Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Oldies but goldies

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 25-07-2009, 18:02   #1 (permalink)
Registered User

fatzuzake's Avatar

Caut Rage of Mages

Tocmai am reusit sa identific primul meu rpg jucat, acum vreo 10 ani, pe o masina 333 Mhz cu 4 rami. Eheee, de cand imi bateam capul gandindu-ma cum se numea, si din greseala am vazut o poza cu Rage of Mages . Blink!! Inca una , si inca una si cand am fost sigur ca asta e, am avut un orgasm gameristico-melancolic de bucurie. Ce joc!! Nici macar nu stiam pe atunci de rpg, D&D, mmo sau alte asemenea. Era doar o experienta noua si a draqu de placuta!
Ma rog,ca sa nu mai deviez de la subiect, am o mare rugaminte. Am cautat ca disperatul un demo sau jocul full pentru buy, dar site-ul oficial e jos, iar restul de site-uri care aveau demo-ul nu il mai gasesc, cica not found.Ticalosii!! Asa un joc si l-au facut pierdut. Isi face cineva mila de mine cu un link, mai mult sau mai putin ortodox? Sau poate il aveti uitat pe vreun CD ( are maxim 40 mega kitul )?
Multam' !

fatzuzake is offline    Reply With Quote
Old 12-08-2009, 05:45   #2 (permalink)
Registered User

hehe

nu te-as fi ajutat daca nu ai fi spus ca asta e un joc care iti place ..,, e jocul vietii mele,,.. jocul copilariei mele bafta ! oricum il gasesti si pe odc ziua in amiaza mare daca dai search pe vreo 10 huburi odata.. aici e demonstartia

Rage of Mages II: Necromancer demo - Free software downloads and software reviews - CNET Download.com

Vladazard is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Oldies but goldies

Thread Tools

Posting Rules