![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Recent s-a lansat GoG.com, un site facut de cei care ne-au adus The Witcher si care are ca scop comercializarea jocurilor din epoca de aur a gamingului la un pretz foarte foarte mic, majoritatea costa doar 6$. Toate jocurile sunt DRM free si odata cumparate le puteti downloada de cate ori vreti de pe websiteul lor. Majoritatea contin bonusuri gen Soundtrack, Manual, Wallpapers, Avatars etc plus ca sunt patchuite si facute sa ruleze pe sisteme noi. Exista si un forum la dispozitie pentru orice fel de probleme. Rocks! www.gog.com
__________________ cumpar Diablo2:LOD Soundtrack si WoW: Burning Crusade Soundtrack | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 Location: unde altundeva decat aici ... in frumoasa si fascinanta noastra patrie (fara gluma, chiar imi place aici) |
Multumesc pentru informatie (vorbesc pentru mine, probabil ca si altii vor dori sa multumeasca). Totusi nu toate costa chiar 6%, cele care inca mai au cautare costa 10, cea ce nu este un capat de tara, sa zic asa. Majoritatea deja au fost distribuite cu revistele de specialitate care apar la noi iar alea care sunt 'free' mai e putin si le primim bonus la factura de energie electrica (glumesc, sunt jocuri clasice, de mare valoare, dar nu cred ca mai are cineva rabdarea sa le joace si sa-si 'zgarie' retina cu ditamai pixelii - inca o data, glumesc). Mi-a atras atentia 'Messiah' - un joc foarte interesant dar care din pacate nu a functionat niciodata cum trebuie. Iar unul din comentariile la cest joc (cel care a postat comentariul a catalogat jocul cu 4 sau 5 stele) m-a distrat teribil - respectiva persona lauda jocul si spunea cat e de tare, recunostea ca e plin de probleme si isi punea mare speranta in echipa site-ului ca le va rezolva. De fapt parea convins ca acestia vor reface jocul. N-am stiut ca cei de la GOG au cumparat licenta si drepturile de autor asupra acestui joc dar cine stie ... Oricum pagina respectiva e foarte interesanta, chiar si pentru simplul fapt ca trezeste amintiri, majoritatea placute. Inca o data multumesc pentru informatie. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Interesanta treaba, tocmai cautam Gothic 2 sa il rejoc cu gamepad pe laptop (placa video integrata, deci nu ma tine pt 3) ![]() Are cineva idee cu ce viteza downloadeaza?
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
aporpo, voi aveit probleme cu site-ul? eu nu pot sa fac screenshoturi, nu pot sa-mi fac cont, am incercat sa ii si contactez dar cand dau pe un buton, apare cercu ala "ca se incarca" dar nu se intampla nimic.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Nu pot sa VAD screenshoturile: Earthworm Jim 1 + 2 - GOG.com Daca fac click pe un thumbnail dinala apare chestia aia de "loading" beste thumbnail si nu se intampla nimic. Pe tot sindeul locurile in care foloseste Ajax nu merg. Dunno why. Pana una alta mi-a dat un prieten linkul direct catre register si mi-am cumparat Earthworm Jim.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Eu mi-am facut cont la ei si am cumparat cateva joace. Super tare. Totusi ma oftica ca nu baga mai multe oldies-uri adevarate. Tot astept niste titluri de "legenda"...
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |