Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-01-2006, 21:12   #221 (permalink)
Registered User

Silenti's Avatar

Open Beta e doar cu numele. Daca nu iti trebuia key aparea instant pe site-urile "de specialitate".
Oribila atitudine, sa te puna sa platesti indirect pentru un beta, care se mai vrea si "open". Sa le stea in gat.

Silenti is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2006, 21:25   #222 (permalink)
Registered User

sparxxx's Avatar

pai peste 3 zile o sa fie free... ce vrei dupa cum au zis si ei... o chestie de marketing... or fi platit aia de la gamespot o suma considerabila pt astea 3 zile...

sparxxx is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2006, 21:46   #223 (permalink)
Registered User

Umbra's Avatar

Quote:
Originally Posted by sparxxx
stii ce inseamna "OPEN BETA" ?
nu ai nevoie de nici un key...
sparxxx in principiu nu ar trebui sa ai nevoie de key. Dar te asigur ca in acest caz este nevoie (a fost la fel si la WoW, scrie si pe forumul lor ca este nevoie). De ce au ales aceasta metoda, nu inteleg. Probabil ca sperau (nici asta nu inteleg) ca in acest fel versiunea aceasta (care oricum este doar de multiplayer si oricum are numai 2 harti available) nu se va propaga sub forma de leaked beta. Ceea ce, din punctul meu de vedere, e o tampenie, propagarea unui OPEN beta de multiplayer nu poate fi decat un lucru benefic pentru vanzarile de mai tarziu (plecand de la propunerea ca sunt siguri pe produsul lor, nu ca vor sa dea o mare tzeapa cu un produs nefinisat).

Ca si uzul de protectie Starforce, care e un fel de frectie la picior de lemn. Ba mai rau, erau useri pe Closed Beta forum care raportau lipsa CD-Rom-urilor in urma SF. Cativa declarau ca nu vor mai cumpara jocul din cauza protectiei, si ii inteleg, daca iti cumperi un joc nu vrei sa pazesti driverele de SF sa nu-ti buseasca stiu eu ce. Este o mizerie cu atat mai mult cu cat protectia probabil va fi sparta in maxim cateva zile de la lansare iar singurii useri ramasi afectati vor fi, in mod paradoxal, cei care au cumparat jocul.

Umbra is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2006, 22:27   #224 (permalink)
Registered User

sparxxx's Avatar

pai atunci dc draci l-au mai facut open daca tot trebuie key?
de unde iei key?
eu nu cred totusi ca e nevoie de key pt open beta-ul de azi...
intr-adevar la closed beta a fost nevoie de cd-key

sparxxx is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2006, 23:08   #225 (permalink)
Registered User

vallio's Avatar

doamne astia de la ubi sunt chiar buti , dc draq ii mai zice OPEN BETA daca il pot lua doar cei de pe gamespay si fileplanet.... in fine sper sa facem si noi rost .... daca are cineva idee de unde ,sa dea link

vallio is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2006, 23:18   #226 (permalink)
Registered User

Atitudinea e de kkt sunt de acord. Insa de joi va fi open beta chiar pentru toata lumea. Acum e un fel de exclusivitate. O sa treaca astea 3 zile si o sa il luam si noi. Si da, si eu am citit ca e cu cd-key. Pentru ce nu stiu daca oricine il poate lua.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2006, 23:20   #227 (permalink)
Registered User

Eu nu prea m-am prins... e vorba de multiplayer doar online sau are si lan?

Later edit:

Se pare ca nu.

cROM is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2006, 23:22   #228 (permalink)
Registered User

vallio's Avatar

e numai online PvP a si apropo cei care au teaza la net calumea pot lua beta-ul de pe ftp://ftp.ubi.com/emea/homm5/NDA/ io n-am net calumea ...(

Old 24-01-2006, 00:12   #229 (permalink)
Registered User

Aurelain's Avatar

Ignorati linkul de mai sus, sau tratati-l cu multa suspiciune.
Vallio pare a confunda closed beta-ul cu open beta-ul.

Aurelain is offline    Send Message via Google Talk to Aurelain Reply With Quote
Old 24-01-2006, 01:18   #230 (permalink)
Registered User

vallio's Avatar

mane io nu vam silit sa intrati acolo....

Old 24-01-2006, 02:23   #231 (permalink)
Registered User

Umbra's Avatar

Open beta e numai multiplayer, are doar 2 harti, si va fi deschis catre cei neabonati la Fileplanet/Gamespy incepand de joi. Presupun insa ca in continuare va trebui sa stati la coada pentru un key, deoarece incusiv beta-ul este protejat Starforce (asa l-au gandit geniile). Va fi un singur key per user probabil si veti putea sa il activati doar o data (ca si la closed beta).

Fisierul de download are aprox. 700mb.

