![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Lula/ Wet: The Sexy Empire
Nascocind prin sectiune "oldies but goldies" chiar nu am dat de nici o parere legata de acest joc inovator la vremea lui si foarte interesant...sau poate unele pareri izolate pe care nu le-am gasit :P...sa fi fost eu unul din acea arie restransa care au trait clipe placute jucand acest joc? tin minte ca a fost o "epidemie" printre prieteni si chiar colegi de liceu eu afland de la niste prieteni putini mai mari... lasand la o parte parerile rautacioase si gurile rele eu cred ca a fost un joc foarte interesant, care s-a axat pe o zona poate putin "ocolita" si dincolo de a fi doar un joc, a fost chiar o lectie pe care multi o izolau...eu chiar imi pierdeam orele in acele benzi desenate fiind captivat de abilitatile de "manager" :P astept pareri
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| da...un sinonim contextual ar fi "noutate"...daca ceva te-a nelamurit...pentru vremea de atunci nu prea erau alternative decat acele "crap poker-uri" de pe emulatoare arhaice sau "Leisure Suit Larry" care si aia a fost o serie misto...Lula a fost f. reusit cel putin din umila mea parerea si a altor zeci de cunoscuti... and without "dumb face"
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
mai era un joc d-asta de pubertate, Private Investigator, insa in mod amuzant nu gasesc pe net nici o referinta despre joc decat ca a fost banat in Australia. Sunt curios daca a mai auzit cineva de el Cat priveste lula, nu am avut rabdare sa-l joc, ma plictisea partea de management :d | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
am dat de el pe un cd vechi... si mai era unul, se chema biing, tot un fel de lula dar mai macabru
__________________ (\__/) (+'.'+) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
__________________ Comenzi EASTBAY! Fara AVANS! Plata la livrare! COMISIOANE MINIME! ![]() ADIDASI, HAINE, SEPCI [PRETURI cu pana la 40% mai IEFTIN ca in REPREZENTANTE][Update] ![]() Tricouri Adidas CHELSEA, REAL MADRID,FC BAYERN, AC MILAN etc si Echipamente de Fotbal ![]() ID MESS: ADIDASIEASTBAY TEL: 076 33 77 804 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|