![]() |
| | #483 (permalink) | ||
| 20.04.06 - H5 Gone GOLD
Anunt pe situl oficial H5: Quote:
__________________ | |||
|
| | #489 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha | Quote:
http://www.amazon.com/gp/product/B00...lance&n=468642 Price: $49.99 & this item ships for FREE with Super Saver Shipping. Details Availability: This item will be released on May 16, 2006. You may order it now and we will ship it to you when it arrives. Ships from and sold by Amazon.com. | ||
|
| | #495 (permalink) | ||
|
Ideea principala a skillwheel-ului este sa-ti indice calea catre skillul cel mai important al rasei (cel din centru). Vezi ca daca dai click pe el, iti lumineaza prerequisites-urile. Un demon lord poate invata Defense, insa nu-l ajuta sa ajunga la skillul absolut. Ba mai mult, daca invata clase de skilluri inutile, nu mai are loc pentru cele utile .
| |||
|
| | #496 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Aha. Super misto. O sa bag la bookmarks linkul. Edit: ma joc acum cu alea. Super util. Nu imi vine sa cred ce misto e. Presupun ca o sa il actualizezi dupa ce apare versiunea finala (zilele astea o sa apara). Last edited by Mandea; 08-05-2006 at 10:52.. | ||
|
| | #497 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
aurelian ... ma apuc acum de studiat....zi-mi te rog de unde ai luat informatiile??? nu poti sa atasezi aici flashul??? ca nu am net acasa....il dau jos @work si il consult in liniste acasa
__________________ Y: alexebog Ambitia este cea mai proasta scuza pentru a nu avea bunul simt de a fi lenes. Y. Tumblebugs | ||
|
| | #498 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|