Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 13-07-2002, 20:03   #21 (permalink)
Registered User

vexxatu's Avatar

Arrow Comparatie de HOMM

haideti sa facem o comparatie de homm-uri....toata lumea presupun ca a jucat toate seriile....parerea mea...heroes1..tata..heroes2..cel mai tare si toate...cel mai jucat,cel mai cu feeling...heroes3...un fel de heroes2 mai frumos dar nu mai jucat..bunutz pt ca a fost foarte asteptat...heroes4..cel mai asteptat..si parerea mea...cel mai nasol din toate...s-au grabit...au scos ceva...nu foarte nasol...si a fost tolerat pt ca se cheam heroes....nimik altceva...

vexxatu is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2002, 23:05   #22 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

heroes 4 cu AI
heroes 3
heroes 2
heroes 4 v1.3
heroes 1
heroes 0 = king's bounty
heroes 4 v1.0

k'tav is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2002, 01:12   #23 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Heroes 4 cand o sa se poata juca macar ca H3 in MP pe theroes. Adica harti echilibrate si un patch acceptabil.
Pe 1.
Pe 2 H3
Pe 3 H2
H1 n am jucat
king's bounty il am pe calc dar nu l-am dezarhivat
Are un partener de suferinta serios

Semnat: Warcraft 3

Last edited by unq_flipmo; 14-07-2002 at 02:37..

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2002, 17:18   #24 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Heroes3
Heroes4
Heroes2
Heroes1

Heroes4 are inca mult potential, dar si cu un patch de MP decent nu cred ca ar fi la fel de bun ca Heroes3.

OCHI is offline    Reply With Quote
Old 18-07-2002, 23:43   #25 (permalink)
Registered User

LA capitolul complexitate Heroes 1<2<3<4
La grafica 4>2>3>1 (sorry my opinion)
In general H4 se apropie mult de H2
Desi nu imi place sa recunosc H3 mi se pare cel mai reusit. Urmeaza H2 si H4. H4 are si o gramada de idei tampite.
Per total votez H3 cel mai bun!

Vega is offline    Reply With Quote
Old 19-07-2002, 14:56   #26 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

N-am inteles de unde ai scos faza cu grafica de la h1>h2>h3>h4... E exact invers.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 19-07-2002, 20:10   #27 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Indiscutabil grafica s-a imbunatatit de-a lungul seriei.

OCHI is offline    Reply With Quote
Old 19-07-2002, 22:38   #28 (permalink)
Registered User

pai eu am zis 4>2>3>1. Cu alte cuvinte Heroes 4 are cea mai buna grafica urmat de 2 si apoi 3. La mine grafica buna inseamna grafica detaliata. Si imi cer scuze dar grafica din Heroes 3 este o grafica difuza, incetosata. Am mai spus-o si cu alte ocazii, in Heroes 2 daca te uiti la un dwarf vezi foarte clar ochii, barba, daca te uiti mai atent ii vezi si paduchii In H3 daca te uiti la capul vampirilor e doar o pata alba cu ceva puncte pe acolo. Nu vreau sa mai vorbesc de unele efecte la moartea monstrilor (vezi cum mureau vampirii, phoenicsii in H2). Oricum e o opinie personala, agreez mai mult grafica viu colorata si H3 se departase mult de ce imi placea mie. Asta nu il impiedica sa ramana cel mai bazat Heroes!

Vega is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2002, 16:43   #29 (permalink)
hunting for wabbits

Elmer_Fudd's Avatar

My own oppinion

2/3/1/4

este parerea mea personala........
imi pare rau unqle ca ai dat banii pe 4 original

Elmer_Fudd is offline    Reply With Quote
Old 13-03-2003, 12:21   #30 (permalink)
Registered User

Thumbs down Heroes 3 still rules...

Cine e sincer cu el insusi nu va putea spune niciodata ca a avut feelingul din H3 in acest Heroes0(denumire care , zic eu, o merita din plin heroes 4). Totul era mai bine in 3...grafica, batalia( va mai amintiti cand aveati "expert earth magic" si dadeati slow? sau moralul, si multe altele care dadeau AROMA jocului...)
Heroes 4 NU va ramane cu NIMIC pentru nimeni, in ciuda "Caravanei" si a "3D-ului"(ca nu astea fac un joc BUN).
Jucati in continuare H3, macar pana apare H5.

Vladrian is offline    Reply With Quote
Old 14-03-2003, 13:07   #31 (permalink)
Registered User

Sunt de acord.H3 e cu mult superior mai noului H4.Desi nu e 3D grafica parea mai atent conceputa si dadea un feeling aparte.Si vrajile mi se pareau mai bine structurate pe earth,air,fire si water.Singurul lucru interesant la H4 este faptul ca poti sa lupti si cu eroul,in rest o mare deceptie.

Luke_Dorian is offline    Reply With Quote
Old 17-03-2003, 12:52   #32 (permalink)
Registered User

Thumbs up

Dar poti sa lupti cu eroul si in Heroes 3 ! Trebuie doar sa instalezi versiunea 3.57 de la adresa http://www.strategyplanet.com/homm/wog/.

Fiecare erou primeste acum un "commander" care are initial 40HP, dar castiga experienta si poate depasi cu timpul 600-700HP. In plus commander-ul primeste specialitati cu fiecare nivel de experienta (poate ajunge sa loveasca de doua ori, sa traga de la distanta, sa dea vraji etc...).

Asta lasand la o parte noile creaturi si artifacte pe care le aduce Wake Of Gods. Eu personal nu mai pot sa joc Heroes 3 fara acest add-on.

Skywalker is offline    Reply With Quote
Old 19-03-2003, 03:09   #33 (permalink)
Registered User

Asta e un topic de doi lei. S-a mai discutat aici pe forum de tzaspe ori chestiunea asta. O treaba e clara: nu comparati h3 cu h4, CA NU S-A URMARIT SA FIE UN H3 CU IMBUNATATIRI!!! Daca vrei imbunatatiri la h3, joaca cu Wake Of Gods. Eu joc pe seria Heroes de la prima parte incoace. In momentul in care am trecut de la 2 la 3 in prima faza am strambat din nas ca un sucker. Jocurile unei serii nu trebuie sa fie neaparat pe acelasi calapod.

gothic_X is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Thread Tools

Posting Rules