![]() |
| | #322 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Tare rau. Joc de vreo 3 ore continuu si nu ma mai satur. Cam obositor engine-ul al 3d mai ales in catacombe. Insa jocul e tare rau. Imi place rau de tot. Pana acuma nici un bug. Decat o data aparea clepsidra si nu puteam misca eroul. Insa am miscat cu butoanele mouseului camera si a revenit. Si inca o chestie in lupte ramanea la initiativa aceeasi unitate, tot dand defend. Cand am dat cu alta a revenit. Deci un fel de semi-buguri
| ||
|
| | #331 (permalink) | ||
| Quote:
![]() o sa vad daca exista si alta alternativa
__________________ Lottery: a tax on people who are bad at math... | |||
|
| | #338 (permalink) | ||
|
vai mor... kktu nu are autosave... eram atat de convins ca TREBUIE sa aiba ca am jucat trei saptamani fara sa salvez. Un click gresit si s-a dus dracu jocu... jesus. Ce heroes e ala fara autosave???
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #339 (permalink) | ||
|
Sorry ca intervin din nou dar trebuie sa fac un efort sa iau jocul si nu vreau sa-l iau degeaba.. E acelasi cdkey pt toti sau las calcu 2 zile la dwn degeaba?? (ca fileplanet a inchis beta-ul si nu se mai dau cdkey-uri) adiq asta : 4YFWW3V-N4GM4AH-HCRU3HF-AJLRB2F (10x vallio) | |||
|
| | #340 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Nici macar nu iti trebuie cd key daca joci hot seat. Eu l-am dezinstalat ca patisem ceva si mai aveam doar o data activa cheia. L-am reinstalat am bagat direct hot seat si nu m-a intrebat nicaieri de vreo cheie. Asa ca joaca linistit pe hot seat, cheie nu iti trebuie.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|