Umbra is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2006, 09:33   #232 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

initial era vb de exclusivitate pe fileplanet timp de 2 sapt... 3 zile mai merge

nu inteleg de ce va plangeti, la care heroes a mai fost open-beta? io zic ca ar trebui sa stati cuminti si sa acceptati ce vi se ofera... oricum multi o sa fie dezamagiti de open beta asta...

k'tav is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2006, 09:48   #233 (permalink)
Registered User

Nu e vb de asta. E vb de principiul de kkt. Scuze dar la mine unul beta= ceea ce face blizzard ca beta. ala beta, nu surogatul asta. Nu zic ca decat asa mai bine deloc, ca nu e cazul. E bine si asa, dar criticile sunt constructive si e cel putin ciudata modalitatea lor prin care inteleg ei open-beta. Faptul ca nu a mai fost open-beta la heroes si acuma e nu inseamna ca trebuie sa sarim in sus de fericire orice ar fi, e absolut firesc sa fie open-beta avand in vedere ca financiar au dat-o in bara cu h4 si la asta nu isi pot permite asa ceva.

Ma antrenez de zor la h4 momentan, ca de abia astept sa pun mana macar 20 min. pe h5.

Old 24-01-2006, 10:03   #234 (permalink)
Registered User

k'tav nu accept sa platesc ca sa le testez jocul lor. Tu esti insa invitatul meu.

cROM is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2006, 11:12   #235 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Mda, l-am jucat aseara si acum dimineata un pic. Practic nu se poate juca un meci, doar cateva runde. E un beta foarte crud jocul in starea actuala. Motivele pentru care nu se poate juca o partida nici pe harta mica 1vs1 sunt:
-serverele sunt foarte incarcate, disconnects in prostie si cand te loghezi dureaza cateodata foarte mult;
-se intampla ceva foarte ciudat cu grafica jocului in sensul ca animatia de fundal se misca fluent (copacii, apa, pasarile) iar tot ce este interactiv (eroul, sawmill-ul) se misca sacadat. La fel si imaginea cand vrei sa o misti. Se poate sa fie legat de faptul ca am Radeon, poate pe nVidia nu merge asa. Jocul merge mai bine in 1280 cu very high decat in 1024 pe detalii mai scazute. Imi sacada mai mult pe 1024. Am X850XT, 3,4Ghz, 2Gb Ram = gg;
-crash-uri de client.

Key-ul care ti-l dau de la fileplanet e valabil 2 zile. Pe urma banuiesc ca trebuie sa bag altul cand o sa fie intr-adevar open beta.

Per total nu am ce impresie sa imi fac. Mai avem de asteptat pana il termina. Deocamdata cum e acum nu se poate face nici un demo. Poate au alte versiuni mai imbunatatite inafara de asta.

Later edit: Se pare ca daca sunt cu CPU-ul in bataie totul merge perfect. Am intrat pe Duel si am facut un joc cu un prieten. Acesta a iesit si mi s-a miscat perfect dupa ce AI-ul a preluat controlul trupelor lui. Nu poti sa faci un joc cu CPU-ul pe harta normala. Doar in Duel, sa intre cineva si sa iasa dupa ce incepe bataia. Pe duel e doar a lupta cu armate predefinite.

Last edited by FAQ; 24-01-2006 at 11:34..

FAQ is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2006, 11:34   #236 (permalink)
abandondude

Dominus's Avatar

Am urcat pe GamesMusic 6 MP3uri din Heroes V

Dominus is online now    Reply With Quote
Old 24-01-2006, 11:41   #237 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

Quote:
Originally Posted by cROM
k'tav nu accept sa platesc ca sa le testez jocul lor. Tu esti insa invitatul meu.
da te obliga cineva? nu esti obligat sa testezi nici de joi in colo...
eu personal nu sunt de acord cu faza asta, DAR se face prea mare caz, sunt 3 zile, ce mare lucru...

@Mandea, nu e asa, nu e firesc sa fie open-beta (closed-beta da), parerea mea ca vor avea mai mult de pierdut asa... daca scoteau jocu fara demo si fara beta ff multi il cumparau si poate isi luau cea mai mare teapa... asa pot vedea dinainte cu ce se mananca si vor decide daca merita sa il ia sau nu... ubisoft risca f mult cu open beta... stiu ce vb

k'tav is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2006, 11:49   #238 (permalink)
Daytrader

GunDam's Avatar

Cam nesimtite cerintele pentru jocul asta si ma refer in mod special la procesor. Si cerinta minima si cea recomandata sunt absolut de prost gust pentru un tbs.

GunDam is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2006, 11:51   #239 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Intr-adevar, se risca mult. Eu ma chinui sa nu imi fac o parere negativa dupa ce am jucat acest beta. Multi altii o sa isi faca o parere foarte proasta. Riscant intr-adevar.

FAQ is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2006, 12:19   #240 (permalink)
Registered User

Eu m-am gandit ca e super bine realizat beta si nu au ce risca decat daca nu il fac. Nu m-am gandit ca e posibil sa fie asa aiurea optimizat. Asta e, daca nu au fost in stare sa il faca cum trebuie risca.

FAQ: de ce zici ca nu e AI? nici macar trupe din alea neutre nu sunt pe harta? ca nu vad cum faci level-up daca nu te bati cu din alea pe la inceput.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Thread Tools

Posting Rules