![]() |
| | #221 (permalink) | ||
|
Open Beta e doar cu numele. Daca nu iti trebuia key aparea instant pe site-urile "de specialitate". Oribila atitudine, sa te puna sa platesti indirect pentru un beta, care se mai vrea si "open". Sa le stea in gat.
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #223 (permalink) | ||
| Quote:
Ca si uzul de protectie Starforce, care e un fel de frectie la picior de lemn. Ba mai rau, erau useri pe Closed Beta forum care raportau lipsa CD-Rom-urilor in urma SF. Cativa declarau ca nu vor mai cumpara jocul din cauza protectiei, si ii inteleg, daca iti cumperi un joc nu vrei sa pazesti driverele de SF sa nu-ti buseasca stiu eu ce. Este o mizerie cu atat mai mult cu cat protectia probabil va fi sparta in maxim cateva zile de la lansare iar singurii useri ramasi afectati vor fi, in mod paradoxal, cei care au cumparat jocul.
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #226 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Atitudinea e de kkt sunt de acord. Insa de joi va fi open beta chiar pentru toata lumea. Acum e un fel de exclusivitate. O sa treaca astea 3 zile si o sa il luam si noi. Si da, si eu am citit ca e cu cd-key. Pentru ce nu stiu daca oricine il poate lua.
| ||
|
| | #228 (permalink) | ||
|
e numai online PvP a si apropo cei care au teaza la net calumea pot lua beta-ul de pe ftp://ftp.ubi.com/emea/homm5/NDA/ io n-am net calumea ... (
| |||
|
| | #231 (permalink) | ||
|
Open beta e numai multiplayer, are doar 2 harti, si va fi deschis catre cei neabonati la Fileplanet/Gamespy incepand de joi. Presupun insa ca in continuare va trebui sa stati la coada pentru un key, deoarece incusiv beta-ul este protejat Starforce (asa l-au gandit geniile). Va fi un singur key per user probabil si veti putea sa il activati doar o data (ca si la closed beta). Fisierul de download are aprox. 700mb.
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #232 (permalink) | ||
|
initial era vb de exclusivitate pe fileplanet timp de 2 sapt... 3 zile mai merge nu inteleg de ce va plangeti, la care heroes a mai fost open-beta? io zic ca ar trebui sa stati cuminti si sa acceptati ce vi se ofera... oricum multi o sa fie dezamagiti de open beta asta... | |||
|
| | #233 (permalink) | ||
Nu e vb de asta. E vb de principiul de kkt. Scuze dar la mine unul beta= ceea ce face blizzard ca beta. ala beta, nu surogatul asta. Nu zic ca decat asa mai bine deloc, ca nu e cazul. E bine si asa, dar criticile sunt constructive si e cel putin ciudata modalitatea lor prin care inteleg ei open-beta. Faptul ca nu a mai fost open-beta la heroes si acuma e nu inseamna ca trebuie sa sarim in sus de fericire orice ar fi, e absolut firesc sa fie open-beta avand in vedere ca financiar au dat-o in bara cu h4 si la asta nu isi pot permite asa ceva. Ma antrenez de zor la h4 momentan, ca de abia astept sa pun mana macar 20 min. pe h5. | ||
|
| | #235 (permalink) | ||
|
Mda, l-am jucat aseara si acum dimineata un pic. Practic nu se poate juca un meci, doar cateva runde. E un beta foarte crud jocul in starea actuala. Motivele pentru care nu se poate juca o partida nici pe harta mica 1vs1 sunt: -serverele sunt foarte incarcate, disconnects in prostie si cand te loghezi dureaza cateodata foarte mult; -se intampla ceva foarte ciudat cu grafica jocului in sensul ca animatia de fundal se misca fluent (copacii, apa, pasarile) iar tot ce este interactiv (eroul, sawmill-ul) se misca sacadat. La fel si imaginea cand vrei sa o misti. Se poate sa fie legat de faptul ca am Radeon, poate pe nVidia nu merge asa. Jocul merge mai bine in 1280 cu very high decat in 1024 pe detalii mai scazute. Imi sacada mai mult pe 1024. Am X850XT, 3,4Ghz, 2Gb Ram = gg; -crash-uri de client. Key-ul care ti-l dau de la fileplanet e valabil 2 zile. Pe urma banuiesc ca trebuie sa bag altul cand o sa fie intr-adevar open beta. Per total nu am ce impresie sa imi fac. Mai avem de asteptat pana il termina. Deocamdata cum e acum nu se poate face nici un demo. Poate au alte versiuni mai imbunatatite inafara de asta. Later edit: Se pare ca daca sunt cu CPU-ul in bataie totul merge perfect. Am intrat pe Duel si am facut un joc cu un prieten. Acesta a iesit si mi s-a miscat perfect dupa ce AI-ul a preluat controlul trupelor lui. Nu poti sa faci un joc cu CPU-ul pe harta normala. Doar in Duel, sa intre cineva si sa iasa dupa ce incepe bataia. Pe duel e doar a lupta cu armate predefinite.
__________________ "Anything above the neck is useless" Last edited by FAQ; 24-01-2006 at 11:34.. | |||
|
| | #236 (permalink) | ||
|
Am urcat pe GamesMusic 6 MP3uri din Heroes V | |||
|
| | #237 (permalink) | ||
| Quote:
eu personal nu sunt de acord cu faza asta, DAR se face prea mare caz, sunt 3 zile, ce mare lucru... @Mandea, nu e asa, nu e firesc sa fie open-beta (closed-beta da), parerea mea ca vor avea mai mult de pierdut asa... daca scoteau jocu fara demo si fara beta ff multi il cumparau si poate isi luau cea mai mare teapa... asa pot vedea dinainte cu ce se mananca si vor decide daca merita sa il ia sau nu... ubisoft risca f mult cu open beta... stiu ce vb | |||
|
| | #240 (permalink) | ||
Eu m-am gandit ca e super bine realizat beta si nu au ce risca decat daca nu il fac. Nu m-am gandit ca e posibil sa fie asa aiurea optimizat. Asta e, daca nu au fost in stare sa il faca cum trebuie risca. FAQ: de ce zici ca nu e AI? nici macar trupe din alea neutre nu sunt pe harta? ca nu vad cum faci level-up daca nu te bati cu din alea pe la inceput. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|