![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Lula/ Wet: The Sexy Empire
Nascocind prin sectiune "oldies but goldies" chiar nu am dat de nici o parere legata de acest joc inovator la vremea lui si foarte interesant...sau poate unele pareri izolate pe care nu le-am gasit :P...sa fi fost eu unul din acea arie restransa care au trait clipe placute jucand acest joc? tin minte ca a fost o "epidemie" printre prieteni si chiar colegi de liceu eu afland de la niste prieteni putini mai mari... lasand la o parte parerile rautacioase si gurile rele eu cred ca a fost un joc foarte interesant, care s-a axat pe o zona poate putin "ocolita" si dincolo de a fi doar un joc, a fost chiar o lectie pe care multi o izolau...eu chiar imi pierdeam orele in acele benzi desenate fiind captivat de abilitatile de "manager" :P astept pareri
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... fara dare de mita... | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Inovator?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| da...un sinonim contextual ar fi "noutate"...daca ceva te-a nelamurit...pentru vremea de atunci nu prea erau alternative decat acele "crap poker-uri" de pe emulatoare arhaice sau "Leisure Suit Larry" care si aia a fost o serie misto...Lula a fost f. reusit cel putin din umila mea parerea si a altor zeci de cunoscuti... and without "dumb face"
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... fara dare de mita... | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
mai era un joc d-asta de pubertate, Private Investigator, insa in mod amuzant nu gasesc pe net nici o referinta despre joc decat ca a fost banat in Australia. Sunt curios daca a mai auzit cineva de el Cat priveste lula, nu am avut rabdare sa-l joc, ma plictisea partea de management :d | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Doamne, cat m-am mai jucat Lula ![]() tin minte ca acum vreun an am vrut sa-l caut iar, dar nu am reusit sa-l gasesc
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
am dat de el pe un cd vechi... si mai era unul, se chema biing, tot un fel de lula dar mai macabru
__________________ (\__/) (+'.'+) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
eu tot n-am gasit lula-ul il are careva?
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 Location: unde altundeva decat aici ... in frumoasa si fascinanta noastra patrie (fara gluma, chiar imi place aici) |
Wet, The Sexy Empire (Lula) inca este un joc interesant, amuzant, cu o grafica frumos colorata, cu animatii sugestive si caraghioase, cu un sistem de management (sper ca am scris bine ) oarecum rudimentar dar care te prinde, fara prea multe pretentii dar care merita jucat. La vremea lui a fost inovator si indraznet prin felul bascalios in care a abordat acest segment de piata (ma refer la jocurile cu orientare erotica). Cat despre filmele care-l insoteau nu cred ca aveau prea multe de aratat, nici macar atunci, acum nici atat.Referitor la 'Private Investigator' acest joc cred ca la noi inca se mai gaseste pe o compilatie ruso - bulgaro - ucraineana (din nou, sper ca am scris bine) de jocuri pentru DOS si Windows 3.1 / 95 (CD-ul parca se numea Ultimate Colection xx). Cat despre filmele de la acest joc nu cred ca le-au vazut prea multi, cel putin la noi - jocul era 'jupuit' de tot ce nu putea intra pe cateva dischete ... filme, muzica, sunete. Si din cate tin eu minte (dar nu te prea poti baza pe tinerea mea de minte) nici nu era tot. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |