![]() |
| | #301 (permalink) | ||
|
io acu ma joc cu sparxxx pe net ... sa mor daca inteleg ceva din jocu asta.. e frumusel..dar se aude sunetu parait... tot heroes 3 ...
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #302 (permalink) | ||
|
de cum m-am trezit m-am bagat la treaba... in 2 ore era dldat, instalat si am inceput jucatu... m-am conectat la server ubi.com un fel de b.net... am spamat dupa romani pe server ca sa joc cu de ai mei... am creat jocul pe harta de 2 (sunt 2 harti una de 4 big si una de 2 medium parca)... am ales necro si uce255 academy parca.... nu am jucat decat o saptamana ca uce255 a luat disc... am gasit si o prima ciudatenie... am luat skilu de necromancy upgradat care iti da skeleton archers dupa bataie si am construit lvl3 la trupe(nu mai tin minte cum se cheama) si le-am recrutat in prima zi si m-am dus la bataie... in bataie au aparut doar skeleti neupg si zombie aia lvl2 tot neupg... am batut si dupa bataie am dat pe erou si mi-a aratat ca erau si aia 7 skelt archers si 19 lvl3... ciudat nu? dupa asta uce255 si-a luat disc si am iesit ... neavand autosave nu am putut relua jocul... o sa mai joc mai pe seara sa vad ce si cum ...
__________________ Can u handle the truth? | |||
|
| | #306 (permalink) | ||
|
multumesc lui az dragon ptr twek-uri .. mere mult mai bine acu ....si e cam ciudata faza cu rezolutia auzi tu sa se miste mai bine pe cea mai mare rezolutie decat pe cea medie hahaha uisoft did it again ..... A si inca ceva daca ati jucat duel mod dc se dau waituri peste waituri ca io nu apas butonu de wait si nici cel ccu care joc.... alt bug .... cred | |||
|
| | #307 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Jucat, vazut, placut. Lucrurile stau asa: Grafica super misto si utila. Sunet nu stiu ca de cum intru in joc se aude un tiuit continuu si a trebuit sa inchid boxele. Din cat am jucat eu nu ma vazut buguri sau sa imi iasa din joc. Seamana foarte mult cu h3 insa skill-urile sunt belea si la fel si artefactele. Nu imi place modul de constructie in oras, adica cladirile sunt puse direct, puteau si ei sa faca o animatie ceva. La mie in 1280*1024 totul full fara FSAA (scos din cfg ala) se misca super dar are un fel de intreruperi chiar si cand sta eroul nemiscat, le pun pe seama faptului ca e online. Interfata super tare prin prisma faptului ca o poti piti pe toata aproape. Sincer nu stiu de ce spuneti voi ca nici macar in stadiu alfa nu e. Problemele sunt urmatoarele. Dureaza urias de mult sa joci, in sensul ca fiecare muta pe rand. Eu sunt fan single player la heroes si ma asteptam sa mearga turele cumva simultan. Nici gand, intr-o ora am jucat 7 zile pe harta de training, 2 insi. Dupa ce ies dintr-un joc si vreau sa creez altul imi da un mesaj de eroare si iese din joc. De fiecare data, deci nu e intamplare. bug-uri fizice, eu personal nu am vazut. Nu imi place ca nu mai ai "wait" in lupta, in schimb ideea cu afisarea ordinii de atac e super. Una peste alta mie imi place super mult si daca ma lasau sa joc si eu putin single player, si nu numai pe mine, cred ca parerea era mult mai buna. Insa nu pricep in ruptul capului rostul petitiei alea. Ai zice ca jocul crapa continuu, ca sunt greseli de conceptie (cele mai grave in dezvoltarea unui joc pentru ca de regula asa raman). Sunt probleme mai ales pe partea de multiplayer si faza cu sunetul (la mine), insa asta nu inseamna ca va fi dezastru. Sunt chestii care se repara inainte de aparitie. | ||
|
| | #310 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2001 Location: Cluj - Napoca |
Chiar nu se poate pune si aici sau pe alt site fisierul cu jocul??...ca vine incet de la fileplanet....eu cred ca ar fi de ajutor pentru multi...iar key-ul sa si-l ia in continuare de pe fileplanet. Probabil ca totusi nu voie...destul de greu sa stai si sa salivezi pe tastatura citind cum joaca altii.. | ||
|
| | #311 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
KKt. Jucasem si eu aproape 14 zile si s-a blocat. Aveam clepsidra aia si nu puteam muta. Nu am ajuns niciodata la 14 zile jucate. Tocmai ajunsesem underground si arata belea. Nemaifiind tururile clar delimitate cred ca ai dreptate, practic nu mai avea sens sa fie wait. Singura sansa e sa joc cu cineva cunoscut sau cu cineva care nu sta sa admire peisajul. Dar pierd prea mult timp pana muta si alalalt si mai am si treaba. | ||
|
| | #312 (permalink) | ||
|
sparxxx... cred ca s-a deconectat...
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #315 (permalink) | ||
|
pt cei care vor sa joaca in hot seat http://forums.ubi.com/groupee/forums...404#3701083404
__________________ Can u handle the truth? | |||
|
| | #316 (permalink) | ||
|
MARFA! CHIAR MERGE! mersi Instructii: 1. se trage asta : http://mrb.gotdns.org/MenuMod.rar 2. se creeaze un director "UI" in "director_joc\data" (director_joc este directorul unde aveti instalat jocul) 3. se lanseaza jocul ![]() daca vreti sa reveniti la cum e DEFAULT se sterge directorul "UI"
__________________ Lottery: a tax on people who are bad at math... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|