Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 24-01-2006, 12:34   #241 (permalink)
Daytrader

GunDam's Avatar

Nu stiu, eu mai astept sa posteze cineva cu sistem bun inspre high end cum are FAQ sa vedem daca tot la fel se comporta. Eu trec toate cerintele cu brio mai putin procesorul... daca trebuie sa-mi schimb procesorul, e musai sa trec pe 939, problema e ca nu aveam de gand sa-mi schimb sistemul pana in iarna urmatoare. In cel mai rau caz o sa-mi schimb Athlonul meu de kk la 1.7 cu alt procesor socket a la mana a 3-a, care sa se incadreze in cerinte. De oc nici nu incape discutia pe placa mea de kkt gigibyte.

GunDam is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2006, 13:35   #242 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mandea
Eu m-am gandit ca e super bine realizat beta si nu au ce risca decat daca nu il fac. Nu m-am gandit ca e posibil sa fie asa aiurea optimizat. Asta e, daca nu au fost in stare sa il faca cum trebuie risca.

FAQ: de ce zici ca nu e AI? nici macar trupe din alea neutre nu sunt pe harta? ca nu vad cum faci level-up daca nu te bati cu din alea pe la inceput.
Nu am zis AI, am zis CPU. In sensul ca sa te bati tu singurel si cu unu sau mai multi Computer Controlled Players. Lasa trupele neutra, alea au AI, se bat cu tine nu e problema. Doar atat este controlat de AI in beta, trupele din batalii. Poti juca contra AI pe Duel. Faci jocul cu un prieten si el/ea iese imediat. In Training unde poti juca cu eroul pe harta normala daca ramai singur iti da "You won" si pa.

Quote:
Originally Posted by GunDam
Nu stiu, eu mai astept sa posteze cineva cu sistem bun inspre high end cum are FAQ sa vedem daca tot la fel se comporta. Eu trec toate cerintele cu brio mai putin procesorul... daca trebuie sa-mi schimb procesorul, e musai sa trec pe 939, problema e ca nu aveam de gand sa-mi schimb sistemul pana in iarna urmatoare. In cel mai rau caz o sa-mi schimb Athlonul meu de kk la 1.7 cu alt procesor socket a la mana a 3-a, care sa se incadreze in cerinte. De oc nici nu incape discutia pe placa mea de kkt gigibyte.
Cred ca mi-am dat seama de la ce e. Nu e vorba de optimizare ci de lag. Jocul functioneaza ca un MMORPG. Adica fiecare miscare pe care tu o faci cu o unitate e transmisa celuilalt/celorlalti playeri. Cand zic fiecare miscare nu ma refer ca la sah, ci efectiv aproape fiecare frame din animatie. Stiu ca suna stupid, dar cand ramai cu CPU-ul singur se misca 100% perfect imediat. Asta din cauza ca au bagat sistemul de "Continuous play" sau cum se numeste. Ca sa nu mai joci pe ture, se poate juca in acelasi timp. Asta presupune o coordonare a tuturor clientilor. Cum serverele de la Ubisoft nu sunt ca cele de la MMORPG-uri nu pot tine avalansa de playeri care au intrat sa se joace in timpul asta scurt. Nu fac fata. Ca atare toate pachetele sunt intarziate ceea ce duce la un efect super ciudat: tot ce este interactiv este lagat iar peisajul are o animatie fluenta si fara sacadari. Nu conteaza ce sistem ai si nici ce linie. Serverele sunt buba.

Cand am activat cd-key-ul, StarForce mi-a zis urmatoarele:

Activation Key has been received successfully.
Your Activation Key is valid within a period Tuesday, January 24, 2006 - Tuesday, April 25, 2006.
Activations left: 2

FAQ is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2006, 13:43   #243 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

in legatura cu system req, am inteles ca varianta finala o sa aibe recommended cum e acuma minimum... deci minimum ar trebui sa fie destul de accesibile... teoretic

@FAQ: pai si de ce ai zis ca e valabila 2 zile? nu vezi cand se termina perioada?

Last edited by k'tav; 24-01-2006 at 14:02..

k'tav is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2006, 14:07   #244 (permalink)
Registered User

Bine ca macar cu trupele neutre o sa ma pot bate. Asta asa pana prind spilul cu luptele. Ca am jucat varianta aia pre-alpha facuta anul trecut si nu mi s-a parut mai deloc diferita lupta de h3. Ici si colo in puncte neesentiale.

Mandea is online now    Reply With Quote
Old 24-01-2006, 15:28   #245 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Quote:
Originally Posted by k'tav
@FAQ: pai si de ce ai zis ca e valabila 2 zile? nu vezi cand se termina perioada?
Pai da, dar "Activations left: 2". Adica probabil o sa ma trezesc ca o sa imi dea ca a expirat prima activare. Mai bag de 2 ori in 2 zile diferite. In total 3 adica exact cat e perioada de "open beta" pentru cei care au cont pe fileplanet, gamespy, insider etc. Dupa asta banuiesc ca o sa bag un key nelimitat de open beta. I know, it doesn't make any sense ... well kind of ... but not really

Old 24-01-2006, 15:45   #246 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

huh? pai de unde stii tu ca o activare dureaza 1 zi? unde zice? key'u tau e activ pana cand zice ca e, dupa ce expira vine a 2a activare... si cum beta va dura doar 4 saptamani, nici nu vei ajunge in situatia sa activezi a 2a oara...

Old 24-01-2006, 15:50   #247 (permalink)
Registered User

Probabil daca patesti sa reinstalezi windows o sa ai nevoie de serial din nou. De aia are 3 activari in total. Nu ca expira.

Old 24-01-2006, 15:54   #248 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

corect

Old 24-01-2006, 15:59   #249 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Quote:
huh? pai de unde stii tu ca o activare dureaza 1 zi? unde zice? key'u tau e activ pana cand zice ca e, dupa ce expira vine a 2a activare... si cum beta va dura doar 4 saptamani, nici nu vei ajunge in situatia sa activezi a 2a oara...
Activation Key has been received successfully.
Your Activation Key is valid within a period Tuesday, January 24, 2006 - Tuesday, April 25, 2006.
Activations left: 2

Prima varianta: am introdus key-ul o data: Your Activation Key is valid within a period Tuesday, January 24, 2006 - Tuesday, April 25, 2006 (adica o zi din ce inteleg eu). Pe urma zice "Activations left: 2". Inca nu a expirat, dar din ce inteleg eu o sa imi zica pe 25 cand intru in joc dupa ora la care am facut contul ca key-ul a expirat. Cand o sa il mai bag o data acelasi key StarForce-ul (care initial a verificat pe server key-ul, a trebuit sa il deblochez din firewall) o sa imi zica ca key-ul o sa fie valid de pe 25 pina pe 26 si activations left: 1.

A doua varianta: key-ul e valid doar in perioada pe care am spus-o mai sus si il pot da altor 2 jucatori ca sa fie folosit tot in perioada aia. Adica sa lase 3 useri pe key sa se joace timp de o zi .

Daca prima varianta e cea adevarata, in opinia mea cred ca daca te duci si iei un key in ultima zi din cele 3 zile in care au access doar cei cu cont o sa iti zica ca activations left 0. O sa fie bun doar pentru o zi. Pe urma o sa dea key-uri care, banuiesc, o sa mearga nelimitat pe clientul de beta. Cand iese jocul retail doar schimba key-urile. Urmeaza batalia cu StarForce, stiti voi.

In nici un caz nu o sa stau acum sa aflu exact ce si cum si sa le dau lor e-mails sa ma lamureasca cu chestia asta. Astept jocul full, eventual un demo pus la punct mai bine.

R.I.P.

Old 24-01-2006, 16:00   #250 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mandea
Probabil daca patesti sa reinstalezi windows o sa ai nevoie de serial din nou. De aia are 3 activari in total. Nu ca expira.
Sa reinstalezi windows-ul de 3 ori in o zi ?

Old 24-01-2006, 16:12   #251 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

"Prima varianta: am introdus key-ul o data: Your Activation Key is valid within a period Tuesday, January 24, 2006 - Tuesday, April 25, 2006 (adica o zi din ce inteleg eu)."

OMG! care o zi omule? nu vezi ca e pana in APRILIE!!!!!!!!!!!!

Old 24-01-2006, 16:17   #252 (permalink)
Registered User

FAQ: Nu e vb de o zi. Uite ca iti zice si k'tav e o luna beta. Deci e vb sa poti folosi cd-key de 3 ori in luna aia cum doresti tu. Oricum nu o poti da la altii ca daca gaseste 2 chei identice pe unul nu il accepta.

Old 24-01-2006, 16:39   #253 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by sparxxx
stii ce inseamna "OPEN BETA" ?
nu ai nevoie de nici un key...
Imi pare rau sa te dezamagesc...ai nevoie de cd-key.

Mr_Why is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2006, 17:18   #254 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Ok, my bad =). Credeti-ma ca nici nu m-am chinuit sa studiez problema bine. Chiar nu ma intereseaza pentru cat timp e key-ul. Practic nu se poate juca beta-ul ala in forma actuala. De aici si dezgustul si dezinteresul pentru key si Ianuarie/Aprilie plus lipsa de ochelari.

Old 24-01-2006, 17:21   #255 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

pai un beta nu e ca sa te joci, ci ca sa testezi (adica nervi cu caru') de aia e mai bine sa fie lasat pt fanii cei mai inraiti care au rabdare cu asa ceva...

daca vrei sa te joci asteapta demo'ul

Old 24-01-2006, 17:45   #256 (permalink)
Registered User

lache's Avatar

o frecati aiurea si uitati esentialul.
vrem screenshoturi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cu meniul si etc...

lache is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2006, 17:49   #257 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

astea se gasesc cu caru...

http://www.the-genies-lamp.com/h5_screenshots.htm

http://forums.ubi.com/groupee/forums...2/m/3911076204

http://forum.pixelrage.ro/showpost.p...9&postcount=75

Last edited by k'tav; 24-01-2006 at 18:03..

Old 24-01-2006, 18:05   #258 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Nu e nimic deosebit cu meniul sau UI-ul din joc. Dimpotriva, sunt foarte mari, prost facute, ocupa ecranul foarte mult in orice rezolutie si sunt primitive. Sunt facute doar ca sa fie acolo un minim de control. O sa pun screenshots cand ajung acasa.

Quote:
pai un beta nu e ca sa te joci, ci ca sa testezi (adica nervi cu caru') de aia e mai bine sa fie lasat pt fanii cei mai inraiti care au rabdare cu asa ceva...

daca vrei sa te joci asteapta demo'ul
Pai da, dar nici nu ai cum sa il "testezi". O sa vedeti in 2 zile sau cat mai e pana dau drumu la open beta de fapt. Eu am fost in multe beta-uri la MMORPG-uri si nu numai. Asta e cam cel mai prost beta dintre beta-uri. Nici nu vreau sa cred ca e cel aratat in acele trailere. Sper sa aiba alta versiune mult mai imbunatatita in spatele la acest beta. Daca nu, o sa fie mult de asteptat pana o sa fie gold.

Old 24-01-2006, 18:21   #259 (permalink)
Registered User

sparxxx's Avatar

Datorita lui FAQ am reusit si eu sa il joc acum ... MERSI
Pareri:
1. este IMPOSIBIL sa gasesti un jucator care sa nu primeasca disconnect
2. foarte enervanta treaba ca apare scris BETA TEST si in timpul jocului
3. grafica fff buna si se misca PERFECT (1280 totul maxim si AA, X2 3800+, 7800GT si 2Giga ram)
4. sunetul si el foarte bun...
momentan atat ca nu am apucat decat sa intru in castel si sa construiesc ceva si sa imi cumpar unitati... oricum promite mult...

PS: cine vrea sa joace cu mine (ca poate nu avem lag) sa imi de PM.

sparxxx is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2006, 20:21   #260 (permalink)
Registered User

...... se misca "PERFECT" pe X2 3800+, 7800GT si 2Giga ram? Esti sigur? :P

cROM is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Thread Tools

Posting Rules