![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2003 Location: Cluj & Suceava |
ma aflu la o sala de jocuri unde au heroes4 dar nu se poate juca in multiplayer (este prima versiune a jocului) Am downloadat patchuri 1.00 to 1.2, 1.00 to 1.03 (fisiere executabile ---patch oficial), dar nu pot instala nici un program, am restrictii As putea sa rezolv problema doar daca as downloada fisierele exacte ale jocului (heroes4.exe) si sa dau overwrite in direxctorul jocului Ma poate ajuta cineva ??? puteti sa scrieti un link cu acele fisiere arhivate , sau sa le uploadati voi in yahoo.briefcase...... Vreau sa joc in multiplayer!!!!!!!!!!! | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
UDP - User Datagram Protocol IP - Internet Protocol ICMP - Internet Control Message Protocol ARP - Address Resolution Protocol RARP - Reverse Address Resolution Protocol DHCP - Dynamic Host Configuration Protocol SMTP - Simple Mail Transfer Protocol FTP - File Transfer Protocol HTTP - HyperText Transfer Protocol POP - Post Office Protocol IMAP - Internet Message Access Protocol SNMP - Simple Network Management Protocol TFTP - Trivial File Transfer Protocol RTSP - Real Time Streaming Protocol STP - Spanning Tree Protocol BGP - Border Gateway Protocol NTP - Network Time Protocol LDAP - Lightweight Directory Access Protocol Si ar mai fi cateva. Sper sa te ajute
__________________ There is no place like 127.0.0.1 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| heroes online www.toheroes.com www.wizardsandwarriors.net Astea sunt mai frecventate ca turnee online...se face un simplu cont si sunt niste reguli de respectat....jocurile se desfasoara pe www.zone.msn.com/heroes....aici se face un alt cont care nu are legatura cu siturile turneelor....singura necesitate este ultima versiune a jocului...1.4 pentru RoE , 3.2 pt. SoD sau 4.0 pt. complete....si bineinteles , onoare...adica nu incercati sa jucati cu coduri , trainere b la bla... www.toheroes.com are sectiune si pentru heroes 4 , care insa se joaca pe www.gamespy.com.... ambele site-uri au si forum unde puteti gasi eventuale hintu-ri , helpuri si alte alea.... Bafta
__________________ Wanted dead or alive for being a bad.......... | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 |
si eu am aceeasi problema: le-am dat jos si nu se instaleaza dar nu de la restrictii ci pt ca nu am patchu 1.00 instalt. Ca cica peste asta vin alea pe care le am dat jos de pe net adica astea de care vb tu. Asa ca de unde luam patch 1.00 simplu???? | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | Heroes 4 Multiplayer
Cum joc si eu cu un prieten Heroes4 multiplayer ?Am incercat "Direct TCP/IP" si nu merge.Am incercat cu GameSpy Arcade si nu a mers .Va rog spuneti-mi si mie cum rezolv aceasta problema!
Last edited by gimse; 21-12-2004 at 21:07.. | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
Recomand si www.strategyplanet.com/homm/equilibris ...
__________________ There is no spoon...only forks! | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 |
Tin sa precizez din start ca nu am varianta originala a jocului. PLS. daca se poate putin ajutor, am cativa tovarasi imprastiati prin Bucuresti si pasionati de H4, dar nu indeajuns de mult incat sa-i ingrasam pe cei de la UBISOFT care sincer, pe mine cel putin, m-a cam dezamagit cu noul H3 3D pe numele lui H5. Mentionez ca avem toate Add-on-urile instalate. Sincer nu as vrea sa jucam prin Gamespy Arcade. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|