![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
IN primul rind acest thread este pt cei care au jucat ambele jocuri si nu pt toti bagatorii de seama Joc AOW2 de 3 saptamini shi mi se pare un joc beton mai bun decit orice heroes(sa zicem la egalitate cu h3) . astept opinii pro si contra.
__________________ Tell'em Magic sent ya' | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Pai pt. inceput poti sa folosesti masinile de lupta mult mai bine ,ai balista,catapulta si tun(intr-un siege spargi cu tunurile). siege mod beton nu vrajeala aia din heroes cu un zid (luptele se au loc pe o plansa gen lords of the realms 2,in siege orasul este in centru si de jur imprejur sunt armatele tale,orasu are patru ziduri si patru porti ) logica luptei este mult mai buna(retaliate la trupe melee,arcasii nu au retaliate,trupele de aer pot fi atacate doar cu masini si trupe ranged{odata am spart o armata intreaga cu un singur airgaleon},spre exemplu nu prea este logic in heroes dragonii zboara pe sus si mai apoi cumintei se aseaza jos sa dai tu cu trupe melee in ei,cind te musca ei este logic ca dai si tu cu sabia in ei deci retaliate-ul impotriva dragonilor se justifica. etc. la capitolu asta. orasele pot fi schimbate (esti cu oamenii,capturezi un oras archon{titani...} si dai optiunea migrate catre oameni,in 4 zile devine oras human),de mentionat ca trebuie sa-ti tii trupe in oras altfel se revolta si-l pierzi. trupele au trei nivele experienta (inclusiv masini) terenul conteaza- in paduri trupele ranged au obstacole,la chance to hit conteaza si inaltimea,trupele melee se misca mai greu la deal,mai usor la vale...... in oras iti construiesti un shrine - de war toate trupele recrutate au nivelul veteran -de nature orasul respectiv are un growth mai mare -de magic produce mai multa mana -de order produce mai mult gold;in plus fiecare zeu iti da diverse questuri si daca le faci obtii artefacte,vraji,mana,gold. minusuri : nu poti sa construiesti si sa recrutazi trupe in acelasi timp daca se poate numi minus - numai ai zeci de mii de trupe(o armata are maxim 8 trupe,intr-o batalie cind esti atacat toate armatele din jurul armatei atacate participa la lupta ,daca ataci muti mai intii armatele in jurul armatei tinta si apoi cu una ataci ) din nou daca se poate numi minus vrajile numai au o importanta prea mare,sunt citeva vraji de combat dar destul de slabe,vraji importante sun summonurile. hew am obosit ;ce sa mai zic jucati jocul asta ,acordatii putina rabdare si o sa va prinda,jucati-l sapoi dati cu parerea in thread
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucharest,Romania |
Am instalat demoul acu cateva luni, m-am kiscat un minut prin joc si l-am sters. Dupa ce ai povestit aici cred ca o sa ma apuc sa-l studiez serios.
__________________ Are you willing to flirt with Death ? | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2002 |
Mda am jucat si age of wonders si aow2 si la un moment dat mi se parea super....insa mi-am formatat calculatorul shi acu nu mai am de unde sa il scot.De demo nici nu incape vorba.Oricum,La capitolul grafica este mai bun aow2,la gameplay tot aow2,la magii tot aow2. Insa ma multumesc shi cu heroes 3......
__________________ There's a place so dark you can't see the end......... Then the night comes and it's dark again...... The darkness holdin me tightly..... Until the sun rises on.. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 | Reclama este sufletul comertului
Se pare ca nimeni nu joaca acest joc bestial care intrece cu mult toate jocurile turn based aparute de curind. mai dau totusi niste detalii despre joc ca poate poate va stimulez sa-i dati o sansa. castele -trupe mai importante -humans :knight,witch,AIRGALEON -tigrans:mystic,cat master,SFINX -goblins:big beatle,BOMBER -orcs:heavy cavalry,warlord,GLUTON -frostlings:mamut rider,frost witch,DIRE WOLF -elves:scout,iron maiden,FAIRY DRAGON -dark elves:spider queen,SPECTRE -undead:death knight,bone horror,DREAD REAPER -dwarfs:mole,rune keeper,STEAM TANK(masina) -halflings:sherif,LEPRECHAUN -archons:charioteer,TITAN -daconians:elder,RED DRAGON deasemenea trupe de summon,PHOENIX,GREAT WYRM,ANGEL,BLACK ANGEL,BONE DRAGON,RIFTLORD,elementals fiecare castel are monks,priests,high priests,baliste,catapulte,tunuri.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|