![]() |
| | #42 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
Fratilor simt ca innebunesc. Cum se poate juca heroes 3 pe IP???? - Am ip real (cu toate porturile..etc), clasa 82.77.xxx.xxx. - Am incercat toate variantele de heroes (complete, sod, wog)..nimeni nu se poate conecta (that ip adress was not found) - Ce am mai observat din studiile mele pe net: h3 foloseste directplay care e o componenta a directx (au fost niste prb dar se pare ca odata cu directx9.0c s-au rezolvat...cica) direct play foloseste in primul rind portul 47624 tcp si udp (la mine e deschis, pot face orice pe portul ala...server ftp cs..etc...deci e deschis) am vazut pe undeva ca cica ar exista o varianta de linux pt h3..a testat-o careva?merge online?(pun si linux pina la urma numa sa vad ca merge) - DACA CINEvA DINTRE VOI a jukat vreodata online pe ip sa dea un add la id mess "lucianapetrei" sa testez si eu daca ma pot conecta la cineva pls.. - Chestia cu zone.com (de fapt gamespy) nu ma intereseaza. configuratie pc (poate nu am ceva..sau am prea mult )...p4 prescott 3.0 HT, 512 ddr, gf5700 le, winxp sp2 cu updateuri la zi...etc.Daca ati inteles (nu mi-am baut nici cafeaua inca dati reply aici sau pe mess pls..
| ||
|
| | #44 (permalink) | ||
despre ce server vorbesti???nu eu fac server si altii se conecteaza la mine?Deci conexiune efectiv pe ip...fara sa mai treaca prin ceva..eu asa cred ca e, nu? - nu postati sa ma uit la firewall...etc credeti-ma am incercat toate variantele... | ||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
eu am jucat pe ip si a mers, a mers si in 4 insi probabil tine si 8 dar nu ne-am adunat singura conditie care trebuie respectata e ca toti sa aiva aceeasi versiune de h3
__________________ CPU Z80-A 3.5 Mhz RAM 64 KB ROM 16 KB GRAPHIC 256 x 192 pixels 16 colours SOUND Beeper (10 octaves) POWER SUPPLY External AC adaptor | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
"h3 se poate juca in retea (direct ip sau cum se numeste) doar cu ip real." -h3 se poate juca in retea (adica cablu direct intre pc-uri ) cu orice ip-uri-h3 se poate juka online cu ip-uri reale(?). - softul care mi l-ai dat..e simpatic incearca sa relizeze o legatura peer-to peer intre 2 pc-uri de pe net oferind utilizatorilor o alta clasa de ip-uri...."aproape " reale .Aseara l-am incercat dar apar ca neconectabil si eu su altii (mentionez ca l-am incercat fara ip-uri reale). Cred ca am descoperit care e problema la mine..valabil si pt altii:- R*S se duce usor, usor la vale (cel putin pt Iasi).Numarul mare de abonati C*bleL*nk depaseste cu mult posibilitatile lor de a oferi net. Asa ca ce s-au gindit baietii:...hai sa facem niste rutari "destepte" pe firmele care iau net de la noi si dau mai departe...asa ca netul meu pe ip real se duce mai mult pe banda metropolitana (fiind cu mult mai mare) si am o groaza de porturi inchise de la ei..nu de la adminii mei de retea. Sa va dau un exemplu mai concret: - am acut un server de counter-strike tot pe un ip (real) din clasa care o are firma mea. Se pot conecta pe el numai cei din aceeasi clasa si toti utilizatorii care folosesc ca*le li*k (nu conteaza orasul..am testat). In rest nu se poate conecta nimeni de la alt provider (Ast*al, Eurow*b, etc). DC??- nu cumva sa manince din banda de upload a celui mai "tare" furnizor de net (cel putin pe Iasi asa se zice) R*S.:fuckoff: Azi ma mut la alt provider si va anunt care e treaba cu heroes 3 si ip-urile reale | ||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 | Quote:
http://www.computergames.ro/forum/sh...7#post35305237 | ||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2003 Location: Bucuresti | Cum sa joci HMM3 cu un prieten online
Softuletul Hamachi face totul: se instaleaza pe ambele computere, unul dintre ele face o retea la care se conecteaza si celalat pe baza unui IP (care ti-l da hamachi) si optional parola. Dupa care intri in heroes si ve-i vedea ca o sa ai un alt IP, fata de cel din retea (ceva gen 5.xxx.xx.xxx), scris acolo la conectare TCP/IP. Unul face jocul (host) si celalat o sa vada imediat jocul facut si se conecteaza (join). Eu deja joc in draci cu un prieten. Pentru detalii nu ezitati sa ma sunati 0723/201.664. Succes
__________________ Pupa in vant | ||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 | Intrebare Heroes3
Cum se joaca pe net sau in retea? Se uita jucatorii la toata harta care cum este pozitionat si ce e pe harta sau se joaca normal cu fog of war fara sa se uite pe harta?
__________________ "You can accomplish a lot of good in the world if you don't care who gets the credit for it." - Myles Horton | ||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
ai fog pe toata harta exact ca la o harta normala...e ca si cum ai avea adversari de calc...doar ca stai ceva mai mult la sfarsitul zilei...adik timpul in care ceilalti se misca pe harta...in rest nimic nu e diferit decat jucatorii si timpul de asteptare la end day. a si fogul nu este continuous...pe masura ce descoperi ramane descoperit.
__________________ amd64 x2 4400+, AC 64 PRO, mb DFI LP ULTRA-D nf(s)4, 1x XFX 7900GT, 2x1Gb DDR500 Team Group Extreme, 2xWD2500KS(non raid) + Maxtor 250GB ATA133, asus dvd-rom, asus dvd-rw 1608P3S, philips 109B5 19", Thermaltake Purepower 460W blue. Technics SA-AX730 5.1, 4xUnitra 100W, Audio Technica ATH-D40fs. | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 |
nu nu nu...stiu asta...tocmai m jucat un heroes cu unii pe net si s-a trezit unu(serveru) sa zica ca toata lumea se uita pe harta si ca asa se joaca pe net si ca nu stiu eu sa joc. noi nu aveam harta pt ca era o harta random. si dupa ce m-am chinuit juma de ora sa ii explic ca nu asa se joaca si ca nu e frumos sa te uit pe harta care unde e, am zis sa intreb si aici poate sunt eu mai prost.
__________________ "You can accomplish a lot of good in the world if you don't care who gets the credit for it." - Myles Horton | ||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Am incercat sa joc heroes3 cu inca 3 prieteni.A facut unul jocul si ne-am conectat toti.In chat window acolo unde alegi harta eu nu vedeam ce scrie unul dintre jucatori si nici ce modificari facea cand isi alegea castelul/eroul.Reuseam sa intram toti in joc dar se bloca inevitabil la unul dintre noi.In 2 nu am problema asta.Sa fie de la conexiunile noastre la internet.Suntem la 4 provideri diferiti, cel care a facut jocul avea cea mai buna conexiune si totusi nu a mers jucat in 4.Problemele astea nu le am in 2 jucatori.Any clue ?
__________________ reputation is the cornerstone of power | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
io m-am jucat cu fratimiu in retea .. prin tcp\ip. si merge... ( nustu daca are vreo legatura)..dar enervant e ca nu pot sa vad ce face el... ...tre sa astept...mai frumos e hotseat
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
pai normal sa nu vezi ce face si el doar dupa ce ai explorar harta
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
pai io joc cu el aliat.. si tot nu vad.. si la aliat ar trebui sa vezi ...dar nimic
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|