![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 Location: Bucuresti | Delta Force: Black Hawk Down
Fiind nevoit sa renunt la Battlefiend 2142, in principal datorita placii grafice jalnice cu care este dotat laptop-ul meu, am zis sa incerc acest joc, pe care nu l-am bagat in seama la vremea lansarii, Voodoo Banshee-ul din dotare nefacand fata in mod satisfacator. Am avut o surpriza foarte placuta ! Realismul mi se pare bine dozat. Grafica (detalii minime, deh) nu este mare lucru, insa pica foarte bine in context. Misiunile destul de interesante (in special in cele in care folosesti minigun-ul de pe Black Hawk ), obiectivele suficient de variate...... parca imi si imaginez un Team Deathmatch pe strazile din Mogadishu. L-a incercat cineva in multiplayer ? Daca da si v-a placut, poate imi zice cineva de unde as putea sa-l cumpar, caci in magazine nu prea l-am vazut. 10x | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Quote:
Eu l-am jucat in multiplayer cu fratele meu in modul Deathmatch, nu prea aveam cum Team Deathmatch cand eram doar 2 . E frumos, merita jucat in multiplayer.De cumparat nici eu nu l-am gasit .PS: De ce la-i pus la Oldies but Goldies??? In afara de BHD au mai scos doar un Delta Force si anume Delta Force Xtreme.
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2009 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
, in schimb LW e superb jucat strategic cu mai multi.... nu foarte multi, cam 5 ![]() DAR, cel mai misto de jucat in retea, chiar daca ies din aria acestui thread, este Joint Operations cu expansion-ul sau Escalation.
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2009 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|