Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-04-2006, 19:27   #461 (permalink)
Daytrader

GunDam's Avatar

Quote:
Originally Posted by Fyl
astia de la Ubi tocmai au fost dati in judecata pt. folosirea StarForce-ului
poate se invata minte si ei si altii

link ceva?

GunDam is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2006, 21:43   #462 (permalink)
Camiloi

AZ_DRAGON's Avatar

News: Demo in 2 zile .(adica pe 13)
Nu mai pot sa astept.
Ce ma bucura e ca de la c/o beta pana acu au modificat substantial jocu. Se pare ca chiar au tinut cont de parerile celor care au jucat jocu. Era si greu sa nu, avand in vedere cam ce s-a scris pe forum.
Sper sa fie minim la fel ca heroes 3 si sunt sigur ca dupa 1 add-on va reusii asta. Dupa cum stiu pe cei de la ubi cred ca o sa faca 1,2 add-onuri.
Sa vedem acum la demo ce si cum sper sa aiba cerintele mai mici decat beta ca daca nu la mine pe calc in pun la low .
Despre Star-Force nici nu vreau sa discut sunt prea multe chestii care nu au nici o legatura cu Heroes si se pare ca au gasit exact jocul asta toti sa critice starforce. Pe mine nu ma intereseaza ce trebuie sa fac sa il joc, chiar daca mi se intampla ceva cu cd-roamele le fac firmware update si gata, dar ca sa te plangi atat din cauza unei protectii cat s-au plans pe forumul oficial chiar ca nu are rost.
Puteau cu tot ce au scris acolo sa modifice poate alte chestii mult mai importante ale jocului.
Oricum sper sa fie un succes.
Din ce stiu eu apare pe 19 mai.
Intradevar victorash cu aspectu cu modificatu din notepad. Parerea mea e ca va fi mai simplu de modd-at asa si o sa fie mai repede balansat.

AZ_DRAGON is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2006, 10:25   #463 (permalink)
Camiloi

AZ_DRAGON's Avatar

Preview-uri Heroes 5

Pentru cei care vor sa isi faca o parere despre joc si daca merita sa il cumpere va recomand sa cititi aceste preview-uri facute de fani pe o versiune dupa open beta.
Primul si cel care zic io ca e cam cel mai bun cel al lui Jolly Joker.
http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=511
Il stiu inca din closed beta si sunt foarte bucuros ca si-a schimbat parerea despre joc de cand a inceput sa il joace si pana acu. Ce are el de zis despre joc : "I mean, it ROCKS. HoMM V is CLEARLY the best Heroes game ever." si eu il cred mai ales ca vazand cate s-au schimbat de la open beta si pana acu ma face sa fiu foarte nerabdator.
De asemenea mai sunt inca 2 review-uri si aceastea foarte bune si care arata ca ubi si nival chiar au tinut cont de fani si ca beta testerii au avut un rol foarte important in definitivarea jocului.
Enjoy the reading:
Cel al lui Pitsu: http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=510
Si al lui Oak Warrior: http://www.the-genies-lamp.com/
Oricum o sa putem si noi sa jucam jocul de maine(apare demo).

Old 12-04-2006, 12:22   #464 (permalink)
muff diver

mudpie's Avatar

Deci jocu' final cand iese pana la urma?

mudpie is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2006, 14:01   #465 (permalink)
Camiloi

AZ_DRAGON's Avatar

Aa... 19 mai? :| Probabil ... Am mai scris si mai sus

Old 12-04-2006, 19:53   #466 (permalink)
Camiloi

AZ_DRAGON's Avatar

Homm5 Fara Starforce!

Pentru toti care va gandeati sa nu cumparati jocu din cauza starforce-ului. A fost scos.
http://forums.ubi.com/groupee/forums...2/m/2661050234
Acum cateva minute a producatorul Fabrice a zis ca nu va fi folosit starforce in joc.

Old 12-04-2006, 19:56   #467 (permalink)
Registered User

Raziel01's Avatar

Si? Dc il folosea care era problema?

2.
NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc.

Raziel01 is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2006, 20:05   #468 (permalink)
Daytrader

GunDam's Avatar

Da un search... oricum toti prostii din Europa trebuiau sa-si instaleze mizeriile alea de drivere (cu drepturi depline in sistem, ring 0) facute de rusii aia gay, care pe langa faptul ca erau o insulta la adresa userului si a securitatii sistemului pe ansamblu, mai creau si probleme la unitatile optice. In schimb in state nu se lansau jocurile cu SF, ca deh pentru rusi orice european este un hacker pana la proba contrarie. Ce natie de ratati.

GunDam is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2006, 20:07   #469 (permalink)
Registered User

StarForce's Avatar

Uraaaaaaa

Si se pare ca nu e vorba doar de Heroes 5 ci si de "future games"
GRAW here i come

Cat despre de ce .... motivele pentru care urasc protectia aia sunt multe (in afara de faptul ca mi-au furat nick-ul ) ... n-ai decat sa cauti pe net.

Driverul instalat de SF are o serie de probleme de compatibilitate, iar cea care ma deranjeaza cel mai tare este ca are sanse foarte mari sa nu functioneze cu urmatoarele versiuni de Windows.
Spre exemplu mai nici unul din jocurile protejate cu SF < 3.6 nu functioneaza pe XP64, si nici patch-uri nu am vazut sa apara la vreunul sa rezolve asta. Si sunt sigur ca TOATE jocurile de acum protejate cu SF vor avea probleme in a rula pe Vista. Si as vrea totusi sa pot avea Vista pe calculator fara sa fie nevoie de dual-boot in XP.
Sau daca am dat bani pe un joc sa pot sa-l mai rulez si peste 5 ani daca mi se face chef fara sa fiu obligat sa reinstalez XP-ul (care poate nici n-o sa mai fie suportat atunci prin drivere & stuff pt ce hardware va fi ).

Eu spre exemplu am in original Splinter Cell 3. Si din lipsa de timp plus alte motive n-am apucat sa joc mare lucru din el. Si cum nu ruleaza pe XP64 din cauza protectiei tot asa n-o sa ruleze nici pe Vista. Si nu-mi convine la anul cand apare Vista sa nu-l pot juca daca voi avea timp si chef de el.

StarForce is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2006, 20:08   #470 (permalink)
Registered User

Sa vezi ce usor se va sparge acuma

Mandea is online now    Reply With Quote
Old 12-04-2006, 20:13   #471 (permalink)
Registered User

StarForce's Avatar

Depinde. Ultimele versiuni de Securom inca nu sunt sparte (si nu mai merg nici in DT), iar Safedisku pune de mult probleme (nu si cu DT-ul e adevarat dar inca nu e timpul pierdut).

Si oricum uitati-va la Oblivion. Nr 1 la vanzari si cu o protectie aproape inexistenta.

Oricum Heroes 5 daca nu e cu SF am de gand sa-l cumpar. Hm, sper sa-l aduca la ********...

LE: tare mi-e teama sa nu fie nimic altceva decat o strategie de marketing ... n-o sa foloseasca SF ci noul Frontline 4.0 (care nu se mai numeste Starforce dar e cam aceeasi chestie intr-o noua versiune si cu mai multe magarii incluse).
Sper ca sunt doar paranoic

StarForce is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2006, 20:17   #472 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Oricum eu mi-l iau original, daca imi place. Daca ramanea cu Starforce, aproape sigur ca nu il cumparam, chiar daca era un joc exceptional. Eu mi-am pus Windows XP de patru ori in patru ani (de trei ori intr-un an: upgrade, exploit de firewall, upgrade), adica am avut Windows XP pe comp ani de zile, fara sa tre' sa il reinstalez. Si merge flawless, bineinteles periat si ingrijit. Asa ca e de inteles ca nu aveam chef sa reinstalez Windows datorita unor tampenii din cauza Starforce.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2006, 20:20   #473 (permalink)
Registered User

Sincer chiar prefer sa nu il sparga si sa apara clona de imagine. Asa or sa imi mearga si patchurile linistit. In alta ordine de idei, si eu ma gandesc sa il cumpar. Sa vedem varianta finala. Daca insa ii pune ala cu coarne si nu pun generator de harti cred ca ii impusc . Generatorul de harti e vital pentru longevitate.

Mandea is online now    Reply With Quote
Old 12-04-2006, 20:52   #474 (permalink)
Camiloi

AZ_DRAGON's Avatar

Din ce stiu eu adica 99% sigur nu are rmg .
Ce are e un mod duel care pe net e destu de misto daca il imbunatatesc.
De asemenea are are un ghost mode pt mp. Adica un motiv foarte serios sa il cumparati. Probabil in add-on pentru ca nu cred ca in versiunea finala o sa il scoata o sa fie sim-turns adica the thing .

Old 12-04-2006, 21:02   #475 (permalink)
Registered User

Raziel01's Avatar

Clone rulzzz! Starforce e prost doar ca seaca sistemu.

2.
NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc.

Old 12-04-2006, 23:12   #476 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

Quote:
Originally Posted by StarForce
Si oricum uitati-va la Oblivion. Nr 1 la vanzari si cu o protectie aproape inexistenta.
pai cred ca e si asta un motiv pt care l'au scos

k'tav is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2006, 23:23   #477 (permalink)
Registered User

Raziel01's Avatar

Pai nu toti sunt ca romanii. Gata sa fure cat pot

2.

Old 12-04-2006, 23:41   #478 (permalink)
Registered User

stelistu's Avatar

Nu e vorba de furat, e vorba de nivelul de trai. Daca acum cativa ani rar vedeai pe unu care isi mai lua cate un joc original, acum din ce in ce mai multi isi cumpara originale, evident alea care merita.

stelistu is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2006, 23:44   #479 (permalink)
Fyl

Fyl's Avatar

o veste f. buna daca se materializeaza ... dupa cum am mai zis si aici, daca apare cu vreo protectie SF-like, sa le fie de bine

poate ca procesul respectiv unde a fost bagat Ubi si nu rusii da oarece roade

Fyl is offline    Reply With Quote
Old 13-04-2006, 02:26   #480 (permalink)
muff diver

mudpie's Avatar

Voiam ceva sigur... scris cu sange

mudpie is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Thread Tools

Posting Rules