes 4). Totul era mai bine in 3...grafica, batalia( va mai amintiti cand aveati "expert earth magic" si dadeati slow? sau moralul, si multe altele care dadeau AROMA jocului...) Heroes 4 NU va ramane cu NIMIC pentru nimeni, in ciuda "Caravanei" si a "3D-ului"(ca nu astea fac un joc BUN). Jucati in continuare H3, macar pana apare H5. | ||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2003 Location: Bucuresti |
Sunt de acord.H3 e cu mult superior mai noului H4.Desi nu e 3D grafica parea mai atent conceputa si dadea un feeling aparte.Si vrajile mi se pareau mai bine structurate pe earth,air,fire si water.Singurul lucru interesant la H4 este faptul ca poti sa lupti si cu eroul,in rest o mare deceptie.
__________________ One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them | ||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: a galaxy far, far away... |
Dar poti sa lupti cu eroul si in Heroes 3 ! Trebuie doar sa instalezi versiunea 3.57 de la adresa http://www.strategyplanet.com/homm/wog/. Fiecare erou primeste acum un "commander" care are initial 40HP, dar castiga experienta si poate depasi cu timpul 600-700HP. In plus commander-ul primeste specialitati cu fiecare nivel de experienta (poate ajunge sa loveasca de doua ori, sa traga de la distanta, sa dea vraji etc...). Asta lasand la o parte noile creaturi si artifacte pe care le aduce Wake Of Gods. Eu personal nu mai pot sa joc Heroes 3 fara acest add-on. | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2002 Location: Timisoara |
Asta e un topic de doi lei. S-a mai discutat aici pe forum de tzaspe ori chestiunea asta. O treaba e clara: nu comparati h3 cu h4, CA NU S-A URMARIT SA FIE UN H3 CU IMBUNATATIRI!!! Daca vrei imbunatatiri la h3, joaca cu Wake Of Gods. Eu joc pe seria Heroes de la prima parte incoace. In momentul in care am trecut de la 2 la 3 in prima faza am strambat din nas ca un sucker. Jocurile unei serii nu trebuie sa fie neaparat pe acelasi calapod.
__________________ User problem detected. Begin deletion process in 3...2...1...Deletion process completed. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|