![]() |
| | #1 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 Location: timisoara | Heroes 3 Multiplayer este posibil sa joc heroes 3 de 2 ori pe acelasi comp, in acelasi timp? (un single si un multi) Si daca da cum? | ||
|
| | #2 | ||
| Moderator Join Date: Jul 2003 Location: Bucuresti | Este imposibil sa joci "in acelasi timp" doua jocuri pe un singur computer. Ai nevoie de doi mousi. ![]() | ||
|
| | #3 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: Genetic Heaven | Se poate juca , dar nu prea va sensul ? sa joci multiplayer cu tine? 2 moushi da .. 1 pe usb unu pe ps2 sau exista Microsoft cu special card care este pe ISA si iti confera un gen de port de IR dar cu support de mouse ![]()
__________________ -=In Linux We Trust =- -=In C++ we live =- -=In J++ we dream =- Everyone HAS a PRICE !!! | ||
|
| | #4 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 Location: timisoara | Se poate juca daca iti faci 2 useri...si avantajul este enorm (urias) sa sti harta dinnainte, esti practic imbatabil
__________________ may the BaaN be with you .... | ||
|
| | #5 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: Genetic Heaven | sa inteleg ca te referi la gamezone ? sincer cauta profilul Kr3a2ra nu stiu daca mai exista am jucat acum 1 an jumate heroes si acum mai joc pe localhost sa iti dau un mic info -> status : Archanghel Victory : 556 Lost: 14 Si nu am folosit pic de cheat .. i hate cheaters on Heroes sorry n no offence
__________________ -=In Linux We Trust =- -=In C++ we live =- -=In J++ we dream =- Everyone HAS a PRICE !!! | ||
|
| | #6 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 Location: timisoara | cheeting in heroes 3 ii sa incepi cu Adela da asta-i un cheat permis la fel ca si diplomatia (eu consider asta un bug mare), eliminat in heroes IV dar au aparut multe altele.....eu nu-mi permit sa joc pe net..ci joc la mine in bloc in retea si am niste prieteni care joaca numa heroes de ani buni (NIMIC altceva) si chiar mi-am dorit sa-i capacesc ![]()
|
| | #7 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: Genetic Heaven | eu joc random heh ce pica , prefer si ADOR cu handicap sa joc si ratting 200% cu harta hard sau mai sus dar gasest rar harti genu asta .. adica nah asa am vazu eu .. am 5 ani de heroes 3 , am inceput de la heroes2 , heroes 1 mi se par unitatile prea mari Cat despre retea intre blocuri te-ash invatza un lucru PRACTICE mate altfel cu cheat esti lame ![]()
|
| | #8 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 Location: timisoara | RESPECT, da ce parere ai tu de heroes IV? (parea unui avizat), nu cum am vazut pe net unde toti isi dau cu parerea da dupa un an de zile dupa ce apare jocu, dupa ce mai citesc ei si alte pareri sa vada cum bate vantul.....si eu joc random si pe rege 200% da fara handicap si 2 l-am jucat cu mare placere, cred ca erau si 2 addon-uri
|
| | #9 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: Genetic Heaven | Heroes4 - bad engine - performante bunicele cerute ( cu toate ca am un dual pii - 2x1.13 ghz ) calculator care m-a va duce inca 4-5 ani 2056 ram (2gb ram ) si gforce fx 5200 - 128 video tot sux ca engine aa si inca ceva.. cu eroul faceam tota treaba nu aveam nevoie de trupe asta sux too ![]()
|
| | #10 | ||
| Joaca cineva Heroes3 on-line? caut jucatori..for fun! ma gasiti pe ym la grim_gringo ![]() | |||
|
| | #11 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2002 Location: Bucuresti | h3 - pe tcp/ip sal....am si eu o mica problema... vreau sa joc cu cineva pe tcp si nu reusesc..... eu am ip real el nu... normal ar fi daca fac eu jocu el sa se poata conecta...nu? mi-a zis cineva ca trebuie amandoua ip-urile reale...dar ar fi ilogic. stie cineva daca se poate sau nu ? sau ce setari trebuie facute? mersi.... | ||
|
| | #12 | ||
| vezi sa nu fie unul din voi in spatele unui firewall si sa aiba porturile inchise...asa am vrut eu sa ma joc pe zone.msn.com si mi-am dat seama ca nu am porturile deschise....in consecinta nu va puteti conecta. de asemenea cred ca trebuie sa aveti aceeasi versiune a jocului.
__________________ A Life? Cool! Where can I download one of those from? | |||
|
| | #13 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | cu mine vroiai sa joci?? ca io cred ca ma aflam in situatia asta.. din pacate nu am adresa reala de ip si vroiam sa joc cu mai multa lume.. postasem aici mai devreme.. cred ca pana la urma tot in lan voi mai juca h3 multiplayer... in cu rand o sa definitvez al doilea calculator sa mearga tot timpu.. deocamdata il tin fara memorie...sa am si io 512...
__________________ Y: alexebog Ambitia este cea mai proasta scuza pentru a nu avea bunul simt de a fi lenes. Y. Tumblebugs | ||
|
| | #14 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | io joc :P da nu merge ca ma mai incercat!!
__________________ Y: alexebog Ambitia este cea mai proasta scuza pentru a nu avea bunul simt de a fi lenes. Y. Tumblebugs | ||
|
| | #15 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 | h3 deci fratilor asta e id meu de messenger pe yahoo braila_br chiar va rog sa ma contactati, dar vreau jucatori care sunt buni. si vreau sa joc cu eregulile de baza care se respecta in zona la turneele toh si ww. care vreti sa jucam am contactati pe mess......... | ||
|
| | #16 | ||
| Lasati mai ID-urile si chestiile astea. Scrieti aici adresa serverului ca sa poata sa intre si altii sa nu ne incurcam in mesaje si chestii. Ziua: Ora: IP: Harta:
__________________ Bogy the Great Druid | |||
|
| | #17 | ||
| deci.. z: oricare o: seara dupa 9 ip: hmm harta: islands and caves favorita dar si oricare alta cum ziceam pe ymessenger sunt grim_gringo..call to play | |||
|
| | #18 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | pai nu jucati mah random map??
|
| | #19 | ||
| Hehe, eu numai random maps jucam in LAN. Oricum la random maps e foarte multa soarta, si mai putzin strategie. Aveam impuse insa niste reguli ca sa fie jocul mai interesant : fara diplomatzie, fara dimension, fara fly, fara eroi cu specialitatea logistica, fara externaluri cu monstrii de de nivel mai mare de 4, iar daca vreunul avea mai mult de 2 utopii pe langa castel, atunci se refacea jocul ![]() In felul asta dura jocul putzin mai mult si nu mai tzinea chiar atata de soarta. Aveam un prieten care era atat de maniac, incat stia exact ce skilluri sa aleaga ca sa ia diplomatie si daia am impus astfel de reguli ![]() | |||
|
| | #20 | ||
| da daca imi da cineva o sursa de reg key fara virus in ea pt versiunea 4.0. multumesc anticipat. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|