Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Oldies but goldies

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-12-2006, 21:55   #1 (permalink)
Registered User

game creator

game creator?

am mai facut un topic si in sectiunea software, dar se pare ca nu vrea sa ma ajute nimeni. asa ca nu ma dau batut. de mic copil am fost pasionat de jocuri de calculator, iar acum visul meu cel mai mare e sa creez eu un joc, idei am imaginatie am... nu prea le am eu cu c++, c#, visual basic, 3d studio max samd adica programe care fac jocuri cat de cat, asa ca vreau un program daca se poate cu care sa creez jocul meu. JAVA E PREA LENT< NU VREAU JAVA. am mers pe o idee: grafica 2D, dar grafica tare cu multe chestii samd. playul sa fie cam ca Mario, Lomax, Hercules... etc.

ID mess: nicolaegutzabeat

nicolaeguta is offline    Reply With Quote
Old 11-12-2006, 22:12   #2 (permalink)
nch
Registered User

daca nu ai gasit acolo crezi ca gasesti aici?

nch is offline    Reply With Quote
Old 11-12-2006, 22:45   #3 (permalink)
Registered User

oameni cu mai multa minte decat tine. fa rog nu postati off. pls. ms mult.

Old 12-12-2006, 00:45   #4 (permalink)
Ike
Nick anterior: FullMetal

Ike's Avatar

Deja ti-a spus lumea sa folosesti game maker..ce altceva mai vrei? pentru ce ai spus tu ca vrei, e bun ala.
Pentru rpg-uri poti folosi rpg maker 2000/2003 iar pentru fps-uri sunt programele din belsug, chiar si eu facusem intr-un timp ceva cu inclinatie spre medal of honor, desigur nu la nivelul lui
Cauta si tu pe google game maker, game engines, fps maker (chiar e 1 numit asa)/engines etc... de exemplu

Ike is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2006, 09:08   #5 (permalink)
Registered User

asmvax's Avatar

eu nu inteleg afirmatia asta "JAVA E PREA LENT"......
asta a spus cineva care se pricepe la java?

asmvax is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2006, 14:34   #6 (permalink)
Registered User

am vazut cum arata unele jocuri Flash si unele jocuri Java pe telefon, merg, nu stiu cum... asa incetinit parca, se chinuie cumva sa mearga. deci nu optez pt ele.

Old 12-12-2006, 14:38   #7 (permalink)
Registered User

si nu sunt multumit de raspunsurile date pana acum!!!!! tu vb de fps, de rpg, eu am spus klar ca voiam un game la care miscarea eroului pe ecran sa fie gen MARIO (nu ma pot exprima mai bine, serios). fullmetal, daca se poate free. deci?

Old 12-12-2006, 16:04   #8 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

dude, nu mai bine te apuci tu de fabricat de construit acceleratoare de particule? ai avea aceeasi rata de succes date fiind cunostintele tale. nu sunt offtopic si nici rau intentionat, dar pe undeva e jenant sa vii sa ceri atat de nonshalant ceva, fara sa fi facut inainte un mic research, fara sa ai nici cea mai vaga idee despre ce e in spatele unui joc (fie el si in Flash).
oricata imaginatie as avea nu imi pot inchipui cum ai vrea tu sa arate softul asta de facut jocuri (gratuit, normal). sa-i descrii tu personajul si el sa ti-l genereze? sa ii spui ca vrei o padure si puff! sa apara o padure? sa aiba un buton mare rosu "Generate platform game"?

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2006, 16:26   #9 (permalink)
Banned

Sir Andrew's Avatar

In asentimentul lui Strangelove. Si cred ca ar trebuii sa-ti schimbi si nick nameul. Dc nu fa click mai jos:
http://www.ejocuri.ro/jocuri/manelowar/?JoacaAcum

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2006, 21:37   #10 (permalink)
Ike
Nick anterior: FullMetal

Ike's Avatar

Quote:
Originally Posted by nicolaeguta View Post
si nu sunt multumit de raspunsurile date pana acum!!!!! tu vb de fps, de rpg, eu am spus klar ca voiam un game la care miscarea eroului pe ecran sa fie gen MARIO (nu ma pot exprima mai bine, serios). fullmetal, daca se poate free. deci?
Tu nu intelegi ca folosind gamemaker poti ajunge la un joc de platforma? sau tii mortis sa iti faca lumea special un software?
Cu gamemaker poti crea jocuri de la cele in genul miniclip.com pana la fps-uri. Adica si de platforma! Consulta pagina asta inainte sa incepi cu "!!!!!"-urile. Si de free sper ca iti permiti cativa dolari daca nu stii sa te descuri altfel
Iar de java pe telefoane e discutabil...
edit: si in caz ca nu crezi, am pus un...mario(!) realizat cu gmaker, si pt o grafica posibil de realizat vezi asta
Attached Files
File Type: zip smario.zip (1.26 MB, 31 views)

Last edited by Ike; 12-12-2006 at 21:59..

Ike is offline    Reply With Quote
Old 13-12-2006, 17:44   #11 (permalink)
Registered User

strangelove: dude, tu nu ma cunojti. atat.
xnet: gutza ma batut mar, o jur.
fullmetal: mersi.

si nu sunt manelist, m******** p***. numa bine.

Old 18-12-2006, 10:25   #12 (permalink)
Registered User

da! am instalat game makerul, am tocit 'ajutorul' care ti`l ofera jocul, m`am uitat prin exemple, am reusit si eu sa fac primul meu joc la care am observat primul meu bug s.a.m.d.
recunosc, nu am fost prea impresionat cand am vazut remak`ul lui Mario. insa dupa ce m`am jucat nitzel cu programul, am vazut ca poate lucra cu imagini bmp si accepta script`uri, am zis: 'uau!'.
n`oi fi avand eu cunoshtintze prea vaste, dar jocul e cam tot ce voiam, un program in care cu cat lucrezi la imaginile 2D cu atat iese mai bine.

deci, consideratzi ca sunt multzumit, va salut pe totzi de pe acest forum. m`oi apuca de amu sa lucrez cu gamemakeru. daca vrea cineva sa ma contacteze sa`mi ofere nishte ajutor, sau in scopul de a lucra impreuna la un joc, id`ul il shtitzi: nicolaegutzabeat@yahoo.com. multzumiri si numa bine.

P.S.: ma dau batut: recunosc, sunt un manelist inrait. manelist pana la mooooaaaarte! si hai STEAUA! CLOSE TOPIC PLEASE!

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Oldies but goldies

Thread Tools

Posting Rules