![]() |
| | #21 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: Cluj-Napoca | jesus, de abia acuma vad shi io poza asta... nu ma prea inspira. shi daca nu ma inspira ii rau, ca nu m-o inspirat nici screenshot-urile din h4, shi chiar o fost o tzira mai slab decat h3. parerea mea amu', intrebare, daca mai citeshte careva threadu' asta, cam cine (ce producator) ati vrea voi sa preia seria homm? multzam de rabdare.
__________________ "A pig in a cage and antibiotics" | ||
|
| | #22 | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti | Cel mai probabil Ubisoft.
__________________ Gigi | ||
|
| | #23 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: Cluj-Napoca | Herr Gigi, asta itzi doreshti, sau shtii ceva ce eu nu shtiu?
|
| | #24 | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
__________________ Gigi | ||
|
| | #25 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: Cluj-Napoca | intre timp am citit shi io ceva intr-o revista, oricum multzam de link. oare ce-o sa se aleaga de homm? presupun ca o sa fie ceva continuari, sa-shi scoata pirleala, numa sa nu iasa ceva kk de doi lei pe care sa-l vinda numai din cauza numelui... am mai citit in revista respectiva cum ca baietii de la new world c. s-ar fi apucat deja de treaba, dupa cum se vedea din screenshot-uri, da ramane de vazut daca ubi le continua treaba sau ies cu ceva nou. daca afli ceva fresh imi zici? pls
|
| | #26 | ||
| poze (de data asta pe bune, ca aia de mai devreme a fost la misto, era din warlords 4 ):http://dynamic3.gamespy.com/~homm/ho...ork/H5city.jpg http://dynamic3.gamespy.com/~homm/ho...5archangel.jpg http://dynamic3.gamespy.com/~homm/ho...H5cavalier.jpg http://dynamic3.gamespy.com/~homm/ho...apbuilding.jpg http://dynamic3.gamespy.com/~homm/ho...k/H5archer.jpg oricum sunt schite, deci nu le luati prea in serios Last edited by k'tav; 08-12-2003 at 10:16. | |||
|
| | #27 | ||
| nu sunt schite, sunt concepte. adica modelatorii 3d se inspira din ele. deci in mare, cam asa o sa arate. oricum, e doar un prim pas in realizarea jocului. ne asteapta muuulte peripetii de acu incolo.
__________________ Life's a stick. Hold on tight... KaryllCH hastetepe://veveve.celestialhevahnz.com | |||
|
| | #28 | ||
| Paris, France – March 16, 2005 – Ubisoft, one of the world’s leading video game publishers, is pleased to announce its product catalog for fiscal year 2005-2006 (ending March 31, 2006) and provide additional information on its financial prospects. [...] Products for fiscal year 2005-2006 Non exhaustive list TITLES Platform Q1 FY05-06 Lumines™ PSP™ Bomberman DS™ Nintendo DS™ Bomberman Hardball™ Playstation®2 Star Wars®: Revenge of the Sith™ Nintendo DS™ Star Wars®: Revenge of the Sith™ GameBoy advance Tom Clancy’s Rainbow Six LockdownTM Playstation®2 Tom Clancy’s Rainbow Six LockdownTM Xbox® Tom Clancy’s Rainbow Six LockdownTM GameCube™ Tom Clancy’s Rainbow Six LockdownTM PC Q2 FY05-06 Lunar Genesis Nintendo DS™ AA Rise of a Soldier™ Xbox® AA Rise of a Soldier™ Playstation®2 Tom Clancy’s Ghost Recon® 2 mission pack Xbox® Far Cry Instincts™ current console World War II Squadron (working title) Xbox® The Settlers® Heritage of KingsTM add on PC Prince of Persia Warrior WithinTM PSP™ 187 Ride or Die™ Xbox® 187 Ride or Die™ Playstation®2 187 Ride or Die™ PC 187 Ride or Die™ GameCube™ Myst® V : End of Ages PC/Mac Q3 FY05-06 Alexandra Ledermann 6 PC And1™ Playstation®2 And1™ Xbox® New chapter of Brothers In Arms™ PC New chapter of Brothers In Arms™ Playstation®2 New chapter of Brothers In Arms™ Xbox® Far Cry add on™ PC Tom Clancy’s Ghost Recon® 3 GameCube™ Tom Clancy’s Ghost Recon® 3 PC Tom Clancy’s Ghost Recon® 3 Playstation®2 Tom Clancy’s Ghost Recon® 3 Xbox® Tom Clancy’s Ghost Recon® 3 next generation consoles Peter Jackson’s King Kong GameBoy advance Peter Jackson’s King Kong PC Peter Jackson’s King Kong Playstation®2 Peter Jackson’s King Kong PSP™ Peter Jackson’s King Kong Xbox® Peter Jackson’s King Kong Nintendo DS™ Peter Jackson’s King Kong GameCube™ Peter Jackson’s King Kong next generation consoles Prince of Persia 3TM GameBoy advance Prince of Persia 3TM GameCube™ Prince of Persia 3TM PC Prince of Persia 3TM Playstation®2 Prince of Persia 3TM Xbox® Prince of Persia Warrior WithinTM Nintendo DS™ The Settlers® mission pack PC Q4 FY05-06 Silent HunterTM 4 PC Heroes of Might & Magic® 5 PC Splinter Cell 4 PC Splinter Cell 4 Playstation®2 Splinter Cell 4 Xbox® Splinter Cell 4 GameCube™ Splinter Cell 4 next generation consoles Splinter Cell PSP™ Killing Day (working title) next generation consoles Product with Might & Magic brand PC Title to be confirmed Xbox® Title to be confirmed Playstation®2 | |||
|
| | #29 | ||
Atat am de spus... In sfarsit, avem o confirmare privind data aproximativa..Cu toate ca, personal cred ca nu il vom juca pana prin februarie-martie 2006. | |||
|
| | #30 | ||
| mai dureaza..dar macar e ceva..probabil o sa mai fie si amanari..poze ceva mai noi? | |||
|
| | #31 | ||
| Confirmat oficial + primele poze: http://www.computergames.ro/site/p/news/newid/3941
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #32 | ||
| bai imi luasi stirea din gura ![]() oricum finally ![]() din poze nu prea mai seamana cu heroes , da ramane de vazut... poate o fi spre bine | |||
|
| | #33 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Arata dragut, insa sper sa existe si privirea aia izometrica de sus, ca asa de la nivelul solului e criminal. Nu imi place ca il face nival care este o companie cu multe incercari si cu putine rezultate notabile. Iar pt H5 e nevoie de un super joc. Asa ca sunt cam sceptic. De asemenea nu stiu ce mare revolutionare e cu luptele. De asemenea nu imi place faza aia cu "sa il facem accesibil unei categorii mai largi". pai cine nu a jucat heroes? cine nu a jucat nu va juca nici acuma. Am vazut cum e cu accesibilitatea asta la continuarile jocurilor mele de suflet si anume DX2 si Thief 3. As prefera de 1000 de ori sa il faca numai pt fanii inraiti, ca asa ar iesi superb. Sper totusi sa existe ampenta ubisoft asupra jocului si sa iasa bun calitativ. Au zis inceput 2006, ma astept ca pana la sfaristul 2006 sa apara. | ||
|
| | #34 | ||
| tot ce pot sa zic acuma e ca the angel sucks ![]() ps. ma refer la cum arata ![]() aaa, heroes are cer!!! ![]() | |||
|
| | #35 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Mi-ar place niste animatii ca in war3 daca tot il fac 3d. Imi plac la nebunie animatiile alea cu multe frame-uri si extrem de haioase. Ma rog nu vreau sa zic ca alea, ci sa fie extrem de fluide, sa nu para intepenite, cum se intampla la multe jocuri. | ||
|
| | #36 | ||
| Arata destul de ciudat... Am citit ceva la ei pe site ca poti juca online/offline... Sper sa nu o dea in bara si de data asta, e ultima sansa pe care o mai au. | |||
|
| | #37 | ||
| Quote:
Primul screenshot de pe site este un zoom in al hartii... something like war3. (Ckeck official forums) No offense, sorry... Mai ales ca esti admin... ![]() | |||
|
| | #38 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | E ultima sansa a seriei sa se mai revigoreze voia sa zica cred. Eu nu prea inteleg ce cu luptele alea 1 la 1? Pai ce tactica sa mai existe daca vor fi 1 la 1? poate e inainte de lupta poza si in lupta arata mai multi de acelasi fel cum era si pana acuma. | ||
|
| | #39 | ||
| Nu-mi place. E manga. Etherlords a fost un c... S-a dus seria seria Heroes. Obisnuiti-va cu ideea.
__________________ May the force be with me ! | |||
|
| | #40 | ||
| 'ete fleoshc! ca sa fii primu care da cu piatra nici eu nu sunt incantat de ce vad da nu ma pronunt, inca ![]() oricum parerea mea ca in imaginile alea sunt zoomuri mari de tot, si pe adventure map si in bataie... evident ca o sa poti vedea si clasic, ca altfel ar trebui sa schimbe numele jocului... chiar, nu inteleg de ce primele screenshoturi sunt asa si nu in vedere clasica?? probabil ca sa socheze | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|