![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
De vr' un tot caut MKDA si pana acum am gasit gba-uri, zip-uri , iso-uri sau alte trasnai, toate pentru X-BOX,PS2,... Am reusit chiar sa-mi gasesc un emulator de consola care merge, dar trebuie sa marturisesc ca am fost extrem de dezamagit de calitatea emularii - astia de la Nintendo, ori sint tampiti, ori Americanii sau utilizatorii de console (persoanele excluse sunt de fata),sau pur si simplu vor sa-i exploateze cat mai mult pe oameni oferindu-le o experienta de joc limitata (umilitor de limitata - incercand varianta de Nintendo,m-am simtit ca in anul 1995 cand jucam un fel de Street Fighter vietnamez (cred) pe o consola la fel de obscura si parca atunci era mai bine. Acestea fiind spuse, lansez o intrebare catre toti gamer-ii de oriunde (care vorbesc romana si inteleg ce am zis - intentionez sa postez acest anunt si in engleza),care sunt la fel de nelinistiti si intreprinzatori in ale cautarii de jocuri, ca si mine - EXISTA MORTAL KOMBAT DEADLY ALLIANCE PENTRU PC, A APARUT IN VREO TARA (PREFERABIL ROMANIA), O SA APARA VREODATA, A APARUT DEJA SI L-AM PIERDUT ? | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Frate...tu unde ai fost in ultimii ani ? Tu macar stii vreo diferenta intre console si PC ? Intre timp a aparut si Mortal Kombat Deception,si anul asta apare MK: Armageddon cu 60 de personaje de ales... Quote:
BTW...tu stii cate console are scoase Nintendo pe piata? Stii ca GBA e portabil nu? si e vechi de milenii.... Sa nu postezi nimic in engleza niciunde pe acest Pamant ca te faci de ras in tot Universul
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
@ Neo Mk 5 Deadly Alliance(2002)-PS2,Xbox,Gamecube,Gameboy Advance MK 6 Deception(2004) -PS2,Xbox,Gamecube,PSP(februarie 2006) MK 7 Armaggedon(2006) -PS2,Xbox (toamna 2006) Deci nu exista nici un joc MK aparut pe PC dupa MK4. MK5 si MK6 nu merg cu nici un emulator(doar MK5 varianta GBA) Daca vrei sa joci ceva jocuri cu bataie pe Pc cu grafica foarte buna iti recomand Tekken 3 ( pe emulatorul de Playstation 1 numit Epsxe 1.6.0) si Soul Calibur ( pe emulator de Sega Dreamcast -Chankast se numeste ). De asemenea pe Chankast poti sa joci MK Gold(care este la fel cu Mk4 dar are inca 6 personaje [Cyrax,Sektor,Mileena,Kitana,Kung Lao si Baraka] ) . | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|