![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Pretutindeni | Caut un joc vechi! anii 90! Defender of the Crown ...sau nu
Acum cateva zile am dat peste Defender of the Crown Heroes live Forever (care e un kkt btw..) si mi-am adus aminte ca acum ceva ani , multi ani, am avut un CD cuun joc care se numea tot Defender OF The Crown, rula sub Windows si era mult mai bine facut. Imi aduc aminte ca se puteau face aliante cu ceilalti lorzi ai angliei si secventele de lupta erau un fel de Semi 3D , adica se vedeau foarte multe unitati dintr-o perspectiva putin izometrica...cred, in orce caz nu se vedeau de sus (ca in Lords Of the realms).Alta caracteristica a jocului era ca se puteau construi drumuri intre provincii (cred). Problmea este ca am cam downloadat tot ce poate downloada de pe net in materie de Defender Of the crown ....si nu mai gasesc jocul (varianta respectiva). Are idee cineva ce varianta este sau daca nu cumva e vorba despre alt joc .....? 10x | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 1999 |
Sunt 4 variante pe PC, si niciuna din anii '90. E ala primul din '87 care pe DOS, cel din 2002 care e practic acelasi cu cel vechi dar cu grafica mai buna, cel din 2003 "Robin Hood: DotC" ceva mai subtirel dar bun totusi, care insa are un gameplay diferit de primele 2 (si banuiesc ca nu asta il cauti pentru ca nu ai aliati, te bati cu toti ceilalti), si petarda Heroes Live Forever.
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
data viitoare sa il cauti pe threadul dedicat cautarii de jocuri | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|