![]() |
| | #21 | ||
| www.zone.msn.com/heroes Va faceti un passport si gasiti acolo jucatori , chiar si romani....ca turnee online recomand www.toheroes.com si www.wwheroes.com... daca intrati pe acolo ma gasiti cu nickul Immortal1977... nttsagat, gasesti pe Toheroes toate patchurile si crackurile posibile, precum si setupreg-ul....
__________________ Wanted dead or alive for being a bad.......... | |||
|
| | #22 | ||
| eu am nick n77mee2 si sunt inregistrat la toh | |||
|
| | #23 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 | H3 online fara CD?? sal...se poate juca cumva pe www.zone.com/heroes fara CD am jocul doar instalat. tnks. | ||
|
| | #24 | ||
| da din cate stiu eu | |||
|
| | #25 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 | cum? cum se poate?mi.am strosit nervii... ![]() | ||
|
| | #26 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 | Cateva intrebari pentru cunoscatori Cum pot bate pe XL un necromancer care are ca erou fata aia de cu skill de necromancy . Cu orice as juca vine peste mine cu 3-4 mii de skeleti si nam ce sa-i fac .... + ca are bulanu sa mai gaseeasca si dimension door cu expert air si se misca ca prazlea cel voinic . Niste tactici (chiar daca sunt meschine si neutilizate in campionate ) vreau sa-l bnat pe asta la 1 vs 1. | ||
|
| | #27 | ||
| Salut, depinde cu ce castel joci,cu ce erou,presupun ca e harta random.In general necromanceru e destul de slab cu toti skeletii lui;bine,in cazul in care uneste artefactele de necromantie si face cloack of the undead king,atunci chiar nu mai ai ce face(oricum nu e cazul cand joci cu calculatorul);zi-mi mai multe informatii cu ce castel sti sa joci si poate o sa-ti dau mai multe sfaturi. | |||
|
| | #28 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 | Nu conteaza cu ce castel imi aleg sa joc ... stiu sa joc h3 destulde binisor . Vreau insa o tactica princ are pot sa bat necrou-u . Si crede-ma ca nu prea e usor sa bati un lvl 20 necromancer cu 8000 de skeleti si cu dimension door. iti intra din castel in castel si nu pre aai cum sal prinzi afara In general joc cu rampartu cu kyree pe harti XL , sau cu dungeonu ptr logistica . Am aflat de curand ca cik Confluxu rupe TOT si ar fii singuru care ar sta in fata necroului da si ala greu . Cik in campionatele internationale confluxu si necrou-u sunt INTERZISE. Anyway im still waiting tactics ... ps : sa nu-mi ziceti sa ma pun necro ... ca nu vreau | ||
|
| | #29 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 | a da inca o chestie ca nu am specificat destul de clar cel cu care joc e om ( deci e 1 vs 1) si harta e random map . Monstrii de obicei ii punem strong (are ala de unde sasi ia la skeleti .. omoara tot ...) . Cat despre ultimate artefacts nici nu prea intra in discutie pe un random map ma ... in mod special si cloack of undead | ||
|
| | #30 | ||
| Pai atunci joaca cu Castle,ca faci multi Arhangheli din conservatoare,si la inceputul bataliei dai clone pe ei si ii bagi clonele in scheleti;ca sa nu mai vb cum vor da marksmeni sau zealotii.O alta varianta e cu dangeon cu Jeddite si umbli numai cu 2-3 dragoni negri si ii dai armaghedon sau cand il prinzi pe langa un castel ataci,dai armaghedon,te retragi,recrutezi eroul tot din castelul ala,si tot asa,pana ramane doar cu scheletii si apoi ataci cu toata armata;bine,depinde daca e imun sau nu la magie,daca are catuse...si asa mai departe.Eu unul, nu am luat bataie pana acum de la vreun necro(doar odata dar nu se pune,ca a facut cloack of the undead king si avea 8000 de lichi,si nu avea voie sa foloseasca din cate stabilisem noi). sper ca ti-am fost de ajutor. | |||
|
| | #31 | ||
| cam greu sa bati un necro de lvl 20 cu 8k de scheleti, ca sa nu zic aproape imposibil . daca nu joci cu necro baga diplomacy ca nu ai cum sa nu castigi... ![]() | |||
|
| | #32 | ||
| HELP : Cum as putea juca Heroes3 Platinum pack pe net ? As vrea sa imi explice cineva daca este posibil si eventual cum se face ... multumesc | |||
|
| | #33 | ||
| pai la fel cu heroes3 normal, numai ca si cei cu care joci tre sa aibe platinum | |||
|
| | #34 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | Random Map-ul din H3 "AVANTAJEAZA" ??? parerea mea este ca nu... desigur pe 1 singura harta se pot observa avantaje catre un jucator.. dar eu ma refer pe general... eu joc cu un prieten destul de mult si ca sa avem o anumita masura la "care e mai bun" jucam 10 jocuri.. cine reuseste sa obtina un 7-3 invinge.. restul rezultatelor posibile, 6-4 chiar sunt "neconcludente" ... la 7-3 e destul de clar... in fine.. parerea mea este ca pe general.. adica 10 jocuri... sau mai mult.. nu se mai poate spune ca jocul avantajeaza...in sensul ca daca joci altenativ primul pe general sansele tale sunt egale cu ale adversarului.. si chiar daca o harta la prima vedere "avantajeaza" un jucator.. pe termen lung... cam 3 luni cat ne ia sa ne intalnim pe o harta XL ..(jucam numai XL)...se poate intampla sa se schimbe radical situatia... as vrea sa aflu si parerea celorlalti impatimiti referitor la acest lucru... se poate spune ca jocul nu este "corect"... ????
__________________ Y: alexebog Ambitia este cea mai proasta scuza pentru a nu avea bunul simt de a fi lenes. Y. Tumblebugs | ||
|
| | #35 | ||
| Quote:
![]() | |||
|
| | #36 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | Quote:
| ||
|
| | #37 | ||
| Registered User Join Date: May 2003 Location: Bucuresti | Server Heroes of Might and Magic 3 Spuneti-mi va rog pe ce server pot juca multiplayer HMM3.
__________________ Pupa in vant | ||
|
| | #38 | ||
| Este adevarat ca nu pot juca daca nu am IP real? eu am de genul 192.16x.0.xxx
__________________ AMUNT VALENCIA CF ! | |||
|
| | #39 | ||
| Registered User Join Date: May 2003 Location: Bucuresti | Hmm3 Cum pot juca Heroes 3 pe net cu cineva din alta retea??? Am incercat sa facem unu serverul si altul sa intre si nu merge.
__________________ Pupa in vant | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|