![]() |
| | #41 | ||
| Bleah, arata ca naiba. Ca Warcraft 3. Si nu vorbesc numai de texturile gen Playstation 2 (adica fara bump sau ceva....ati vazut spre ex. cum poate sa arate AoE 3?? acolo grafica) ci si de stilul copilaresc, plin de culori folosite in desene animate. Nu imi place...Nu se compara cu grafica (mai bine zis stilul vizual) din Heroes 3 care e tatal lor. Plus ca in momentul in care au zis ca il vor face mai accesibil...e clara treaba. ![]() | |||
|
| | #42 | ||
| Oribil... zici cai Alice in Tara Minunilor... | |||
|
| | #43 | ||
| g_diGGer Join Date: Jan 2000 Location: Buc. | asa am zis si cand am vazut heroes4 si pana la urma a iesit bine deocamdata nu se intelege mare lucru, fiti optimisti | ||
|
| | #44 | ||
| Quote:
Ce-o iesit bine la heroes4? | |||
|
| | #45 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | nu stiu..ce a vazut la h4 !??!! inca joc de rup h3 in retzea.. mi se pare ca nu o sa moara niciodata.. si nici nu cred (desi imi doresc) sa fie depasit vreodata... de h5.. 6 sau cat or mai urca.. cateodata stau si ma gandesc ca o sa ajung sa joc h3 pe 2 laptopuri prapadite peste zeci de ani cum joaca mosii aia din parc table... PS: a tinut cineva cont oare de wish listul ala propus de zeci si sute de fani????
__________________ Y: alexebog Ambitia este cea mai proasta scuza pentru a nu avea bunul simt de a fi lenes. Y. Tumblebugs | ||
|
| | #46 | ||
| din cate vad eu arata bine. texturile sunt detaliate, deci daca nu ar avea bump-uri ar merge super infect jocul. anyway, imi place decorul luxuriant si heroes e o lume de legenda (chiar e inspirat din legendele engleze, si nu numai), de aceea heroes nu va avea niciodata o grafica "serioasa", ci una colorata, ca de basm.cred ca vechiul view o sa fie acum minimap sau o sa poti schimba intre view-ul din poze cu cel bird's eye. posibil sa se fi schimbat stilul jocului (asta nu ar fi prea incantator), adica sa nu mai conteze privirea de sus, game-play-ul sa fie stil RPG. Repet, ca un fun Heroes ce ma gasesc, nu mi-ar conveni. Poate ar fi fost bine sa scoata acest joc sub alt nume, nu sa profite de numele heores . Sper sa nu ajunga ca un fel de master of orion 3, un sequel mult mai prost (parerea mea) la master of orion 2.eh, pana iese o rupem pe h3 si h4 (mai mult pe 3 ). mai stie cineva niste tbs-uri gen heroes care merita jucate? (in afara de AoW si Disciples care sunt mai cunoscute) | |||
|
| | #47 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Interview despre H5: http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=396 | ||
|
| | #48 | ||
| mey eu unul am ramas cu gura cascata in timp ce ma uitam la pozele alea din h5...daca o sa ne ofere shi posibilitatea de a vedea lupata din modul ground o sa fie super sa vezi cum incepe angel sa planga cu sange dar o sa traim shi o sa vedem..anyway y will gonno need up-grade on my pc----- again sa speram k nu este in zadar.. | |||
|
| | #50 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Saru' mana. ![]() Absolut superbe. MA uit ca prostul de vreo 5 minute la ele. Astea da poze. Bine ca imi upgradez pc-ul ca dupa cum arata asta va necesita ceva putere 3d. Poza 8 cand se vad comorile alea in departare imi creeaza o senzatie de nerabdare sa ma duc sa vad ce e acolo. ![]() SPer sa bage in el si alte modificari in afara de grafica. | ||
|
| | #51 | ||
| not hurrrry. sa vedem gameplayu. | |||
|
| | #52 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | O sa il vedem la E3. Adica o sa vedem filmulete cu el de acolo. Mai e putin pana in mai. | ||
|
| | #53 | ||
| well, se pare ca le'au scos pozele, that's weird, probabil legal stuff ![]() in cazu asta cer acordu adminilor sa le atasez aci sa le vada toti ![]() | |||
|
| | #54 | ||
| da pls ...au nu am reusit sa vad decat vreo 4 | |||
|
| | #55 | ||
| nu mai e nevoie: http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=387 | |||
|
| | #56 | ||
| eu cred ca o sa fie foarte tare jocu...si chiar m-au surprins placut pozele doar ca....arhanghelul este o EA....(nu ca as fi misogin dar asa ca chestie....) ![]() iar arcasu ala seamana cu lacatus ![]()
__________________ DE SUS VIATA SE VEDE ROSU ALBASTRA Last edited by snoopy; 21-04-2005 at 21:26. | |||
|
| | #57 | ||
| Ce se stie pana acum: Features
sursa: www.celestialheavens.com | |||
|
| | #58 | ||
| inca 9 screenshoturi: http://www.celestialheavens.com/feat...ry:Screenshots poze cu adventure map, combat map si pt prima data 2 poze cu un oras... ![]() | |||
|
| | #59 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Nu participa eroul in lupta? Sa si-l bage in fund de joc. Imi placea la nebunie un erou level 40 in h4. SI se muta jocul mai spre strategie? E clar deja nu mai am chef. Poate totusi va fi bun. Eu speram mai spre rpg insa. | ||
|
| | #60 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Stau si ma intreb la ce rezolutie sunt pozele alea. Probabil 1600. Oricum arata superb. Chiar imi place. Scuze ca nu am dat edit, imi era lene. | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|