![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti | Primul joc pe care l-ati "calarit"
la trei zile de la primu' comp luat (386 SX, HDD 40Mb, S3 Virge 1 Mb, 8 Ram...va umfla rasu'?) in '93, am instalat LEMMINGS si l-am cracanat...nu va spun ca am stat 3 nopti sa-l joc.....asta a fost primu' game al meu. Ba nu prin '88 sau '89 la un TIB am jucat un TETRIS, da' nu se pune ca nu era ordinatoru' (cum zic francezii) meu. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
La PC..la HC a fost SABOTEOUR...si bineinteles (cum altfel?) DIZZY..ma umfla rasu' cand imi aduc aminte...nene ce feeling, ce grafica, ce sound...era placerea de a juca. Acum tori se cearta ca ala nu are aia, ca ala nu corespunde din punct de vedere.....deh, ce vremuri! | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
pe HC jucam Frankenstein, Chuckie Egg 2, Meccanico pe PC (asta l-am luat acu' vreo 3-4 ani) am jucat Cesar 3
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Pe HC am jucat Moon Alert prima data, dupa aia am luat-o cu Green Berets, School Daze, Starquake. Pe PC am jucat WOLF3D prima data (era normal , din moment ce sunt obsedat). Dupa aia Doom 1, 2, Evilution, Plutonia, Quake 1, 2, 3, U1, UT, etc.
__________________ Start running. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
cand am luat un 286 la vremea aia....cred ca prin '91...parca....dar am jucat o gramada Police Quest. Belea joc. daca era politaiu in fata unei usi dadeai comenzi in consola gen "open dor" ..si alte chestii.Foarte misto.
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
PC: Civilization a urmat dune si warcraft - pot sa spun ca am inceput fenomenal, cu unele dintre cele mai bune jocuri pe PC HC: Turtles Ninja, a urmat Licence to kill
__________________ ./make world -exclude all Last edited by Atreus; 06-04-2002 at 16:27.. | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Primul. gustat a fost prin 90 Prince....apoi. pauza pana in 95 cand am jucat C&C si Dune (ce mai jocuri) apoi iara pauza pana 96 cand am pus mana pe doom si wolf3d . Nebunia a inceput in 97 cand mi-am luat comp rimul a fost duke nukem 3d (pana. am facut rost de quake)si apoi valul :rts. ,rpg, fps , adventure , fighting(ceva) ,tbs ,car stuff.....TOT
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
E cam ciudat ca am terminat majoritatea jocurilor astora (seria dizzy, hocus pocus, prince of persia, warcraft, moon alert, skool daze etc) dar in ultimii an nici un joc terminat (si au fost mult mai putine) nu mi-a adus satisfactia aia.
__________________ Ou sont les jeux d'antan? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|