Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-05-2006, 21:23   #501 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Quote:
Originally Posted by Aurelain
Asteptam modificarile ... if any =) ... adica sper sa fie modificari. Oricum, merci in avans Aurelain

FAQ is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2006, 00:46   #502 (permalink)
Registered User

Ice-D.'s Avatar

E adevarat c am auzit? ca cica a aparut jocu... eu stiu ca parca p 27 trebuie sa apara... am auzit d la un amic.. cica l-a luat d p un torrent.. ma rog.. ma duc maine sa investighez..

P.S. 10 la linku lu Aurelain! zuper marfa

Ice-D. is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2006, 09:56   #503 (permalink)
Registered User

dreammer's Avatar

A aparut, l-am luat aseara sa vad cum e. N-am apucat sa joc prea mult, insa pare super. Se si misca un pic mai bine decat demo-ul, insa cred ca imi va trebui 1GB de RAM pt el. Oricum, astept sa apara original, un astfel de joc merita cumparat din magazin...

dreammer is online now    Reply With Quote
Old 19-05-2006, 18:08   #504 (permalink)
Registered User

Question

Cum naiba dai sleep la erou???

Mephisto is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2006, 22:10   #505 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

voi despre ce credeti ca se vorbeste de 25 de pagini?

LE: abia acum am vazut ca am gresit threadul. Credeam ca e ala despre Heroes (...) Retail.

Deci raspunsul e: vedeti pe threadul de care am zis.

Last edited by Ocelot; 19-05-2006 at 22:51..

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2006, 22:21   #506 (permalink)
Registered User

kenyshor's Avatar

Heroes?

kenyshor is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2006, 01:21   #507 (permalink)
Registered User

Mi se par extrem de tari elfii.. Sunt la misiunea 4, inferno... Copacii aia au un defense enorm, arcasii-atac, si bladedancerii sunt mult prea tari pt. nivelul lor.
In schimb, inferno mi se par penibili... Degeaba ai tu gating. Intra ala in tine, te face muci . Dai cu 160 de pit fiends in 1200 blade si iei 200k . Aiurea.

PS: eu, atac 25; adv., defense 18. Aproximativ.

muttermeus is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2006, 09:58   #508 (permalink)
Al1
Registered User

Al1's Avatar

Partea proasta la pomi e ca initiativa lor e la pamant. Pana dau ei se termina batalia, iar blade dance-rii intr-adevar au damage foarte bun, dar si mor repede. Hunterii si Druizii fac toata schema. Oricum si mie mi s-au parut a fi cei mai buni. Necromanul e slabut rau, iar omul, ca intotdeauna, prea bun.

"Esecul nu este singura pedeapsa pentru lene; exista, de asemenea, si succesul celorlalti."
Jules Renard

Al1 is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2006, 10:00   #509 (permalink)
Registered User

Sa vezi wizzardul ce tare e, cu artificier pui artefacte pe creaturi si le imbunatatesti. Si sa te tii ce creaturi ai dupa aia.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2006, 22:38   #510 (permalink)
PET
South of Heaven

PET's Avatar

Quote:
Originally Posted by muttermeus
Mi se par extrem de tari elfii.. Sunt la misiunea 4, inferno... Copacii aia au un defense enorm, arcasii-atac, si bladedancerii sunt mult prea tari pt. nivelul lor.
In schimb, inferno mi se par penibili... Degeaba ai tu gating. Intra ala in tine, te face muci . Dai cu 160 de pit fiends in 1200 blade si iei 200k . Aiurea.

PS: eu, atac 25; adv., defense 18. Aproximativ.
Foarte adevarat.
[spoiler]
Eu ma chinui la misiunea 3 cu inferno parca. Aia cand trebuie sa ma intalesc cu "elfu" ala pe care l-a vazut in "imagine".
[/spoiler]

PET is online now    Reply With Quote
Old 24-05-2006, 16:25   #511 (permalink)
Registered User

Nu stie nimeni cum se da sleep la erou?

Old 24-05-2006, 16:39   #512 (permalink)
Registered User

Ba da. nu se da.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2006, 17:38   #513 (permalink)
Registered User

bleh. mersi

Old 25-05-2006, 11:29   #514 (permalink)
Registered User

LL_Tre_Cool's Avatar

mephisto - sleep nu poti sa ii dai dar poti sa scoti din optiunea jocului show hero reminder si nu te mai streseaza...

