![]() |
| | #521 (permalink) | ||
| multiplayer UBI
cine a jucat multiplayer ? vi s-a schimbat rating-ul ? eu am jucat aprox 10 games si nu s-a modificat nimik ... am jucat doar pe canalul 1 de la rating
__________________ Northwood 2.6 HT @ 3.25Ghz, Pentagram 1000 Cu+ , Asus P4GPL-X: sk. 478 @ 915PL+ICH6, 2 x 512mb Kingmax Hardcore DDR 500, Maxtor S-ata 250 Gb 16mb cache, Asus 1608P3S, Asus E616A, Sycron 19in1 card reader, Alps 1.44 FDD, Asus X1300Pro PCI-x16 w/ 256mb @ 600/800, High Definition Audio onboard, A4tech 5.1 AS-819C, Eizo 21" F930, Delux DLK-9876 & A4tech X-750 on Sharkoon Xurface Pad, Sharkoon UV-reactive case tuned-up | |||
|
| | #523 (permalink) | ||
| "Wear Yourself"(tm) Join Date: Nov 2002 Location: Buc Harest |
Exista random map in acest moment? Printr-un patch sau addon pentru ca stiu ca versiunea initiala nu avea. Vreau sa-mi cumpar jocul iar random map face toti banii. Fara el as zice ca am investit pentru o distractie de cateva saptamani in loc de ani
__________________ No matter the color or roses they all have thorns. | ||
|
| | #524 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
exista. dar nu e cine stie ce. pe mine cel putin nu ma incanta deloc. are anumite lipsuri care sper sa fie corectate in noul add-on din toamna. eu nu joc multiplayer insa, poate de aia nu imi place asa tare random map.
| ||
|
| | #527 (permalink) | ||
|
Atunci e ok sa uploadez Skillwheel 3.0.
| |||
|
| | #528 (permalink) | ||
|
Am si eu o nelamurire cu Heroes 5,nu stiu daca postez unde trebuie dar nu cred ca merita thread separat.Mi l-am instalat de curand si am incercat sa imi iau niste harti de pe net,iar in site-ul de pe care le-am tras ma indruma sa le dezarhivez in Heroes5/Maps.Problema este ca nu exista directorul asta iar daca il creez si le pun acolo nu imi apar in joc. Vre-un sfat? LE:Acum am vazut threadul cu H5 Q&A
__________________ My life went to hell and all i've got is this lousy T-Shirt. | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|