![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
Aici n-o sa amintesc nimic de ultimele console sau ultimele titluri aparute pe Pc.Doar tot ce a fost pe consolele clasice(nintendo,Supernintendo,megadrive,sega Cd,Nintendo 64,playstation) si sa nu uitam de Toate Arcades(acum rulate pe Emulatorul MAME).Si deci asta am(fiind vorba de roms-uri): 110 de nintendo 200 de supernintendo 160 de megadrive 15 de sega CD 60 de nintendo 64 550 de mame(inclusiv toate neogeo cu hackuri,capcom(cps)) Sunt cele mai reprezentative si selectate cu grija.Doar ma joc la ele de o viata si in plus am avut manie cu asa ceva.Deci nu vorbesc prostii.Merg toate si am si ultimele versiuni de emulatoare pt ele. Din playstation am asa: #Castelvania Chronicles #Castlevania Symphony Of The Night #Colony Wars Red Sun #Croc Legend Of Goboss #Destrega #Duke Nukem 3 #Einhander #Gekido #Jedi Power Battles #Jojo's Bizarre Adventure #Medievil #Medievil 2 #Grandia #Medal Of Honour #Misadventures Of TronBonne #Pacman World #Parasite Eve #Parasite Eve 2 #Ridge Racer R4 #R-Type Delta #Saga Frontier 2 #Silent Bomber #Silent Hill #Tales of Destiny #Tekken 3 #Tenchu 2 #Tomba Evil Swine Return #Twisted metal #Vagrant Story #Valkyrie Profile #Wild Arms #Wild Arms 2 #Xenogears #Crash Team Racing #Fatal Fury Wild Ambition #Real Bout Dominated Mind #Spyro #Spyro 2 #Star Ocean Second Story #Syphon Filter 2 #Tales of Destiny 2 #Crash Bandicoot 1,2,3 #Kof Kyo #Rurouni Kenshin #Samurai Deeper Kyo Ceea ce mai caut din clasice sunt urmatoarele(nu-mi mai trebuie nimic de nintendo,Supernintendo,megadrive,sega Cd,Nintendo 64): 1)De playstation: Arc the Lad Collection Breath of Fire 3,4 Chrono Cross Dragon Warrior VII Final Fantasy Origins Final Fantasy 6,7,8,9 Final Fantasy Tactics Guardian's Crusade Harvest Moon: Back To Nature Jade Cocoon: Story of Tamamayu Legend of Legaia Legend of Dragoon Legend of Mana Lunar: Silver Star Story Complete Lunar 2: Eternal Blue Complete Moon Persona Persona 2: Eternal Punishment Persona 2: Innocent Sin Rhapsody: A Musical Adventure SaGa Frontier Saiyuki: Journey West Suikoden Suikoden 2 Tactics Ogre Threads of Fate Thousand Arms C-12: Final Resistance Fear Effect Fear Effect 2: Retro Helix Herc's Adventures Mega Man 8 Anniversary Collector's Edition Mega Man Legends 2(Pc) Muppet Monster Adventure Policenauts Soul of the Samurai Clock Tower Hell Night Ape Escape Rising zan Armored Core Blaster Master: Blasting Again Elemental Gearbolt Future Cop: LAPD 2100 Gradius Gaiden Klonoa Metal gear solid Thunder Force V Vampire hunter D In cold blood Ghost in the shell Tenchu Shinobi-Gaisen The Simpsons Wrestling Gungage Ninpu Sentai Harikengen Gex 3 eep Cover Gecko2)De Dreamcast: Ikaruga Jet Grind Radio Marvel vs. Capcom 2: New Age of Heroes Mortal Kombat Gold Power Stone Power Stone 2 Project Justice Sonic adventure Sonic Adventure 2 Draconus: Cult of the Wyrm(Dragon's Blood) Sword of the Berserk: Guts' Rage Skies of Arcadia Shenmue Shenmue II Soul Calibur Power Stone Power Stone 2 Capcom vs snk 2 Street Fighter III: Third Strike Record Of Lodoss War Zero gunner 2 Loonie toons racing San Francisco Rush 2049 Rezident Evil:Code Veronica Dynamite Cop(Dynamite Deka 2) Max Steel Ooga Booga Mortal Kombat Gold Treasure Strike Evolution F355 Challenge Si ar mai fi cateva de Sega Saturn dar emularea in prezent pt consola asta e proasta(si consola e greu de gasit) Deci cine vrea ceva de aici sau vrea sa facem un schimb ghebusel@yahoo.com | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Super lista, imi trezeste amintiri.
__________________ 20% comision sau minim 40$ de site(fara 71$ de comanda nu scapi cu alte cuvinte 31 transport minim)... pentru comenzi pe net de oriunde, peste toate cheltuielile! (Haine electronice...etc)Detalii cauta pe forum shaqvill. Contact pe forum sau pe ym usa_nic PRET Iphone 3G Posibil voi vinde cand vor aparea la liber! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|