In alta ordine de ideei.... pe mine ma deranjeaza cateva chestii.... o problema de care m-am lovit a fost aceea ca dc ai camera departata la maxim nu prea nimeresti sa iei resursele sau artifactele de pe harta ceea ce e foarte stresant...
iar f enervant e faptul ca nu iti arata ce constructii iti trebuiesc ca sa upgradezi castelele si trebuie sa o iei la ghici... la heroes iii de exempul aveam strategii clare de constructie pt bani sau armata... aici, acum ca incepator, e foarte enervant sa nu stii exact in ce ordine ar trebui sa construiesti pt a juca la bani sau la armata....
alt lucru care e disperant e modul in care muti unitatile in castel dupa ce le cumperi... m-am chinuit cca 2 min sa mut eroul in castel... iar foarte enervant....
parerea mea e ca jocul e putin prea incarcat din punct de vedere vizual pe harta propriu zisa... adica e un copac langa o gramada de lemne si dc nu apropii camera nu ai nici o sansa sa o vezi..........
nu am inteles iar de ce daca scoti cinematisc in batalie trebuie sa vezi eroul ala stupid care da cu sabia intr-un cinematic care nici macar nu e incadrat bine in ecran????? enervant !!!

anyway poate sunt eu prea conservator si inca mi-a ramas prea bine intiparit in minte H3!

Jocul este dragutz dar se putea lucra mai mult la el

LL_Tre_Cool is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2006, 11:43   #515 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

chestia cu nimeritu resurselor si eu am avut'o pana am descoperit cum functioneaza defapt cursoru ala cu calu... in h3 trebuia sa pui calu cu centru pe resursa ca sa o iei, aici tre sa pui botu calului... tre sa il tratezi ca pe un cursor normal si sa folosesti varful "sagetii"

la city plan vezi ca ai o optiune care iti arata toate cladirile ce pot fi construite, ar fi fost chiar culmea sa nu poti vedea asta

la faza cu mutatu creaturilor nu prea am inteles care e problema? faptu ca e drag and drop in loc de select and click?

k'tav is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2006, 12:05   #516 (permalink)
Registered User

LL_Tre_Cool's Avatar

ms pt sfat...

la faza cu mutatul la mine cel putin dc nu ii pun exact in patratelul ala nu se muta.... si mai bine ii mut cu shift... oricum f enervant....

Cel mai bine o sa imi mai dau cu parerea peste vreo 2 zile pt ca pana acum am avut timp doar de vreo 2-3 h de gameplay si inca nu am obs tot...

LL_Tre_Cool is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2006, 14:58   #517 (permalink)
Nick anterior: moonspell

klaus's Avatar

Quote:
Originally Posted by k'tav
chestia cu nimeritu resurselor si eu am avut'o pana am descoperit cum functioneaza defapt cursoru ala cu calu... in h3 trebuia sa pui calu cu centru pe resursa ca sa o iei, aici tre sa pui botu calului... tre sa il tratezi ca pe un cursor normal si sa folosesti varful "sagetii" ...
thanks for hint ! si eu ma cam chinuiam sa nimeresc resursele de langa copaci

klaus is offline    Send Message via Google Talk to klaus Reply With Quote
Old 31-05-2006, 20:25   #518 (permalink)
Registered User

multiplayer nu se joaca?
am vazut ca toti vorbiti de campanie, dar sa jucati unii impotriva altora nu ati incercat?(sau va mai antrenati?)

Pifcos is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2006, 20:29   #519 (permalink)
Registered User

am si eu o problema.cand dau pe puzzle map,sa gasesc locatia unui artefact sa ma pot duce sa sap,problema este ca e totul albastru,fara nici un delaliu..copaci sau mai stiu eu ce...e ca o poza albastra(tot ecranul albastru),colorata pe margini cu un chenar iar in mijloc o ' coroana '...pur si simplu nu e nici un fel de harta,sau imagine asemanatoare..nu stiu unde sa sap dupa 'tear of asha'...e prima campanie,misiunea 5....voi cum ai trecut de ea? ce sa fac...poteti sa ma jutatati? multumesc mult

LORDLORD is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2006, 20:59   #520 (permalink)
Registered User

axterix's Avatar

Quote:
Originally Posted by LL_Tre_Cool

la faza cu mutatul la mine cel putin dc nu ii pun exact in patratelul ala nu se muta.... si mai bine ii mut cu shift... oricum f enervant....
vezi ca ajunge sa tragi doar coltul patratului in care se afla creatura
si eu am tot incercat sa trag creatura exact pe patratel dar nu merge
asta e
MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N

axterix is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Thread Tools

Posting Rules