![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
pt fiecare hexagon parcurs de cavaleri pana la tinta, primeste 5% damage in plus daca sunt 10 hexagoane pana la un monstru cavalerii vor face cu 50% mai mult damage decat daca i'ar lovi de langa ei, adica damage'ul de baza. cu alte cuvinte e de preferat sa parcurga cat mai mult pana la o tinta ca sa fie cat mai eficienti | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Nu stiu exact ce versiune ai , daca e doar SoD simplu , nu mai stiu daca merge...parca trebuie sa ai si Armagheddon Blade sau sa fie Heroes complete ca sa poti....pe urma dai new game si unde ai show available scenarios trebuie sa fie sub un buton cu random map care sa-ti afiseze optiunile hartii (nr oponenti , dificultate etc) Mai poti si cu editorul , unde ar trebui sa fie o optiune create random terrain ....dar deja nu mai e random asa pt ca vezi harta
__________________ Wanted dead or alive for being a bad.......... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Intrebare Heroes 3 SoD
Am inceput campania la Shadow of Death, este aceea care se petrece iarna trebuie sa-ti recuceresti castelul, am uitat cum se numeste. Am setat dificultatea pe normal, si am inceput campania. Am doi eroi, ambii niste amarati... unul in colt stanga jos, si ca sa trec trebuie sa bat o armata de mosi dinaceea cu toiag cu laser (scuze am uitat cum se numesc) armata mea este extrem de mica... nu am nici o sansa si nici vraji nu pot sa fac. In celalt colt mai am o sansa, sunt langa un castel in care deasemnea este un erou inamic care o are mare adica nu am nici o sansa, eu o am mica armata... poate ca ati jucat si voi campania asta, care e faza care-mi scapa? Daca nu-i cuceresc castelul intr-o saptamana am pierdut, sa inrolez diverse unitati in armata mea nu merge ca nu sunt decat niste papagali de garoyles care sunt aproape inexistenti ca putere... | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Este vorba despre campania SOD "Birth of a barbarian". Faza este ca nu trebuie sa ataci castelul, ci sa urmezi drumul si sa cuceresti un alt castel in apropiere de eroul al doilea (cel de langa cort) (probabil prin ziua 5-6). Inca ceva, Yog trebuie sa bata magii aceia care blocheaza eroul din stanga jos. Dupa aceea incerci sa cuceresti castelul langa care ai inceput. PS: Vezi ca scholarii aia de pe langa drum te invata pathfinding si logistics .
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Uite un ghid foarte bun, cu harti & stuff. http://guidesarchive.ign.com/guides/...campaign4.html
__________________ and anarchy smiles in the Royal Mile | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Eu o iau in jos pe drum. Eroul inamic in a doua zi o ia si el in jos, dar nu pe drum ci prin zapada. Eh...in secunda aia o iei ia goana inspre castelul lui, pe care il atingi in ziua a 5-a si intri nestingherit in castel. Ai inca vreo 7 zile la dispozitie sa iti faci castel si ceva armata pana se intoarce ala, care are 3 titani. Il bati relativ usor.
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Crede-ma, stiu, trebe nervi de otel.Tin minte ca pentru a trece de primele 7 zile in prima campanie cu Sandro, mi-a trebuit o saptamana sa-mi dau seama ce trebe sa fac . Nu stiu, mie mi-a placut intotdeauna sa joc pe 200%, nu suport altfel. Si vreau sa-ti spun ca daca termini campania astfel, pai atunci poti sa spui ca stii heroes. Si crede-ma ca sunt un jucator al naibii de tare, fara falsa modestie.PS: Si tin minte ca eram asa de tamaie ca n-am luat niciodata diplomacy in campanie. Ma credeam banzai, bateam tot ![]() Parerea mea e ca nu se va mai face ever un joc ca SOD, il joc de vreo 6 ani cu aceeasi placere. Alte variante n-am avut rabdare, WOG mi s-a parut infect iar de IV ce sa mai zic.. Nici de la V nu ma astept la cine stie ce. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|