![]() |
| | #241 (permalink) | ||
|
Nu stiu, eu mai astept sa posteze cineva cu sistem bun inspre high end cum are FAQ sa vedem daca tot la fel se comporta. Eu trec toate cerintele cu brio mai putin procesorul... daca trebuie sa-mi schimb procesorul, e musai sa trec pe 939, problema e ca nu aveam de gand sa-mi schimb sistemul pana in iarna urmatoare. In cel mai rau caz o sa-mi schimb Athlonul meu de kk la 1.7 cu alt procesor socket a la mana a 3-a, care sa se incadreze in cerinte. De oc nici nu incape discutia pe placa mea de kkt gigibyte.
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #242 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Cand am activat cd-key-ul, StarForce mi-a zis urmatoarele: Activation Key has been received successfully. Your Activation Key is valid within a period Tuesday, January 24, 2006 - Tuesday, April 25, 2006. Activations left: 2
__________________ "Anything above the neck is useless" | |||
|
| | #243 (permalink) | ||
|
in legatura cu system req, am inteles ca varianta finala o sa aibe recommended cum e acuma minimum... deci minimum ar trebui sa fie destul de accesibile... teoretic @FAQ: pai si de ce ai zis ca e valabila 2 zile? nu vezi cand se termina perioada? Last edited by k'tav; 24-01-2006 at 14:02.. | |||
|
| | #244 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Bine ca macar cu trupele neutre o sa ma pot bate. Asta asa pana prind spilul cu luptele. Ca am jucat varianta aia pre-alpha facuta anul trecut si nu mi s-a parut mai deloc diferita lupta de h3. Ici si colo in puncte neesentiale.
| ||
|
| | #245 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #249 (permalink) | ||
| Quote:
Your Activation Key is valid within a period Tuesday, January 24, 2006 - Tuesday, April 25, 2006. Activations left: 2 Prima varianta: am introdus key-ul o data: Your Activation Key is valid within a period Tuesday, January 24, 2006 - Tuesday, April 25, 2006 (adica o zi din ce inteleg eu). Pe urma zice "Activations left: 2". Inca nu a expirat, dar din ce inteleg eu o sa imi zica pe 25 cand intru in joc dupa ora la care am facut contul ca key-ul a expirat. Cand o sa il mai bag o data acelasi key StarForce-ul (care initial a verificat pe server key-ul, a trebuit sa il deblochez din firewall) o sa imi zica ca key-ul o sa fie valid de pe 25 pina pe 26 si activations left: 1. A doua varianta: key-ul e valid doar in perioada pe care am spus-o mai sus si il pot da altor 2 jucatori ca sa fie folosit tot in perioada aia. Adica sa lase 3 useri pe key sa se joace timp de o zi .Daca prima varianta e cea adevarata, in opinia mea cred ca daca te duci si iei un key in ultima zi din cele 3 zile in care au access doar cei cu cont o sa iti zica ca activations left 0. O sa fie bun doar pentru o zi. Pe urma o sa dea key-uri care, banuiesc, o sa mearga nelimitat pe clientul de beta. Cand iese jocul retail doar schimba key-urile. Urmeaza batalia cu StarForce, stiti voi. In nici un caz nu o sa stau acum sa aflu exact ce si cum si sa le dau lor e-mails sa ma lamureasca cu chestia asta. Astept jocul full, eventual un demo pus la punct mai bine. R.I.P.
|
| | #252 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
FAQ: Nu e vb de o zi. Uite ca iti zice si k'tav e o luna beta. Deci e vb sa poti folosi cd-key de 3 ori in luna aia cum doresti tu. Oricum nu o poti da la altii ca daca gaseste 2 chei identice pe unul nu il accepta.
| ||
|
| | #253 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: In the Land of Neverending Dreams | Quote:
__________________ It's Just MYself ! | ||
|
| | #254 (permalink) | ||
|
Ok, my bad =). Credeti-ma ca nici nu m-am chinuit sa studiez problema bine. Chiar nu ma intereseaza pentru cat timp e key-ul. Practic nu se poate juca beta-ul ala in forma actuala. De aici si dezgustul si dezinteresul pentru key si Ianuarie/Aprilie plus lipsa de ochelari.
|
| | #257 (permalink) | ||
|
astea se gasesc cu caru... http://www.the-genies-lamp.com/h5_screenshots.htm http://forums.ubi.com/groupee/forums...2/m/3911076204 http://forum.pixelrage.ro/showpost.p...9&postcount=75 Last edited by k'tav; 24-01-2006 at 18:03.. | |||
|
| | #258 (permalink) | ||
|
Nu e nimic deosebit cu meniul sau UI-ul din joc. Dimpotriva, sunt foarte mari, prost facute, ocupa ecranul foarte mult in orice rezolutie si sunt primitive. Sunt facute doar ca sa fie acolo un minim de control. O sa pun screenshots cand ajung acasa. Quote:
|
| | #259 (permalink) | ||
|
Datorita lui FAQ am reusit si eu sa il joc acum ... MERSI Pareri: 1. este IMPOSIBIL sa gasesti un jucator care sa nu primeasca disconnect 2. foarte enervanta treaba ca apare scris BETA TEST si in timpul jocului 3. grafica fff buna si se misca PERFECT (1280 totul maxim si AA, X2 3800+, 7800GT si 2Giga ram) 4. sunetul si el foarte bun... momentan atat ca nu am apucat decat sa intru in castel si sa construiesc ceva si sa imi cumpar unitati... oricum promite mult... PS: cine vrea sa joace cu mine (ca poate nu avem lag) sa imi de PM.
__________________ Lottery: a tax on people who are bad at math... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|