![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 | cel mai bun joc vechi
In acest thread va rog sa scrieti care este cel mai bun joc vechi pe care l-ati jucat, eventual si o mica descriere a lui. Si va rog sa scrieti doar cate unul pe gen.
__________________ Mai mult n-am avut de spus... | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
pe Hc (cand era bunica fata ) : Chuckie Egg am pierdut multe ore la jocu ala
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 |
Jocurile de mai sus sunt misto dar nu cred ca pot fi numite cele mai bune (ma refer la cele de action/arcade). Another World intr-adevar e foarte bun dar totusi.... pt mine cel mai bun joc din toate timpurile e Star Control 2 ( http://www.star-control.com ). Avand in vedere ca e cel mai bun joc vechi, e mult prea complex si divers ca sa il pot descrie...... jucati-l ca va asigur ca aveti doar de castigat. Si poate pe locul doi vine Pizza Tycoon
__________________ YM: hory_r | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Cunoaste cineva jocul Sim Farm? Era pe o discheta acum n ani. Ma distra la nebunie. Era o faza cand treceau tractoarele peste porci si vaci la faceau plate, alea stateau cateva secunde la pamant isi reveneau si plecau...
__________________ 25% maghiar 75% roman 100% STELIST | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Idem Top 10...serios 1. Star Control 2 2. Pizza Tycoon 3. Transoprt Tycoon 4. Dune I,II 5. LBA 2 (LBA 1 sux) 6. Heroes of Might & Magic 2 7. Simcity Original (poate si 2000) 8. Doom II 8. Duke Nukem 3D 9. Warcraft I,II 10. Constructor
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Aia care au facut Flashback sunt Dolphine Software (sau Delphine?).Super-joc, dar nu l-am terminat.L-am luat acu de pe net sa ma joc din nou Cele mai impresionante jocuri pentru vremea lor cred ca au fost Dune I si Master of Orion la strategie.Dupa aia, bineinteles Dune 2 si Transport Tycoon.
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Cel mai bun joc vechi e, fara indoiala, Quake 1. Cine poate uita serile cand stateai sa termini o plansa pe nightmare si cand iti rupeai prietenii in retea? Si cica Duke e mai beton in multiplayer. LooL. In ala n-ai asa mare libertate de miscare ca in Q1 si ce sa mai zic de atmosfera? In Doom si Duke cand ii omorai p-aia, oricum te uitai, le vedeai picioarele mortaciunilor in fata stand spre tine. In Quake nu-i asa. Asta e un detaliu care arata mult prea elocvent diferentele intre jocuri si care dintre ee e mai bun. Pus, cine a participat la concursuri de Q1 stie cum sta treaba, nu-i asa hcosmin?
__________________ "Come in, Chosen One !!!" | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Dj, ce sa spun la jocurile vechi chestia e foarte subiectiva. Am zis deja ca Quake e mai bun la engine 3d. Dar ca atmosfera, single si multyplayer imi placea mai mult Duke, nu se lua asa in serios, avea faze funny... Oricum inca il mai joc ocazional la multiplayer intre 486 si TBird cu vre-un prieten. Cred ca asta spune destul. Pe de alta parte, eu am jucat doar intre prieteni si singleplayer nu la concursuri (se organiza asa ceva pe vremea aia?) si sunt mai degraba un jucator de strategii...
__________________ Linux is free only if your time is worthless. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|