![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
Dap, yoshi's island e fun cu teh baby & stuff...si mario yoshi primul e dragut...de fapt toate sunt
__________________ Misery loves company. Rat brained degenerates plague the planet. Minds function on a hopelessly unevolved level. Could not process reason if given 15 lifetimes. Contemplation of the universe not even an option. Cosmic space anomaly. Not enough time. Good luck humans, good luck. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
joc mario pe laptop cand merg in delegatii Am ajuns in world2 la un fel de trambulina de care nu stiu cum sa trec. Nu ma arunca tot timpul la fel de tare si oricum, am prins momentul cand m-a aruncat tare si tot nu am ajuns pe cealalta parte. Cum sa fac? Yoshi's Island e portat cumva pe pc?
__________________ Schatten ex machina Sweep all the weakening kind | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
![]() Eu jucam de rupeam pe Terminator cu vara'mea cand eram mai mic... Acum chiar nu prea am mai jucat de mult, daca gasesc Yoshi's Island o sa'l incerc
__________________ ma lasati odata cu regulile voastre de semnatura??? 0722 977 927, 0771 566 055 atat ajunge. acu e bine? | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Oricum, recomand si paper mario de pe n64...2d stuff, cool stuff
__________________ Misery loves company. Rat brained degenerates plague the planet. Minds function on a hopelessly unevolved level. Could not process reason if given 15 lifetimes. Contemplation of the universe not even an option. Cosmic space anomaly. Not enough time. Good luck humans, good luck. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
exista mario forever pe pc. de la buziol games si e free. http://www.acid-play.com/download/su...mario-forever/ eu caut alte jocuri de genul asta pentru pc. pentru ca asta merge si cu gamepad in winxp si mi se pare super. stie cineva alte jocuri de genul asta?
__________________ Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Quote:
Prime te voi ajuta eu sari de pe trambulina in stanga si vei sparge niste patratele cu banuti .Te sui pe patratelele astea (sunt 3 la numar) si de acolo sari peste rapa Daca nu ai inteles anunta-ma si iti voi face un printscreen | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
Da mario este si va fi ceva super tare...cand eram mic ma jucam pe terminator apoi am inceput sa ma joc Super mario world pe snes si nu m-am lasat pana ce nu l-am terminat cu toate nivelele...iar acum ori ma joc pe emulator ori ma joc pe NDS...ce vremuri | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
MOR MOR (Asa face ursu') Si asa simt eu cand incerc sa sar peste trambulina aia din lumea 2, lvl 4... Am incercat sfatul unui tip de pe youtube si am incercat si sfatul lui Anarcho. Atata joc am si eu pe pc si vreau sa trec sa ma bat cu reptila aia. ![]() Later Edit: Cand sari tb apasat si butonul fire pentru a mari puterea sariturii. Last edited by Hammer; 04-08-2008 at 23:54.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |