![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
Suna mai frumos: " Jocuri HotSeat " )ok..sa incepem..: Seria NFS pana la 4 inclusiv. Mortal Kombat 4 Atomic Bomberman Serious Sam First Encounter si Second.. merge chiar in 4 .. io am incercat doar in 3 pt ca nu am avut destule gamepadeuri & stuff.. ...hm...poti incerca diferite jocuri pe misiuni... io asa faceam cu fratimiu... pana mi-am luat 2 calc ...anyway.. mai scriu daca imi vin in cap...Edit: Asa e... Seria Heroes of Might and Magic... iti recomand 3 ...ca e cel mai misto
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Gainward Bliss nVidia 8600GT GLH 750/1650/2100 256ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Gainward Bliss nVidia 8600GT GLH 750/1650/2100 256ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Vorbim de oldies but goldies, right ? Ok, sar shi eu pe interval atunci : Seria Need For Speed Seria Heroes Of Might And Magic Seria Worms Seria MK Mai sunt da` vad ca... nu`mi mai aduc aminte acum, promit sa revin cu un later edit ! ![]() Cel mai vechi joc de acest gen pe care l`am jucat pe PC e, din cate imi aduc aminte, Golden Axe ! | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Ignition... joc cu masini destul de misto Super Speed ... tot cu masini Rise of the triad - avea un mod multiplayer hot seat Detroit - din pacate cam plin de buguri Master of Orion Master of mgic seria civilization, colonization advanced civilizations si lista mai poate continua - daca le vrei sa imi dai un pm
__________________ | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
S-a zis mai sus, dar vreau să subliniez şi eu. Dyna Blaster şi Atomic Bomerman. Adevărate capodopere pt. perioada lor. Anii trecuţi mai veneau nişte vecini la mine... doi de la tastatură, unul de la joystick şi altul de la game-pad. Perioade foarte frumoase cu amintiri mai mult decât plăcute.
__________________ THIS IS MADNESS! YES! THIS IS NORTHREND! You have been disconnected from SPARTA! | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Guest |
fifa 98 jucam eu la dublu si era belea faceam cu schimbu unu cu tst unu cu mouse, cu varamiu, da de la wc98,99 au scos suport de mouse.. lotus era mai demult, cavemen ninja 2, bc racers, nfs2, mk 2,3,4, virtua fighter 1,2 , budokan, jazz jackrabbit2, fighting force, house of the dead, virtua cop, neogeurile de fighting mai erau iar jale chiar daca nu prea puteai sa faci combinatiile care se faceau pe aparat.. azi in afara de worms 3d si armageddon sau heroes nu prea cred ca mai gasesti ce juca in hotseat sau splitscreen.. le:asta pt k au ajuns peste tot consolele de la sony si nintendo.. am vazut un interviu cu John Carmack[id] acum cateva zile, unul din creatorii seriei Quake in care zicea ca vine mult mai simplu si sigur pentru un programator sa se axeze sa dezvolte jocuri pentru consola, si pe deasupra fiind vorba de platforme exclusiv pentru jocuri in final produsul este overall mai distractiv si bun... singurul avantaj major care inca mai ramane in picioare pentru pc-uri in materie de jocuri fiind reteaua de internet.. Last edited by _damag3r; 21-08-2006 at 21:38. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|