![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| The Secret of Monkey Island: Special Edition
Jesus Christ!! Apare remake-ul primului joc! In acelasi stil chiar, nu porcarii 3d ![]() LucasArts.com | The Secret of Monkey Island: Special Edition Minus: animatiile nu arata prea ok, se puteau mult mai bine. Alte filmulete: The Secret of Monkey Island Special Edition Video Game | Reviews, Trailers & Interviews | GameTrailers.com Bonus: Apare si o continuare a serii numita Tales of Monkey Island
__________________ codetaku | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Stiam eu ca Lucaşii astia sunt baieti buni si o sa revina candva la point'n'click. Asteptam cu interes ...
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
F.tare. Chiar am incercat acum cateva saptamani sa instalez primul Monkey Island, dar nu am mai avut rabdare cu grafica aia...
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Il astepti in engleza doar?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
e belea, animatiile sunt cam vechi, dar asta e, in schimb grafica si vocile sunt superbe. plus ca questurile sunt belea. nu iei aproape niciun obiect ca in secret files, pui mana pe el si in 5 minute ai inventarul plin. aici muncesti pt fiecare . asta si umorul imi plac la questurile lucas.
| ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
Unde o sa ajung...
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Tocmai l-am terminat si eu in urma cu cateva minute. Concluzie? Pacat ca nu se fac mai multe jocuri de genul asta (chiar daca si remake-uri cadru-cu-cadru, cum e asta). Imi amintesc ca, la vremea lui, am jucat MI1, dar nu am ajuns nici pana la jumatate si l-am abandonat (din diverse motive). Am incercat, peste multi ani, sa il reiau - dar nu am suportat grafica aia. Acum m-am mai distrat si am mai dat F10 din cand in cand, sa vad cum aratau anumite scene din jocul original. Anyway, un joc aproape perfect. Imi place ca nu a fost peste masura de "lucrat" grafic, si ca au preferat sa pastreze stilul din jocul original. Umorul celor de la LucasArts este incredibil, e pacat ca in ultimii 10 ani s-au concentrat pe jocuri comerciale, in loc de astfel de bijuterii. Astept remake-uri la MI2 (pe asta l-am terminat la vremea lui ), Full Throttle si The Dig (la fel). Ar fi utile nu pentru cei care le-au jucat la vremea lor, ci pentru copiii de acum, care cred ca industria jocurilor a inceput de la Crysis.
|
| | #20 (permalink) | ||
|
L-am terminat . N-am jucat versiunea originala(nici nu eram nascut), insa am auzit ca e foarte bun jocul. Am ras in hohote![]() , aia de la Lucas Arts au umor. Nu stiam de faza cu F10 pana acum, dar am intrat prin salvari sa vad cum arata. N-as fi putut sa-l joc cu grafica aia. Sper sa mai faca remake-uri.
__________________ Education is a method whereby one acquires a higher grade of prejudices | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |