![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| need some help
jucam un joc prin 2000 cred ... actiunea era plasata in timpul razboiului modial (nu stiu care din ele) ... e un fel de joc de strategie cu vapoare si tancuri pe care le mutai pe harta (in stilul heroes pe hexagoane) tin minte ca doua dintre navele de atac erau Dakota de nord si sud ![]() daca stie careva despre ce vorbesc ... pleeeese help sau puteti sa imi sugerati un joc de strategie cu vapoare ... -------------------- Editare ulterioară -------------------- daca imi amintesc bine ..era ceva cu 1939 sau 1942 .. poate chiar battle of 1942 sau ceva de genu p.s. fratimiu isi aminteste ceva de: sea quest
__________________ NU lasa pe maine ce poti face azi ................. lasa pe saptamana viitoare Last edited by reB00Tu; 11-06-2009 at 09:36.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
panzer camapigns? sau poate panzer general? vezi aici: List of World War II video games - Wikipedia, the free encyclopedia si aici: Category:World War II video games - Wikipedia, the free encyclopedia in listele astea is cam toate jocurile despre al doilea razboi mondial. poate gasesti aici ce cauti. sea quest era ceva serial la televizor prin anii 90
__________________ Noroc si pita unsa | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
În Panzer General şi Pacific General mutai unităţi pe o hartă formată din hexagoane.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
multumesc mult dupa ce screenshoturi am gasit pe google .. cred ca e Pacific General -------------------- Editare ulterioară -------------------- din pacate nu dau de el pe net ... daca stie cineva de unde as putea face rost ... il rog sa imi dea un PM
__________________ NU lasa pe maine ce poti face azi ................. lasa pe saptamana viitoare Last edited by reB00Tu; 16-06-2009 at 23:57.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
reB00Tu, data viitoare baga ochiul mai bine, ai un thread dedicat cautarii de jocuri vechi aici: Caut niste jocuri
__________________ cumpar Diablo2:LOD Soundtrack si WoW: Burning Crusade Soundtrack | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |