![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
Ignition,Moosejaw Fallls : lap record :0:34:13 track record : 1:44:00 Mike te rog trimite-mi si mie la cata007@k.ro ghostu tau ca de cand joc tot nu pt sa cot sub 34.
__________________ Aye, they may take our lives...but they'll never take ...our Freeedom! | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Ignition, Moosejaw Fallls : lap record : 0:33:17 (nu am ghost, a iesit timpul total prea mare ); 0:33:48 (cred ca este al treilea tur din ghostul de mai jos, este egal cu cel al lui V, btw l-a obtinut pe sistemul meu super-configurat special pt competitie )track record: 1:41:21 (am ghost)
__________________ ... brrrrrrrraaaaainzzzzzzz .. | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2001 |
In sfarsit mai vorbeste lumea de Ignition.Eu zic ca e absolut bestial,mai ales daca ai o placa 3dfx si merge accelerat. Singura cursa la care sunt expert,dar expert pe bune este Snake Island unde am scos 1:54:91 si cel mai bun lap a fost de 37:71. Sunt tare interesat sa fac schimb de ghost cars pt ca vreau sa vad cum joaca si ceilalti,mai ales pe celelalte track-uri. | ||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Vad ca sunt destui vitezomani pe forum Si numai cu masini "First class". E cineva interesat sa vada cat de repede poate merge cu un "slow car"? Adica am un timp (si ghost) de 2.00.03 (adica doua minute si trei sutimi) pe Moosejaw Fallls, cu Smoke. Il vrea cineva? Dati un mail la killermosi@yahoo.com sau lasati o cerere + adresa de mail pe forum.
__________________ You can't run forever..... | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Eram curios cu ce masini pot castiga Mirror Mode Championship...am facut teste si am reusit sa-l castig (spre surpriza mea) cu toate. La Cape Thor si Moosejaw Falls am reusit sa rastig cursele cu orice masina. Aici CHIAR n-au fost probleme, ceilalti conduc groaznic (se lovesc toti de tren la Moosejaw, lar la Cape Thor pica mereu la saritura...) La Yodel Peaks depinde daca prinzi vreo avalansa sau nu . Se mai intampla...La Gold Rush totul depinde de cat de atent conduci si de cat de bun esti la a evita camioanele. Cursa e destul de usoara, de regula am terminat pe 2 sau 1. La Lost Temple depinde mai mult de cat de tare se incurca ceilalti. De regula locul 1 sau 2. La Snake Island e mai greu, depinde cel mai mult de cat de rapida e masina ta. De regula 3, 2, uneori (rar) 1. Tokyo Bullet e cel mai greu de castigat, am reusit doar cu Coo...va rog nu radeti a fost mai mult un accident, pentru ca Veg ramasese in urma cu sorcova. Aici de regula locul 3 sau 2, foarte rar locul 1.Ok...despre masini am aflat urmatoarele: Cu Ignition poti castiga lejer toate cursele absolut fara probleme. Masini bune mai sunt: Veg, Ban, Enf si Red (viteza) Bus & Smoke (bump'em daca te supara), Coo si Vec (se incarca foarte repede boost-ul), Mon e sa zicem bunicica, iar CEA mai proasta e BUG...cu ea am castigat cel mai greu, cu 49 de puncte. Vreau sa aud si parerea voastra...
__________________ Skilled and Creative Viper... | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2002 |
Mmm...Ignition e un joc care ar fi trebuit sa fi fost continuat. Cel putin din cate imi aduc eu aminte, autorii promiteau, dupa aparitia jocului, un addon care sa cuprinda ceva mai multe masini si mult mai multe trasee. Au promis.. Din cate stiu eu, n-a mai aparut niciodata acel addon. Oricum super jocul. Eu l-am jucat cel mai mult cu Bus..si l-am si terminat. Cel mai mult mi-a placut la el originalitatea ideilor, a gameplay-ului. Anywayz, a game to play forever.
__________________ Mmm...coooookies | ||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
am facut rost de ignition acum cateva zile si am o problema: cd-ul e un pic bushit si la install imi zice cand copiaza fisierele pentru al 2lea circuit( glod rush) da o eroare si imi zice ca nu gaseste fisierul usa.uha(parca). il are careva si poate sa mi-l trimita si mie cumva pe mail???
__________________ " It's Better To Burn Out Than To Fade Away" | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|